Hoe Cardi B en Megan Thee Stallion deze beroemdheid onbedoeld een grote comeback gaven

Inhoudsopgave:

Hoe Cardi B en Megan Thee Stallion deze beroemdheid onbedoeld een grote comeback gaven
Hoe Cardi B en Megan Thee Stallion deze beroemdheid onbedoeld een grote comeback gaven
Anonim

Vanessa Hudgens breekt het internet met haar WAP-dansvideo-uitdaging.

Ondanks dat ze rijk en beroemd is, blijft Cardi B zeer herkenbaar. De zanger blijft hit na hit uitbrengen, ook WAP. Hoewel sommige fans denken dat zij en Megan Thee Stallion niet echt vrienden zijn, heeft het duo een iconische videoclip gemaakt die zelfs beroemdheden willen imiteren.

Vanessa Hudgens doet de WAP-dans op TikTok

Iedereen weet dat de voormalige Disney-ster kan dansen, maar haar uitvoering van het nummer WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion is behoorlijk opmerkelijk.

De actrice die Gabriella Montez speelde in High School Musical werkte samen met haar dj-vriend GG Magree om samen te dansen en zwoele moves te laten zien. Tijdens het optreden in de achtertuin hebben Vanessa en GG niets gemist.

De Princess Switch-actrice sloot de routine af met een twerkende split, wat geen gemakkelijke stap is. Gelukkig lijkt het alsof Vanessa een professionele en ongelooflijk veelzijdige danseres is.

Het paar voerde de routine uit in de prachtige buitenomgeving. Zoals te zien op de achtergrond van de video, bevatte het scenario een witte hangmat in boho-stijl.

Bovendien, terwijl Vanessa en GG dansten in korte broeken en kleine crop tops, zijn er lichtslingers te zien die van bovenaf hangen. De onthulde WAP-uitdaging is een virtuele trend op TikTok die fans van over de hele wereld naar sociale media brachten om hun eigen vertolking van de sexy bewegingen van Cardi B en Megan Thee Stallion te delen.

Vanessa Hudgens' nieuwste drama

Tijdens een Instagram Live gaf Vanessa Hudgens enkele ongevoelige opmerkingen over de pandemie. Ze zei: "Het is een virus, ik snap het. Ik respecteer het. Maar tegelijkertijd, zelfs als iedereen het krijgt - ja, mensen gaan dood, wat verschrikkelijk is. Maar onvermijdelijk? Ik weet het niet; misschien zou ik dit nu niet moeten doen."

Kort nadat ze alle kritiek had gekregen vanwege haar ongevoelige opmerkingen over het coronavirus, ging Vanessa naar sociale media om haar excuses aan te bieden aan haar volgers. Ze zei: "Gisteren heb ik een Instagram Live gedaan en ik realiseerde me vandaag dat sommige van mijn opmerkingen uit hun verband worden gerukt." Toen voegde ze eraan toe: "Het is een gekke tijd. Het is een gekke, gekke tijd. En ik ben thuis en in lockdown. En dat is wat ik hoop dat jullie ook doen, in volledige quarantaine en veilig en gezond blijven. Ik doe het niet vat deze situatie op geen enkele manier licht op. Ik ben thuis. Dus blijf binnen, jullie allemaal."

Ze plaatste ook een verontschuldiging op Twitter en zei: "Hé jongens, het spijt me zo voor de manier waarop ik iedereen heb beledigd die de clip van mijn Instagram gisteren live heeft gezien. Ik realiseer me dat mijn woorden ongevoelig waren en helemaal niet passend bij de situatie waarin ons land en de wereld zich nu bevinden. Dit is een enorme wake-up call over de betekenis die mijn woorden hebben, nu meer dan ooit. Ik stuur iedereen veilige wensen om veilig en gezond te blijven in deze gekke tijd."

Na het schandaal nam de actrice een pauze van sociale media. Desalniettemin kon ze dankzij de WAP-uitdaging een triomfantelijke terugkeer naar het publieke oog maken.

WAP-uitdaging op TikTok

Cardi B's indrukwekkende twerking in de WAP-muziekvideo heeft het internet ertoe aangezet om het voorbeeld te volgen in de virale WAP-uitdagingstrend. Maar fans die het aandurven, melden massale verwondingen, met zelfs tot gevolg dat mensen in het ziekenhuis worden opgenomen.

Cardi B en Megan Thee Stallion hebben hun schokkende en zeer expliciete muziekvideo voor WAP uitgebracht, waardoor de mensen zich de afgelopen maanden op een of andere manier voelden. Fans waren zo gecharmeerd van de dansbewegingen van Cardi en Megan in de video dat de WAP-uitdaging werd geboren, die snel zijn weg heeft gevonden naar de nieuwste virale internettrend.

Sommige fans hebben echter enkele ernstige verwondingen gemeld als gevolg van het proberen van deze uitdaging. Dus, waar bestaat de uitdaging uit? Allemaal dankzij choreograaf Brian Esperon, een TikTok-video met een waanzinnig acrobatische routine ging viraal en trok de aandacht van miljoenen fans.

De choreografie omvat beenliften, splitsingen, rugbogen en kruipen op harde oppervlakken. Fans besloten hier een hele virale trend van te maken. Enkele van de grootste namen hebben zelfs deelgenomen aan verschillende onderdelen van de uitdaging, waaronder Vanessa Hudgens, Charli D'Amelio en Addison Rae.

Anderen die besloten hebben Brians originele versie van het nummer over te nemen, hebben melding gemaakt van knieblessures, gekneusde benen en geknikte nekken, naast vele andere ernstige wonden.

Na de grote comeback onthult Vanessa Hudgens haar nieuwe vriend

Vanessa Hudgens en haar vriend, professionele honkbalspeler Cole Tucker, werden voor het eerst samen gespot in november 2020. Op Valentijnsdag van 2021 waren ze Instagram-officieel, waarbij Vanessa een lieve kusfoto deelde en schreef: "Jij bent het, ik ben het, wij zijn het." Cole deelde ook een gezellige koppelfoto van hen tweeën geknuffeld op de bank, en sindsdien delen ze een aantal van hun schattige PDA-momenten op sociale media. Het lijdt geen twijfel dat ze een geweldig stel vormen.

Dankzij Cardi B en Megan Thee Stallion werd het publiek gegrepen door de charmes van Vanessa Hudgens. Een jaar na het Instagram Live-incident lijkt het erop dat de actrice zich eindelijk op haar gemak voelt om haar persoonlijke leven en mooie relatie op sociale media te delen.

Aanbevolen: