Wat is er echt gebeurd tussen Tyra Banks en Will Smith?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Tyra Banks en Will Smith?
Wat is er echt gebeurd tussen Tyra Banks en Will Smith?
Anonim

Sinds de controverse over de Oscar-klap van Will Smith, staat zijn huwelijk met Jada Pinkett Smith meer dan ooit onder publieke controle. Onlangs vonden fans een video waarin ze "hem gebruikte voor invloed", wat bijdroeg aan het schandalige valsspelen dat ertoe had kunnen leiden dat Chris Rock geslagen werd.

Als gevolg daarvan graaft iedereen in de relatiegeschiedenis van het paar. We hebben eerder de relatie van Smith met zijn ex-vrouw Sheree Zampino en de eerdere relaties van zijn vrouw met Wesley Snipes, Grant Hill en Tupac Shakur besproken. Nu gaan we kijken naar de korte romance van de Oscar-winnaar met Tyra Banks in de jaren '90.

Hoe hebben Tyra Banks en Will Smith elkaar ontmoet?

Banks ontmoette Smith toen ze een gastrol kreeg in zijn succesvolle sitcom, Fresh Prince of Bel-Air. Ze speelde zijn ex-vriendin Jackie uit Philadelphia. Ze verscheen voor het eerst in de show in seizoen 4 en eindigde in acht afleveringen. Het was eigenlijk het eerste optreden van het supermodel. In 2020 herinnerde ze zich dat ze zich "zo dom voelde" tijdens de audities. "Dus ik trok een basketbalshort aan en een groot, enorm T-shirt", zei ze over auditie voor haar personage dat basketbal speelde. "Weet je, net een basketbalmeisje. Ik liep een soort van rond de weg, zonder make-up."

Toen Banks bij haar auditie arriveerde, droegen alle andere actrices mooie jurken en hakken. "En dan, in de auditieruimte, is er een rij stoelen en er zijn al deze actrices. En ik zweer dat iedereen een klein zwart jurkje en zwarte hakken aan had en er gewoon prachtig en verzorgd uitzag", vertelde ze. "En ik heb zoiets van, 'Oh, je mag je niet kleden zoals het personage, je hoort mooi te zijn, en dan zetten ze het personage later op je.' Ik zat daar en voelde me zo dom."

Het werkte hoe dan ook voor haar toen de casting director haar vroeg om terug te komen voor nog een auditie. "Dus uren later ga ik terug en dan is Will Smith in de kamer", zei Banks. 'En ik las met hem mee, ik wist niet wat ik in godsnaam aan het doen was. Ik probeerde gewoon het ding te lezen en zo natuurlijk mogelijk te zijn.' De presentator van America's Next Top Model ontwikkelde een vriendschap met Smith die uiteindelijk uitgroeide tot iets meer in 1993. Ze gingen een jaar uit tot 1994. Volgens rapporten werd het nooit serieus tussen hen.

Zijn Tyra Banks en Will Smith vandaag nog steeds vrienden?

Banks en Smith zijn door de jaren heen vrienden gebleven. In 2019 plaatste het model een throwback-foto van hen samen uit een scène in Fresh Prince of Bel-Air. 'Happy Birdhat', schreef ze erbij - opzettelijk het woord verjaardag verkeerd gespeld en verwijzend naar een inside joke over een echte gevederde hoed die Banks op de show droeg.

In 2020 plaatste Smith een Instagram-video waarin ze hun verhitte scène uit de aflevering All Guts, No Glory van seizoen 4 opnieuw bekijken. "Dit volgende stuk is een van mijn favoriete momenten. Ik vind het geweldig dat we dat hebben gedaan", zei Smith in de video. Banks maakte indruk op kijkers toen ze haar regels woordelijk voordroeg. "Yo, het is 30 JAAR LATER en @tyrabanks heeft deze scène nog steeds uit het hoofd geleerd!! Ik vind dat geweldig!" de acteur schreef in het bijschrift.

Met wie is Tyra Banks nu aan het daten?

Banks heeft sinds 2018 een relatie met de Canadese zakenman Louis Bélanger-Martin. Een bron zei dat ze "heel erg verliefd" zijn en dat ze goed kunnen opschieten met elkaars zonen met hun vorige partners. "Tyra's kind heeft zijn eigen kamer in het huis van Louis [en] Valerie [Bélanger-Martin's ex-vrouw] in Magog en Tyra heeft wat van haar spullen - kleding, sieraden - daar ook verplaatst." Banks heeft ook een goede co-ouderschapsrelatie onderhouden met haar baby-papa, Erik Asla.

Banks ontmoette Asla voor het eerst toen hij voor het Noorse Next Top Model werkte. Ze bevestigden officieel hun relatie later in 2015. Een jaar later, na een reeks "traumatiserende" IVF-procedures, verwelkomden ze een jongetje genaamd York Banks Asla. "De reis naar nu was geen gemakkelijk proces, zoals ik eerder heb gedeeld", vertelde de Coyote Ugly-ster destijds aan People. "Maar er was een prachtig helder licht aan het einde van de tunnel voor mij en zijn vader, Erik."

Het stel zou in 2017 een minnelijke breuk hebben gehad. Er gingen geruchten dat Asla Banks zou bedriegen, maar geen van beiden heeft er iets over gezegd. "Het kwam zonder drama en ze geven co-ouderschap aan hun jonge zoon", zei een bron over hun breuk destijds. "Hij is gepland om de foto's te maken voor de openingscredits van het komende America's Next Top Model."

Aanbevolen: