Wat is er met de baby van Aaron Carter gebeurd en met wie is hij getrouwd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met de baby van Aaron Carter gebeurd en met wie is hij getrouwd?
Wat is er met de baby van Aaron Carter gebeurd en met wie is hij getrouwd?
Anonim

Fans zijn al jaren gefascineerd door het schijnbaar moeilijke leven van Aaron Carter. Het is beslist lang geleden dat de toenmalige tienerster bops uitbracht zoals 'I Want Candy' en 'Aaron's Party (Come Get It)'.

En in de jaren daarna is er veel gebeurd, en niet alles was goed.

Maar begin 2020 was de belangstelling zelfs nog groter omdat Aaron aankondigde dat hij verloofd was en een kind verwachtte… met dezelfde vrouw die hem slechts een maand daarvoor naar verluidt had aangevallen.

Daarna wist echter niemand echt zeker wat er met Aaron en zijn ogenschijnlijke verloofde aan de hand was.

Wat is er gebeurd met Aaron Carter's bundel van vreugde en zijn verloving, en met wie is hij nu getrouwd?

Is Aaron Carter ooit getrouwd?

Als Aaron is getrouwd, heeft hij het niet goed in de publiciteit gebracht. Maar fans die de verontruste ster op Instagram volgen, weten al dat hij zelden iets over zijn partner plaatst, dus het is niet te vergezocht om te denken dat Carter misschien een ingetogen huwelijk heeft gesloten met zijn eerder aangekondigde verloofde, Melanie Martin.

Maar er is nieuws over de zwangerschap van het paar, zij het geen positief nieuws. Kort na de aankondiging van hun zwangerschap kreeg Melanie blijkbaar een miskraam.

Het paar hield zich maandenlang vrij onopvallend, hoewel Aaron wel aandacht kreeg door verschillende beroemdheden op te roepen en hen te vragen met hem te vechten.

Hoe dan ook, fans hebben misschien gedacht dat Aaron en Melanie hun eigen weg zouden gaan, na hun moeizame relatie, die fysieke woordenwisseling en het verlies van hun baby.

Maar dat is niet wat er gebeurde.

Aaron Carter wordt binnenkort vader

Fans die het afgelopen jaar geen van beide de helft van de sociale media van het stel hebben bezocht, zijn misschien een beetje in de war; het was bijna alsof de tijd een jaar sprong. Want nu komt Melanie op haar uitgerekende datum.

Begin 2021 maakten Aaron en Melanie bekend dat ze voor de tweede keer in verwachting waren. Hoewel Aaron nog steeds niet veel foto's van koppels op zijn sociale media heeft geplaatst, deelt Melanie haar zwangerschapsreis met haar fans.

Ze heeft zelfs al onthuld dat het paar een zoon verwacht, hoewel niet al haar berichten positief zijn over Aaron als vader. Misschien zijn fans niet de enigen die Aaron niet langer vertrouwen?

Dat gezegd hebbende, de twee lijken op goede voet te staan. Hoewel ze tegenwoordig geen schattige selfies maken, heeft Aaron posts op sociale media gedeeld en Melanie getagd, zoals een foto van kinderen die op dirtbikes rijden, waar hij de foto 'Onze kleine binnenkort' schreef.

Het paar lijkt ook een naam te hebben gevonden: Prince. Fans nemen tenminste aan dat dat de naam is, het zou een soort bijnaam kunnen zijn.

Heeft Aaron Carter zijn manier van doen veranderd voor zijn baby?

Het v alt niet te ontkennen dat Aaron in de loop der jaren nogal wat controverse heeft veroorzaakt. Van zijn problemen met zijn familie tot zijn gepubliceerde, enigszins professionele gevechten met grote namen in het boksen (nou ja, en Lamar Odom), het is altijd interessant om te zien wat Aaron van plan is.

Maar het lijkt erop dat hij dingen probeert te veranderen voor zijn baby, zich voorbereidt om vader te worden, en niet luistert naar de haters die hem proberen neer te halen.

Hij is echt gefocust op zijn muziek, kledinglijn en andere professionele en persoonlijke bezigheden.

Veel van Carter's sociale media gaan over hoe hij zichzelf verandert en verbetert -- en Aaron raadt trollen aan hetzelfde te doen.

Natuurlijk zal alleen de tijd leren hoe het gaat voor Aaron Carter met zijn verloofde en kleine jongen. Fans hopen dat het leven aardig is voor Aaron, ondanks zijn fouten uit het verleden, omdat het lijkt alsof hij de zaken probeert te veranderen.

Wie is Melanie Martin?

Wat Aarons babymama betreft, zijn haar berichten op sociale media enorm verschillend van die van haar verloofde. In feite post Martin meestal als een influencer, hoewel haar schijnbare carrière barman slash lash bar-eigenaar is, als verschillende bronnen correct zijn over wat ze doet voor de kost.

Melanie komt oorspronkelijk uit België, maar het lijkt erop dat ze een hechte groep om zich heen heeft, aangezien haar babyshower goed werd bezocht.

Plus, Aaron lijkt haar volledig toegewijd; hij liet ook haar naam op zijn gezicht tatoeëren.

En fans duimen dat Melanie haar gezinsleven voortzet, vooral na de aanklacht en de daaruit voortvloeiende arrestatie nadat ze Aaron zou hebben aangevallen.

Bronnen zeggen dat de woordenwisseling plaatsvond toen Aaron probeerde het uit te maken met Melanie. Maar sinds ze zich hebben verzoend, lijkt Carter niets negatiefs te zeggen over zijn partner.

Aanbevolen: