Een journalist zegt dat dit is hoe Brad Pitt echt persoonlijk is

Inhoudsopgave:

Een journalist zegt dat dit is hoe Brad Pitt echt persoonlijk is
Een journalist zegt dat dit is hoe Brad Pitt echt persoonlijk is
Anonim

Bijna iedereen houdt van het acteerwerk van Brad Pitt en hij staat bekend om zijn spraakmakende relaties. Maar een fan stelde de vraag hoe Brad in het echte leven is, en een journalist had een interessant antwoord.

Eén interviewer kon Brad niet helemaal lezen

Brad Pitt is behoorlijk eerlijk geworden, zelfs ongemakkelijk, in interviews. Hij vertelde ooit hoe hij en Angelina Jolie erin slaagden de fysieke intimiteit in hun relatie te behouden, zelfs terwijl ze zes kinderen opvoedden. Maar dat betekent niet dat elke interviewer Brad gemakkelijk kan lezen.

Een journalist die beweert Brad meer dan 20 jaar geleden te hebben geïnterviewd, merkte op dat hij geen idee heeft hoe Brad is als man, echtgenoot, vader, filantroop of collega van andere Hollywood-grootheden.

Wat vinden journalisten van Brad Pitt?

Wat die journalist wel zei, was dat hij Brad "slim, attent, grappig en oneerbiedig" vond. Hij wees erop dat Brad's productiebedrijf tonnen filmprojecten van hoge kwaliteit heeft uitgebracht, maar Brad pakt ook veelzijdige onderdelen aan.

Hij is een slimme producer en een getalenteerde acteur, zegt de filmcriticus en auteur, maar dat is het dan ook zo'n beetje. Per slot van rekening heeft de journalist "dezelfde roddels in de afgelopen 20 jaar gelezen" als iedereen, en niemand - zelfs geen journalisten op hoog niveau - weet hoe waar (of onwaar) de krantenkoppen of Hollywood-roddels kunnen zijn.

Fans hielden van deze interpretatie van Brad, maar ook van de volledige transparantie over het feit dat iemand kennen als acteur niet noodzakelijkerwijs betekent dat je hem ook als een mens kent. Hoewel de oorspronkelijke Quora-vraag ging over hoe Brad 'als mens' is, is de waarheid dat niemand het echt weet.

Behalve misschien mensen die Pitt echt kennen. Want zoals fans in de commentaren hebben uitgelegd, hebben mensen die hun brood verdienen met acteren vaak een publieke persoonlijkheid die een act op zich is. Hoewel dat triest zou zijn als het waar was over Brad, hopen fans van niet. Ze hebben tenslotte iets nodig om in te geloven!

Wat Gwyneth P altrow heeft gezegd over Brad Pitt

Dezelfde interviewer die met Brad Pitt ging zitten na 'Fight Club', interviewde ook Gwyneth P altrow voordat hij met Brad praatte. Het was natuurlijk een paar jaar geleden, maar op dat moment had Gwyneth P altrow een relatie met de supersteracteur.

Ze noemde hem "een van de goeden", merkte de journalist op en prees zijn algemene karakter. Natuurlijk, hij heeft een paar rare buigingen -- hij is een van de meest populaire acteurs ter wereld -- maar Brad Pitt is ook een favoriet bij fans en wordt gegeven voor bijna elke film waarvoor een knappe hoofdrolspeler nodig is.

Aanbevolen: