Heeft de man van Mildred Baena kinderbijslag betaald voor de zoon van Arnold Schwarzenegger?

Inhoudsopgave:

Heeft de man van Mildred Baena kinderbijslag betaald voor de zoon van Arnold Schwarzenegger?
Heeft de man van Mildred Baena kinderbijslag betaald voor de zoon van Arnold Schwarzenegger?
Anonim

Jaren geleden schokte Arnold Schwarzenegger fans (en de Californiërs die hij eerder had geregeerd) door toe te geven dat hij buiten zijn huwelijk een kind had verwekt. Maar het meest verrassende aan de aankondiging was dat het zijn huishoudster was wiens kind hij had verwekt, en ze had de jongen blijkbaar meer dan tien jaar geheim gehouden.

Het was in sommige opzichten ingewikkeld, en sommigen suggereren dat het zelfs mogelijk is dat er een juridische ruzie was over wiens juridische verantwoordelijkheid het jongste Schwarzenegger-kind zou zijn.

Mildred Baena ontkende te weten wie de vader van Joseph was

Tegenwoordig weet iedereen wat er is gebeurd met Arnold Schwarzenegger en de huishoudster van zijn familie. In 1997 werd Joseph Baena geboren, maar het duurde jaren voordat iemand zijn vaderschap ontdekte. Dat lijkt gedeeltelijk te zijn omdat Mildred "Patty" Baena zelf niet wist wie de vader was.

Destijds was Mildred Baena getrouwd met haar nu ex Rogelio de Jesus Baena. Bronnen zeggen dat het paar in 1987 is getrouwd; ze hebben naar verluidt ook een dochter, Jackie, samen. Maar bronnen suggereren ook dat Rogelio vanaf het moment dat Joseph werd geboren zijn twijfels had over het DNA van het kind.

Toch in haar allesomvattende interview in 2011 met Hello! Magazine, werd Mildred als volgt geciteerd: "Het was toen Joseph opgroeide en ik begon de gelijkenis te zien die ik me afvroeg - maar het werd duidelijker naarmate de tijd verstreek."

Dat citaat laat het klinken alsof Mildred geen idee had wie de vader van haar zoon was totdat hij ouder werd. Een ander citaat dat aan de moeder van twee kinderen wordt toegeschreven, bevestigt: "Ik wist dat Arnold de vader was, en misschien, toen Joseph ouder werd en op hem begon te lijken, vroeg hij zich af."

Op basis van Baena's opmerkingen klinkt het alsof ze niet zeker wist of haar man of Arnold de vader van haar zoon was, totdat hij op Schwarzenegger begon te lijken. Haar man leek er echter achter te komen voordat het nieuws publiekelijk bekend werd.

Sommige bronnen suggereren zelfs dat hij Mildred verliet in dezelfde maand dat Joseph werd geboren; slechts drie weken nadat het kind arriveerde. Mildred vroeg echter pas in 2008 een echtscheiding aan, twee jaar voordat Josephs ware vaderschap werd onthuld.

Aangezien Mildred Baena al die jaren getrouwd was met Rogelio Baena, wat betekende dat voor haar echtscheiding en voogdijzaak?

Fans zeggen dat de ex van Mildred aan de haak was geslagen voor kinderbijslag

Omdat Joseph Baena in Californië werd geboren en zijn moeder en haar man bij zijn geboorte getrouwd waren, nam de staat, zeggen fans, automatisch aan dat Rogelio de vader was. Zo werkt de wet, volgens Los Angeles County Child Support Services.

De website merkt op dat "in de meeste gevallen" de wet "aanneemt dat de man de vader is" als het paar getrouwd is. Omdat Joseph Baena werd verwekt "tijdens het wettelijk huwelijk van de ouders", zou de algemene wettelijke veronderstelling zijn dat Rogelio Baena de vader was.

Het is echter onduidelijk of Mildred en Rogelio ooit naar de rechtbank zijn gestapt, om zo te zeggen. Het is duidelijk dat ze gescheiden waren, maar als Mildred in de rechtbank had erkend dat Rogelio niet de biologische vader was van haar zoon (en alleen hun dochter), dan zou het een betwistbaar punt zijn geweest.

En tegen de tijd dat Mildred Baena en haar ex scheidden, lijkt het erop dat de familie Schwarzenegger al op de hoogte was van Josephs ware vaderschap. In diezelfde Hallo! Tijdens het interview legde Mildred uit dat ze Joseph meenam naar het huis van de familie toen hij opgroeide, en Arnolds nu ex Maria Shriver begon achterdochtig te worden.

De meeste bronnen zeggen dat Joseph ongeveer acht jaar oud was toen mensen zijn kenmerkende Schwarzenegger-gelijkenis begonnen op te merken. Het is dus hoogst onwaarschijnlijk dat Mildred op dat moment probeerde de wol over de ogen van haar ex-man te trekken.

Het is echter een intrigerend punt in termen van de juridische implicaties rond de opvoeding van Joseph. Als hij misschien minder op zijn biologische vader had geleken, waren er misschien niet zoveel golven geweest over het vaderschap van Joseph.

Misschien was het voor alle partijen een geluk dat Joseph zo veel op zijn vader leek; het liet weinig vragen over. Het lijkt er echter op dat het vaderschap uiteindelijk wettelijk is vastgesteld, omdat Arnold zeker de vaderlijke rol opnam met zijn vijfde kind.

Wanneer nam Arnold de verantwoordelijkheid voor Joseph?

Fans denken dat Arnold eindelijk goed heeft gedaan door Mildred door financieel voor hun zoon te zorgen. Maar dat betekent niet dat ze niet eerst een rommelige juridische situatie had met haar nu-ex-man. Maar nadat alles tot rust was gekomen, ontwikkelde Arnold een sterke relatie met zijn zoon Joseph.

Tegenwoordig zijn het twee erwten in een peul, en het lijkt erop dat geen van de betrokkenen een kwade wil koestert jegens de anderen; zelfs Maria Shriver en Mildred "Patty" Baena.

Aanbevolen: