Elliot Page's onverwachte rode loper-look draait hoofden op Twitter

Inhoudsopgave:

Elliot Page's onverwachte rode loper-look draait hoofden op Twitter
Elliot Page's onverwachte rode loper-look draait hoofden op Twitter
Anonim

Elliot Page is uit!

De 'Umbrella Academy'-acteur is het hele seizoen te zien geweest bij evenementen op de A-lijst, van het Met Gala tot de catwalkshow van Balenciaga deze week.

Het is ongeveer zes maanden geleden dat hij naar de wereld kwam als transgender man op zijn socials en in een onthullend interview met TIME Magazine. Zoals hij TIME vertelde, was het kleden voor evenementen zoals die een grote stress in zijn leven.

"Ik heb mezelf gewoon nooit herkend", zei hij over het dragen van jurken op de rode loper. "Lange tijd kon ik niet eens naar een foto van mezelf kijken."

Fans hebben gemerkt dat hij gelukkiger, zelfverzekerder en comfortabeler lijkt te dragen wat hij uiteindelijk wil dragen op rode loper-evenementen. Ik vind dat geweldig!

Helaas houdt niet iedereen van wat hij kiest om te dragen. Hier zijn de beste reacties op Elliots nieuwste look.

Killer Crocs

Afbeelding
Afbeelding

Dit is wat Ellot droeg waardoor mensen aan het praten waren.

Hij heeft een volledig zwarte pasvorm met een extra oversized blazer en een wijde geklede broek. De belangrijkste attractie zijn natuurlijk die schoenen. Zwart plateau met studs Crocs, schatje! Technisch gezien zijn ze gemaakt door Balenciaga, maar ze hebben die kenmerkende Croc-look, nietwaar?

Elliot is niet de eerste celeb die dat soort schoenen voor de camera's draagt. Iedereen, van Kendall Jenner en Kim Kardashian tot Justin Beiber, heeft zijn teen in de plastic schoenen gestoken, met alles van camo Crocs op een vrije dag tot limited edition KFC Crocs voor de 'gram. Elliot's is misschien extra indrukwekkend. Kun je die hoogte geloven?

Twitter is verdeeld

De reacties op het schoeisel van de acteur zijn gemengd. Terwijl sommige fans het voelen, gingen anderen naar Twitter om de stylist van Elliot te slepen omdat hij hem zulke ongewone schoenen liet dragen.

Een tweet van Elliot's blik met de woorden "ik ga mezelf in een put laten zakken" (waarvan mensen dachten dat dit eigenlijk betekende 'ik haat dit zo erg dat ik wil verdwijnen') verdiende een kritische Twitter-gebruiker meer dan 1000 'vind-ik-leuks'.

Sommige fans hadden moeite om te geloven dat de afbeelding echt was, terwijl anderen suggereerden dat het team van Elliot "transfoob" is omdat ze hem erin kleden.

Een ander probleem was het haar van Elliot, waar veel mensen op een negatieve manier op wezen. De wetlook is helemaal in - vraag het maar aan JLo - maar trollen vonden dat Elliots er meer uitzag als 'pro-worstelaarshaar uit de jaren 2000'. Ouch.

Timothée Chalamet Geïnspireerd?

Een populaire kijk op Elliots fitheid was deze:

Fans van Ellot's waren het erover eens dat hij slaagt in "wat timothee chocolatier denkt dat hij doet", oftewel zich meer avant-garde kleden dan de afgestudeerde van de kunstacademie in Hollywood. Het is bekend dat Timothée alle zwarte ensembles met onverwachte accenten draagt, zoals deze monochrome look met een met juwelen getooid harnas, of deze met witte sneakers.

Onder de tweets was ongeveer 500 'likes' een van Perfume Genius - dus ten minste één echte artiest is het ermee eens dat Elliot het beter deed.

Het lijkt erop dat Elliots stijlreis heel persoonlijk is. Hier is er meer over in zijn eigen woorden:

Aanbevolen: