Wat is er gebeurd met de relatie van Tyra Banks met haar baby papa, Erik Asla?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de relatie van Tyra Banks met haar baby papa, Erik Asla?
Wat is er gebeurd met de relatie van Tyra Banks met haar baby papa, Erik Asla?
Anonim

Tyra Banks is altijd privé geweest over haar romantische en gezinsleven. De controversiële oprichter van America's Next Top Model is misschien niet bang om haar gekke persoonlijkheid met haar fans te delen - of dat nu op Instagram is of wanneer ze Dancing with the Stars host - maar ze is uiterst voorzichtig met het delen van details over haar datingleven en haar 5-jarige -oude zoon, York.

Fans vergeten zelfs dat ze haar zoon via surrogaat verwelkomde met haar toenmalige partner, de Noorse fotograaf Erik Asla. Bekend als een vrouwelijke baas met een vermogen van maar liefst $ 90 miljoen, dachten veel van de volgers van Banks dat ze niet iemand was die een man in haar leven nodig had.

Maar de waarheid is dat ze ook gewoon op zoek is naar iemand om de rest van haar leven mee door te brengen. Niets mis mee. Dus fans waren ook geschokt toen ze erachter kwamen dat ze het in 2017 had uitgemaakt met haar baby-papa. Hier is de volledige tijdlijn van de 4-jarige relatie van Banks en Asla.

Hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten

De twee leerden elkaar voor het eerst kennen in 2013. Asla werkte op dat moment voor het Noorse Next Top Model. Hij kruiste het pad met Banks op de set van de show. Bronnen zeiden dat het bijna liefde op het eerste gezicht was, omdat ze allebei meteen door elkaar werden genomen. Vanaf dat moment waren de twee onafscheidelijk. Toch slaagden ze er nog een tijdje in om hun relatie geheim te houden.

Naarmate de tijd verstreek, begonnen de paparazzi ze te betrappen op het tentoonstellen van een PDA tijdens lunchafspraakjes. Maar het was pas in 2015 dat ze officieel naar het publiek kwamen. Fans waren blij met het voormalige Victoria's Secret-model dat al jaren geen serieuze relatie meer had. Zeker toen ze hoorden dat zij en Asla van plan waren een gezin te stichten. En dat deden ze, een jaar nadat ze hun relatie hadden bekendgemaakt.

In januari 2016, na een "traumatiserende" reeks IVF-procedures, verwelkomde het paar een jongetje dat later York Banks Asla werd gedoopt. "De reis naar nu was geen gemakkelijk proces, zoals ik eerder heb gedeeld", vertelde Banks aan People.

"Maar er was een prachtig helder licht aan het einde van de tunnel voor mij en zijn vader, Erik." Het model dat ondernemer werd, sprak ook haar wens uit om in de toekomst meer kinderen te krijgen. Fans gingen er al snel vanuit dat zij en Asla binnenkort zouden gaan trouwen.

Waarom ze uit elkaar gingen

In oktober 2017 brak het nieuws uit dat Banks en Asla ermee waren gestopt. Hun zoon was pas 20 maanden oud. De fotograaf zou onmiddellijk uit hun voormalige huis in Los Angeles zijn verhuisd. Maar insiders zeiden dat het een minnelijke breuk was. "Het kwam zonder drama en ze geven co-ouderschap aan hun jonge zoon", onthult een bron. "Hij is gepland om de foto's te maken voor de openingscredits van het komende America's Next Top Model."

Op dat moment hadden de twee een doorlopend contract met de realityshow. Niemand weet wat echt tot hun splitsing heeft geleid. Maar er waren speculaties dat Asla Banks had bedrogen. Beide kampen hebben er nooit iets over gezegd. De fotograaf heeft uiteindelijk alle foto's van zijn ex op Instagram verwijderd. Het deed nog een reeks geruchten de ronde dat Banks het waarschijnlijk te druk had om hun relatie in stand te houden.

Een co-ouderschapsrelatie onderhouden

Banks en Asla hebben de afgelopen jaren een soepele co-ouderschapsrelatie onderhouden. De fotograaf - die drie oudere dochters heeft uit een eerdere relatie - heeft zich echter onopvallend gehouden sinds zijn breuk met de oprichter van SMiZE Cream.

Het is ook niet bekend of hij tegenwoordig met iemand nieuw aan het daten is. Maar een van zijn dochters, Tatjana, staat in de schijnwerpers en maakt naam als model. Ze is getekend onder Elite Model Management en verdient naar verluidt $ 20K per fotoshoot.

In augustus 2018 begon Banks te daten met de Canadese zakenman Louis Bélanger-Martin. Tot voor kort zei een bron dat ze nog steeds "heel erg verliefd" zijn. Er gingen zelfs geruchten dat ze zich in augustus 2020 verloofden, maar dat werd nooit door beide partijen bevestigd. De twee lijken er echter voor de lange termijn in te zitten, waarbij Bélanger-Martin een hechte relatie met York opbouwt.

De zakenman heeft ook een 13-jarige zoon met zijn ex-vrouw, Valérie Martin Scraire. En ze kunnen het allebei goed vinden met Tyra en haar zoon. Een insider onthulde dat "Tyra's kind zijn eigen kamer heeft in Louis [en] Valerie's huis in Magog en Tyra heeft wat van haar spullen - kleding, sieraden - daar ook verplaatst."

Aanbevolen: