Wiens huis heeft Justin Bieber Egg betaald en een boete van $ 80.000 betaald?

Inhoudsopgave:

Wiens huis heeft Justin Bieber Egg betaald en een boete van $ 80.000 betaald?
Wiens huis heeft Justin Bieber Egg betaald en een boete van $ 80.000 betaald?
Anonim

Op dit moment vragen fans zich af wanneer Justin Bieber weer gaat optreden, na zijn Ramsay Hunt-diagnose. De aankondiging zorgde voor schokgolven over de hele wereld, waarbij fans bezorgd waren over de gezondheid van de popster.

Tegenwoordig bevindt Justin Bieber zich op een heel andere plaats, veel volwassener dan tien jaar geleden. We kijken terug op een slechte beslissing die hij in 2014 nam tegen een buurman. Het kostte Bieber niet alleen wat geld, maar hij werd ook gedwongen tot woedebeheersing en gemeenschapsdienst.

Beroemdheden die niet kunnen opschieten met hun buren is niets nieuws

Hoewel het niet vaak wordt besproken, komt het vaker voor dat een geschil met een beroemde buurvrouw komt dan fans zouden denken. In het verleden is er een overvloed aan situaties geweest, waaronder enkele topsterren in zowel muziek als film.

Madonna is een naam die meteen in je opkomt, van haar enorme entourage tot het gebruik van een appartement als studio, de legendarische popster was niet de meest populaire figuur onder haar buren.

Leven naast James Franco bleek net zo moeilijk te zijn, de acteur, vergelijkbaar met Madonna, gebruikte zijn huis als een professionele speeltuin en soms als een Hollywood-set. Dit was vooral problematisch omdat hij naar een rustige straat verhuisde die niet gewend was aan dergelijke acties.

Op een luchtige toon, de altijd eerlijke Dakota Johnson deelde het hilarische verhaal samen met Jimmy Kimmel van een buurman die een sleepwagen belt om zich te ontdoen van een old school Ford F-150-truck die geschonken was door haar overleden grootvader.

Er wordt gezegd dat de buren het moe werden om naar buiten te kijken en naar de vrachtwagen te staren, dus uiteindelijk probeerden ze hem weg te halen. Niet alleen zorgde Johnson ervoor dat dit niet gebeurde, maar zelfs bij een bepaald goed doel riep ze haar buren op om dit te doen!

De situatie van Justin Bieber bleek iets ernstiger te zijn, dit is wat er gebeurde…

Justin Bieber bedroog zijn Calabasas-buurman en werd opgeroepen om woede te beheersen

Onvolwassenheid was waarschijnlijk de grootste reden voor dit incident. Houd in gedachten dat het allemaal ten onder ging toen Justin in 2014 20 jaar oud was. Biebs nam toen veel twijfelachtige beslissingen en deze bleek erg duur te zijn.

Volgens de LA Times verdiende Bieber niet alleen meer dan $ 80.000, maar werd hij ook gedwongen om lessen woedebeheersing te volgen.

"Justin Bieber heeft meer dan $ 80.000 aan restitutie betaald om een aanklacht van crimineel misdrijf vandalisme op te lossen die was ingediend nadat het huis van zijn buurman in Calabasas was opgeblazen, zeiden de autoriteiten."

"Bieber, die in juli pleitte voor geen bezwaar tegen de aanklacht van vandalisme, heeft ook een groot deel van zijn lessen woedebeheersing gevolgd, vertelde zijn advocaat aan een rechter van het Hooggerechtshof van Los Angeles County."

Alsof dat nog niet zwaar genoeg was, moest Bieber ook een paar uur taakstraf vervullen.

Dit was verre van het enige incident, er werd gezegd dat Justins buren niet blij waren met zijn gedrag, vooral als het ging om te hard rijden, dit was een probleem met de popster en zijn vrienden.

Uiteindelijk heeft Justin het pand verkocht aan Khloe Kardashian, en we gaan ervan uit dat het blok daardoor een behoorlijk feest had…

Justin veroorzaakte $ 20.000 aan schade dankzij de Egging-situatie, maar fans vragen zich af wie precies de persoon was aan de andere kant van de Egging?

Justin Bieber Egged Web Mogul Jeff Schwartz's Mansion

Jeff Schwartz is een behoorlijke naam online, vooral als het gaat om de autocultuur. Volgens Hosbeg werkte Jeff met merken als US Autoparts, Autoweb, TraderNet, Autobytel en verschillende andere bedrijven.

Voor Jeff is de grootste moeilijkheid het trauma dat de situatie zijn dochter en vrouw heeft veroorzaakt. De webmagnaat was vooral ontevreden over het gedrag van Justins lijfwachten.

"De lijfwacht zei het volgende tegen hem: "Wat ga je eraan doen, joodse jongen?" in reactie op wat Schwartz tegen Bieber zei. Schwartz beweert dat dit, in combinatie met andere beledigingen van Bieber, hem en zijn vrouw grote emotionele problemen heeft bezorgd en daarom klaagt hij Bieber aan."

Het was een leermoment voor Justin, want na het incident namen de meldingen van zijn slechte gedrag vanuit huis af. Tegenwoordig is hij een heel ander persoon, maar hij zal altijd dit moeilijke moment hebben om op terug te kijken.

Aanbevolen: