Dit is wat er echt is gebeurd met de Hollywood-carrière van Erik Von Detten

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt is gebeurd met de Hollywood-carrière van Erik Von Detten
Dit is wat er echt is gebeurd met de Hollywood-carrière van Erik Von Detten
Anonim

Wanneer een acteur voor het eerst beroemd wordt, hebben de pers en het grote publiek de neiging om zoveel aandacht aan hen te besteden dat het vaak lijkt alsof ze altijd bedoeld waren om sterren te zijn. Immers, als het beeld van een acteur op de omslagen van tijdschriften te zien is, zijn er massa's artikelen over hen online, en miljoenen mensen zien ze op het grote scherm, ze kunnen groter lijken dan het leven. Desondanks is er een lange geschiedenis van filmsterren die plotseling uit de schijnwerpers verdwijnen, schijnbaar uit het niets.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat sommige categorieën acteurs veel meer kans hebben om uit de schijnwerpers te verdwijnen dan andere. Veel voormalige kinder- en tienersterren worden bijvoorbeeld door de meeste mensen snel vergeten als ze meerderjarig zijn. Bovendien zijn er veel voormalige tienersterren wiens carrières om de een of andere reden in de problemen kwamen. Nadat ze bijvoorbeeld in het verleden een groot probleem waren, hebben de meeste mensen geen idee wat er met de carrière van Erik von Detten is gebeurd.

Hoe de carrière van Erik Von Detten begon en de bloeitijd van zijn carrière

In maart 2021 sprak Erik von Detten met E! Nieuws over zijn carrière. Tijdens dat gesprek onthulde von Detten het verbazingwekkende verhaal van hoe zijn acteercarrière per ongeluk begon. “Eigenlijk ben ik erin verzeild geraakt via mijn oudere zus. Ze wilde acteren en ik deed gewoon met haar mee - en agenten dachten dat ik een schattig kind was. Toen mijn moeder me het voorstelde, als ik het wilde doen, was een van de belangrijkste verkoopargumenten het feit dat ik niet naar school hoefde te gaan - en ik had gewoon een hekel aan school. Ik ontdekte dat ik van zeven uur per dag naar slechts drie uur zou gaan met mijn eigen tutor en ik dacht: 'Ik ben verkocht.'”

Nadat Erik von Detten besloot acteren te proberen, zou hij veel film- en televisierollen krijgen. Zo sprak von Detten het memorabele Toy Story-personage Sid in en speelde hij in de film Escape to Witch Mountain. Bovendien dook von Detten op in shows als ER, 7th Heaven, Recess en de tv-film Brink!

Ondanks alle rollen die Erik von Detten in de loop der jaren heeft gekregen, is hij vooral bekend om één rol boven de rest, Josh Bryant van The Princess Diaries. Hoewel het Princess Diaries-personage van von Detten verre van een lieverd was, werden veel jonge kijkers verliefd op de acteur die hem speelde. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat wanneer mensen The Princess Diaries vieren op sociale media, veel fans van de film heel open zijn over de verliefdheden die ze hadden op von Detten.

Erik Von Detten onthult wat er met zijn Hollywood-carrière is gebeurd

Nadat Erik Von Detten wegliep uit de schijnwerpers, hadden de meeste van zijn voormalige fans geen idee wat er met zijn ooit veelbelovende carrière was gebeurd. Echter, tijdens zijn eerder genoemde 2021 E! Nieuwsinterview, von Detten onthulde hoe zijn carrière eigenlijk vertraagde na zijn beroemdste rol, Josh Bryant van The Princess Diaries.

“In die tijd hadden we nog geen Netflix en al deze uitgebreide opties met duizenden en duizenden rollen. Ik zou letterlijk een lange tijd zonder rollen gaan waar ik geschikt voor ben. Ik bedoel, je zit ofwel in de allerbeste halve procent die het heel goed doet, of, nou… het is gewoon erg competitief.' Van daaruit legde Erik von Detten uit dat zijn levensprioriteiten en een kans hem inspireerden om te stoppen met acteren als zijn carrière.

“Sinds ik een kind was, wilde ik een groot gezin hebben. En in Los Angeles vereist dat een consistent, realistisch inkomen. Dus het wispelturige karakter van het werk als acteur was gewoon niet consistent genoeg voor mij. Gelukkig, toen ik begin twintig minder goed acteerde, deed zich een andere kans voor mij voor bij een bedrijf waar ik op 25-jarige leeftijd mee begon te werken. En sindsdien ben ik bij dat bedrijf gebleven. Het is een verkoopfunctie bij een bedrijf dat in de financiële wereld werkt. Ik ben doorgegroeid naar een managementfunctie en dat heeft heel goed uitgepakt.”

Hoewel sommige mensen misschien denken dat het triest is dat Erik von Detten zijn artistieke inspanningen opgaf, kunnen ze er zeker van zijn dat dit niet het geval is. Immers, toen hij in 2018 met romper.com sprak, onthulde von Detten dat hij nog steeds af en toe op lokaal niveau optreedt. "Ik geniet er echt van om af en toe te acteren [wanneer] ik de kans heb gehad om het te doen - het buurtspel en zo."

Aanbevolen: