Selena Gomez-fans vallen Justin en Hailey Bieber lastig op de rode loper

Inhoudsopgave:

Selena Gomez-fans vallen Justin en Hailey Bieber lastig op de rode loper
Selena Gomez-fans vallen Justin en Hailey Bieber lastig op de rode loper
Anonim

Het is negen jaar geleden dat Justin Bieber en Selena Gomez met elkaar uitgingen, maar fans kunnen het niet loslaten. Justin is nu meer dan twee jaar getrouwd met Hailey Baldwin en Selena is al lang verder met haar leven.

Stel je voor dat je elke dag herinnerd moet worden aan je ex en zijn huidige relatie… met zijn vrouw. De fans creëren onbewust een ruimte waar Selena het trauma van hun breuk steeds opnieuw moet beleven.

"Selena" zingen terwijl Justin en zijn vrouw de rode loper betreden van het Met Gala is niet alleen traumatiserend voor het paar, maar ook borderline intimidatie.

Selena Gomez heeft keer op keer aangegeven dat ze niet meer in het verhaal van Justin Bieber wil worden gestrikt. Het is vermoeiend voor alle betrokkenen en de twee vrouwen tegen elkaar opspelden is niet waar beide sterren voor staan.

Helaas zijn Jelena-fans nog steeds niet klaar om de deur van de Justin en Selena Saga te sluiten.

Justin & Hailey Bieber op het Met Gala 2021

De acties van deze fans waren ronduit verschrikkelijk. Justin is nu een getrouwde man van zijn vrouw Hailey en ze moesten daar staan op dit glamoureuze evenement terwijl fans de naam van zijn ex naar hen schreeuwden.

Dit is niet de eerste keer dat Jelena-fans voor het stel komen, vooral Hailey.

"In oktober 2019 - meer dan een jaar geleden - riep Selena publiekelijk haar fans op om te stoppen met het aanvallen van Hailey. Destijds veroorzaakte Hailey een schandaal onder Selenators toen ze een Instagram-verhaal plaatste waarin ze naar Summer Walker's luisterde " I'll Kill You' minuten nadat Selena 'Lose You to Love Me' uitbracht, haar grote break-upnummer van Justin Bieber.

De intimidatie liep zo uit de hand dat Gomez meerdere keren moest zeggen op sociale media om de aanvallen op Hailey te stoppen.

"Als jullie mijn fans zijn, wees dan alsjeblieft niet onbeleefd tegen iemand. Ga niet uit en zeg geen dingen die je op dat moment voelt. En alsjeblieft, van mij, weet dat dat niet zo is mijn hart. Mijn hart is alleen om dingen los te laten waarvan ik voel dat ik het ben en waar ik trots op ben. En dat is alles wat ik zal zeggen, ja." Ze voegde er later aan toe: "Nogmaals, wees alsjeblieft aardig. Alsjeblieft, alsjeblieft, wees alsjeblieft aardig. Ik hou er niet van om mensen respectloos of onbeleefd te zien zijn tegen andere mensen, dus doe dat alsjeblieft niet."

Mr. En mevrouw Bieber

Gelukkig vochten de Biebers door het trollen heen en liepen ze met gratie door terwijl er naar hen werd geschreeuwd.

Aanbevolen: