Heeft Charlie Sheen de kinderbijslag van Denise Richards betaald?

Inhoudsopgave:

Heeft Charlie Sheen de kinderbijslag van Denise Richards betaald?
Heeft Charlie Sheen de kinderbijslag van Denise Richards betaald?
Anonim

Charlie Sheen en Denise Richards trouwden tussen 2002 en 2006 in wat een van de meest spraakmakende huwelijken van de jaren 2000 was. Gezien het schandaal dat ontstond met Sheen en zijn middelenmisbruik, was het geen verrassing dat hun breuk de krantenkoppen haalde.

Op het hoogtepunt van Charlie Sheen's carrière was de Two And A Half Men-acteur ooit maar liefst $ 150 miljoen waard, heeft nu een nettowaarde van $ 10 miljoen, en hoewel hij het nog steeds goed heeft, lijkt het niet goed genoeg zijn. De acteur heeft onlangs een media-razernij veroorzaakt toen werd onthuld dat hij zijn ex-vrouw, Denise, geen kinderbijslag meer hoefde te betalen voor hun twee dochters, Lola en Sami.

Dit gebeurde allemaal rond dezelfde tijd dat hun 16-jarige dochter, Lola, bij Charlie ging wonen, wat aanleiding gaf tot een reeks vragen en zorgen over de status van Charlie en Denise's relatie. Met de kinderbijslagzaak als kers op de taart van deze hele puinhoop, wat is er echt aan de hand tussen de twee.

Denise verliest strijd tegen kinderbijslag

Denise Richards en Charlie Sheen zijn gewend om de krantenkoppen te halen als het gaat om hun vluchtige relatie. Hoewel het duo 4 jaar getrouwd bleef en officieel uit elkaar ging in 2006, spreekt het voor zich dat hun huwelijk geenszins conventioneel was.

Aangezien Charlie op het moment van hun scheiding $ 150 miljoen waard was, werd hij verantwoordelijk gehouden voor de kinder- en partneralimentatie, aangezien hij en Denise geen huwelijkse voorwaarden hadden. Nou, het blijkt dat Sheen die betalingen niet meer hoeft te doen, ondanks dat zijn twee dochters met Richards onder de 18 zijn.

Sheen had dit jaar het verzoek gedaan aan een rechter om zijn kinderbijslag stop te zetten, omdat hij niet langer het geld verdient dat hij ooit was. Na overleg verleende de rechter Charlie een einde aan de betalingen voor zijn twee dochters, Lola (16) en Sami (17).

Charlie Sheen heeft al 4 jaar geen kinderbijslag betaald

Tijdens Denise's kortstondige tijd in The Real Housewives of Beverly Hills, onthulde de actrice heel wat als het ging om haar huwelijk met Charlie Sheen. Volgens Denise bloedde ze Sheen niet droog zoals ze had kunnen doen. Denise suggereerde tijdens haar biecht dat hoewel ze geen huwelijkse voorwaarden hadden, Denise de helft van wat Charlie verdiende toen ze getrouwd waren, koos ze voor veel minder. En met zijn Two And A Half Men-cheques als een van de grootste in de tv-geschiedenis, had ze met veel kunnen weglopen.

Denise heeft niet alleen niet zoveel gekregen als waar ze recht op had, maar het bleek ook dat Charlie niet eens alimentatie betaalde zoals het de bedoeling was. Hoewel hij in de toekomst niet langer hoeft te betalen, blijkt uit rapporten dat Sheen de afgelopen 4 jaar niet heeft betaald. “Hij heeft Denise al minstens vier jaar niet betaald. Geen kinderbijslag. Hij is haar iets schuldig', beweerde een bron dicht bij Richards.

Lola Sheen is weer thuis met Denise Richards

Dit hele drama ontstond slechts een maand na Sami Sheens wens om permanent bij Charlie Sheen te wonen. Terwijl de meisjes wel heen en weer gaan, vooral wanneer Denise weg van huis moet filmen, lijkt het alsof het ontspannen leven dat Charlie gewend is, zijn jongste dochter is gaan aantrekken.

Rapporten beweerden dat Sami en Denise ruzie hadden, maar dat werd later als onwaar beschouwd. Het lijkt alsof Sami de voorkeur geeft aan minder grenzen, wat Charlie naar verluidt bij hem thuis aanbiedt, maar Richards geniet ervan om haar dochters op redelijke uren thuis te hebben, terwijl ze thuis grenzen stelt.

Lola was naar verluidt ook gestopt met de middelbare school, wat tot grote bezorgdheid bij fans leidde. Terwijl Sheen duidelijk maakte dat Lola in feite bij hem woont, zeggen bronnen in de buurt van Denise iets anders en beweren ze dat Lola nog steeds heen en weer gaat en bij Denise en haar zussen woont.

Aanbevolen: