Voedt Tyra Banks haar zoon op met zijn vader, Erik Asla?

Inhoudsopgave:

Voedt Tyra Banks haar zoon op met zijn vader, Erik Asla?
Voedt Tyra Banks haar zoon op met zijn vader, Erik Asla?
Anonim

Toen Tyra Banks en haar inmiddels ex-vriend, Erik Asla, in 2016 samen een zoon verwelkomden via draagmoeder, was dat tot verbazing van velen.

Maar gezien hoe uitgesproken Banks was geweest over haar worsteling met IVF en het feit dat ze een groot gezin wilde hebben, hadden meer mensen verbaasd moeten zijn dat baby's niet eerder op de foto stonden voor het America's Next Top Model-aluin.

Kort nadat hun zoon York, nu zes, werd geboren, gingen Banks en Asla uit elkaar. In het begin leek het erop dat de kleine tijd doorbracht tussen de woningen van Banks en Asla, via foto's op sociale media.

De laatste tijd lijkt het er echter op dat York meer tijd doorbrengt met de opvoeding van zijn moeder dan van zijn vader.

Een deel van deze speculatie kan te maken hebben met het feit dat de host van Dancing With the Stars een prominentere naam heeft dan de professionele fotograaf en dat meer nieuwsbronnen foto's, verhalen en interviews met Banks publiceren dan Asla.

Het kan ook te maken hebben met het feit dat de twee York zoveel mogelijk van sociale media proberen te houden, dus als hij tijd doorbrengt met zijn vader, is het publiek niet op de hoogte.

Wat het geval ook is, het lijkt erop dat Banks de belangrijkste verzorger van York kan zijn.

Dit is waarom mensen zich afvragen of Tyra Banks haar zoon opvoedt met zijn vader, Erik Asla.

Tyra Banks zichtbaar ouders York meer dan Erik Asla

Het lijdt geen twijfel dat Banks een spraakmakende handelswaar is wanneer ze in het openbaar is. Ze stapt uit en de paparazzi volgen.

Als zodanig is het niet verwonderlijk dat er de laatste tijd verschillende foto's zijn van Banks die haar zoon York vergezelde. Wat echter niet te zien is, zijn foto's van Asla op stap met de kleine.

Hoewel Asla bekend staat in de fotografie- en modellenwereld, is hij geen publiek figuur die de aandacht trekt die de America's Got Talent-alumnus doet.

Asla kan zich misschien gemakkelijker in het openbaar verplaatsen dan Banks, waardoor hij minder een doelwit is voor de paparazzi.

Als gevolg hiervan zijn er minder foto's van hem samen met York. Minder foto's zijn echter geen concreet bewijs dat Banks haar zoon zonder Asla opvoedt.

Tyra Banks' moeder is ingetrokken om te helpen tijdens de pandemie

Terwijl Banks in 2020 aan de set van Dancing With the Stars werkte, wilde ze haar zoon niet meenemen naar de set waar hij mogelijk aan COVID zou kunnen worden blootgesteld.

In plaats daarvan liet Banks haar moeder, Carolyn London, intrekken om op de jongere te passen terwijl ze aan het werk was.

Er is geen informatie over waarom York in die tijd niet bij zijn vader is geweest. Het kan te maken hebben met het feit dat Asla bij zijn drie dochters, Tatjana, Taylor en Tatum woonde, en in die tijd zijn handen vol had aan het thuisonderwijs van twee van hen.

Of misschien wilden Banks en Asla de blootstelling aan COVID zo laag mogelijk houden voor York en was het de beste manier om hem bij één huishouden te houden.

Wat het geval ook moge zijn, tussen de verhuizing van Londen en het feit dat Banks verantwoordelijk is voor het thuisonderwijs in York, zorgde de pandemie ervoor dat York meer tijd doorbracht met het voormalige model en niet met zijn vader.

Er zijn geen recente foto's van York gepost op Erik Asla's Instagram

Tot een paar jaar geleden waren foto's van York een constante op Asla's Instagram. Tegenwoordig bestaan de foto's niet meer.

De laatste foto's van York op Asla's account waren van maart 2021. Deze specifieke foto vermeldt niet welke van zijn kinderen het is, het toont alleen kleine voetjes op een poef. Maar omdat de meisjes van de modefotograaf veel ouder zijn dan York, kan alleen worden aangenomen dat het de kleine is.

Sinds die tijd zijn er echter geen foto's van York op de sociale media van zijn vader.

Dit kan heel goed te maken hebben met het feit dat zowel Asla als Banks een bewuste beslissing hebben genomen om hun zoon zo veel mogelijk uit de media te houden. Het kan ook weer te maken hebben met het feit dat York meer tijd doorbrengt met banken als gevolg van COVID.

Maar wat de reden ook is, York heeft lang niet de aanwezigheid op Asla's Instagram-feed die hij vroeger had, wat alleen maar olie op het vuur zet dat Banks mogelijk een grotere aanwezigheid in het leven van haar zoon heeft dan zijn vader.

Tyra Banks en Erik Asla wonen allebei in hetzelfde gebied

Nadat Banks en Asla in 2017 in der minne uit elkaar gingen, namen de twee ouders de beslissing om te doen wat het beste was voor hun zoon. En een deel daarvan lijkt in hetzelfde gebied in Zuid-Californië te wonen.

Toen het duo besloot dat ze als co-ouders beter af waren dan als stel, verhuisde Asla uit het huis dat hij en Banks deelden. In plaats van terug naar Europa of New York te verhuizen, nam Asla de beslissing om in Zuid-Californië te blijven, waar hij momenteel met zijn drie dochters woont.

Er gaan geruchten dat Banks bij haar geliefde, Louis Bélanger-Martin, intrekt in een enorm herenhuis in Canada. Echter, aangezien Banks onlangs een nieuwe ijszaak heeft geopend in Zuid-Californië en een voorliefde heeft voor het opknappen van huizen in het gebied, lijkt het onwaarschijnlijk dat dit het geval is.

Wat waarschijnlijker lijkt, is dat Banks in Zuid-Californië blijft wonen, niet alleen omdat ze daar vandaan komt, maar ook omdat het York de kans geeft om de tijd tussen haar en Asla's huizen te verdelen.

Hoewel mensen willen lezen waarom York vaker wordt gezien bij Banks dan bij Asla, is dat alleen omdat de twee ouders hun gezinsleven privé willen houden.

Als gevolg hiervan zullen de geruchten blijven rondzwerven. Maar tenzij er iets concreets is waaruit blijkt dat Asla zijn rol als de vader van York heeft opgegeven, wijzen alle tekenen erop dat hij en Banks York samen maar afzonderlijk blijven opvoeden.

Aanbevolen: