Heeft Denise Richards Charlie Sheen gemakkelijk laten wegkomen tijdens hun echtscheidingsregeling?

Inhoudsopgave:

Heeft Denise Richards Charlie Sheen gemakkelijk laten wegkomen tijdens hun echtscheidingsregeling?
Heeft Denise Richards Charlie Sheen gemakkelijk laten wegkomen tijdens hun echtscheidingsregeling?
Anonim

Denise Richards en Charlie Sheen hadden een van de "lelijkste" echtscheidingsgevechten in Hollywood. In 2005 vroeg de Wild Things-ster een scheiding aan van haar echtgenoot van drie jaar wegens 'onoverbrugbare verschillen'. Op dat moment was ze zes maanden zwanger van hun tweede kind, Lola Rose Sheen - geboren een jaar na haar oudere zus, Sami Sheen, die onlangs haar ouders liet botsen nadat ze lid was geworden van het abonnementsplatform voor inhoud voor volwassenen, OnlyFans.

Hier is een tijdlijn van de moeilijke relatie van Denise en Charlie, van hun moeizame huwelijk tot hun rommelige scheiding en verdeelde co-ouderschapsrelatie.

Denise Richards & Charlie Sheen's Troubled Marriage

In een aflevering uit 2020 van Real Housewives of Beverly Hills verduidelijkte Denise enkele misvattingen over haar huwelijk met Charlie. "Veel mensen hebben de indruk dat ik wild en gek ben", legde ze uit tijdens de show.

"Maar Charlie was nuchter toen we trouwden, dus we waren niet dit swingende stel zoals mensen misschien denken. Dat waren we niet." Ze voegde eraan toe dat hun huwelijk begon te verzuren voordat ze zelfs maar bevallen was van hun tweede dochter. "Toen ik zwanger raakte van Lola, begonnen de dingen snel te veranderen", zei de realityster.

"Het was een erg donkere tijd. Erg giftig. En ik vroeg de scheiding aan toen ik zes maanden zwanger was van haar," vervolgde Denise. "Ik heb altijd alles gedaan om Charlie's gedrag te verbergen. Hoe vertel je kinderen wat er echt aan de hand is? Ik zou zeggen: 'Papa moest gaan werken, maar hij houdt zo veel van je. Hij wil er voor jullie zijn, meiden.'" In een eerdere aflevering uitte de actrice ook haar zorgen over de impact van Charlie's publieke schandalen op hun kinderen.

"Er is veel dat de kinderen niet weten over hun vader, en dat wil ik zo houden", zei de RHOBH-ster over het verleden van haar ex met drugs en vrouwen. "Ook al is hij Charlie Sheen, voor hen is dat nog steeds hun vader. Ik praat nooit slecht over hem en ik wil dat hij een deel van hun leven wordt omdat ik veel van de vrouwen heb ontmoet die Charlie vermaakte en veel van hen hadden vader-dochter problemen. En ik wil niet dat dat onze meisjes zijn."

Denise Richards en Charlie Sheen's lelijke scheiding

Nadat ze de echtscheiding had aangevraagd, deed Denise meerdere interviews waarin ze verontrustende beweringen over Charlie deed. "Het is duidelijk dat wat er is gebeurd verachtelijk, gewetenloos, ongegrond, een transparante en onvolwassen lastercampagne is", zei de acteur over de persaanvallen van zijn ex. "Ze beweert bepaalde dingen. Het is ongegrond."

Een maand later sloten de twee schijnbaar een wapenstilstand om hun scheiding te regelen."Denise en Charlie werken samen met de rechtbanken om hun meningsverschillen over hun kinderen privé op te lossen", zeiden ze in een gezamenlijke verklaring. "Ze hopen deze kwestie buiten het openbare forum op te lossen en zullen allebei hun best blijven doen in dit opzicht." Toch kwamen de advocaten van beide partijen overeen om Denise's straatverbod tegen Charlie te verlengen.

Het stel heeft hun schikking niet echt aan het publiek bekendgemaakt. Maar er werd gemeld dat Charlie ermee instemde om Denise 80.000 dollar aan kinderbijslag te betalen. In 2021 brak echter het nieuws uit dat Charlie er klaar mee was. De alumnus van Two and a Half Men heeft blijkbaar in december 2019 een verzoek ingediend om zijn kinderbijslagregeling te wijzigen. Denise beweerde echter dat hij al eerder was gestopt met het betalen van kinderbijslag.

"Hij heeft Denise al minstens vier jaar niet betaald. Geen kinderalimentatie. Hij is haar iets schuldig. Ook Lola woont bij Denise. Als ze aan het filmen is, is ze bij haar vader en zus," zei een insider bij de tijd."Ze had geen ruzie met haar dochters en ze geeft heel veel om hen. Maar Charlie keurt gedrag goed dat niet mag en stelt geen regels. Lola woont daar niet permanent. Sami geeft de voorkeur aan geen regels."

De relatie tussen Denise Richards en Charlie Sheen nu

Tegenwoordig staan Denise en Charlie nog steeds op gespannen voet met elkaar. Onlangs voegde de actrice zich bij haar dochter Sami op OnlyFans, waardoor Charlie haar ouderschap de nek omdraaide. In gesprek met E! Nieuws, de Hot Shots-ster zei dat hij de beslissing van zijn dochter om zich bij het platform aan te sluiten "niet goedkeurt".

"Maar aangezien ik het niet kan voorkomen, drong ik er bij haar op aan om het stijlvol en creatief te houden en haar integriteit niet op te offeren," zei hij. "Ze is nu 18 jaar en woont bij haar moeder. Dit gebeurde niet onder mijn dak."

Denise reageerde door People te vertellen dat Sami's keuze "niet gebaseerd was op wiens huis ze woont" en dat "het enige dat ik als ouder kan doen, haar leiden en op haar oordeel vertrouwen, maar ze maakt haar eigen keuzes."

Een maand daarvoor vertelde Denise Jeff Lewis op zijn SiriusXM Show dat ze eigenlijk een gecompliceerde relatie had met haar eerstgeborene. "Eerlijk gezegd heb ik een gespannen relatie met haar", bekende ze. "Het is heel moeilijk. Ik weet dat we uiteindelijk terug zullen keren naar waar we waren, maar op dit moment is het gespannen."

Ze voegde eraan toe dat ze wilde dat Sami weer bij haar zou intrekken, maar dat het sowieso moeilijk is om tieners op te voeden. "Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als ze bij mij zou wonen. Ze heeft al die jaren bij mij gewoond", gaf ze toe. "Maar ik denk dat het erg moeilijk is om tieners nu op te voeden en vooral in Los Angeles als er toegang is tot alles. We zijn niet opgegroeid met Postmates en Uber waar je alles hebt wat je wilt. Er zijn bepaalde regels en ik handhaaf ze. En [bij Charlie's], er zijn andere regels in dat huis, en dat is oké."

Aanbevolen: