Betty White is drie keer getrouwd geweest, wie waren haar echtgenoten?

Inhoudsopgave:

Betty White is drie keer getrouwd geweest, wie waren haar echtgenoten?
Betty White is drie keer getrouwd geweest, wie waren haar echtgenoten?
Anonim

Betty White's geloofwaardigheid en topstatus in de entertainmentwereld staat buiten kijf. De ster is een levende legende op 99-jarige leeftijd en zal de geschiedenis ingaan als een van de meest gerespecteerde Hollywood-sterren uit de klassieke tijd. Ze staat bekend als de eerste vrouw in Hollywood die een sitcom produceerde. Deze mijlpaal leverde haar de ceremoniële titel van burgemeester van Hollywood op, een eer die wordt uitgereikt door de Hollywood Chamber of Commerce. White's Hollywood-carrière begon 90 jaar geleden, en haar nalatenschap blijft overheersen.

White's carrière en liefdesleven stonden erg in de schijnwerpers en ze liet niet na om liefde en kameraadschap te verkennen. Hoewel White sinds 1981 ongetrouwd is, liep ze drie keer door het gangpad. De Hollywood-roy alty was getrouwd met Lane Allen, Dick Barker en Allen Ludden. De ster deelde ooit dat ze een romanticus was. Hier is een blik door de gouden tijden van haar huwelijksleven.

8 Ze trouwde voor het eerst met Dick Barker

Na de Tweede Wereldoorlog ontmoette Betty White een veteraanpiloot van het Amerikaanse leger, Dick Barker, en ze wisten dat ze samen wilden zijn. Het duo trouwde in 1945 en ze verhuisden naar Barker's kippenboerderij in Ohio. White had een vroege start in Hollywood en ze verlangde ernaar beroemd te worden. Er was niet veel voor nodig om voor haar carrière te kiezen. Ze verliet de boerderij een paar maanden na het huwelijk en vroeg een tijdje later de echtscheiding aan.

7 Toen kwam Lane Allen die ze ontmoette in Hollywood

De in Los Angeles gefokte actrice deed haar best in haar carrière en ze was al snel een van de weinige vrouwelijke showrunners in Hollywood. In de schijnwerpers ontmoette White Lane Allen. Zij en Lane Allen werden twee jaar nadat ze van Barker scheidde man en vrouw. White bleef bloeien in haar carrière terwijl ze van het leven hield als getrouwde vrouw. Maanden na haar huwelijk begonnen zij en Allen problemen te krijgen. Uiteindelijk gingen ze twee jaar nadat ze in het huwelijksbootje waren getreden uit elkaar.

6 Betty's eerste twee echtgenoten wilden dat ze stopte met de showbizz

De 99-jarige ster deelde ooit dat Allen wilde dat ze stopte met de showbusiness en zich goed zou vestigen in het huwelijksleven. Hij wilde dat ze thuis bleef en hun kinderen opvoedde. Maar ze hadden zelfs nooit kinderen samen tot het moment van scheiding. Barker was misschien niet al te opzichtig over zijn keuze om te willen dat ze uit de buurt van Hollywood bleef, maar hij zorgde er wel voor dat ze zich vestigde op een boerderij ver van haar Hollywood-dromen.

5 Ze trouwde jaren later met Allen Ludden

Na het tweede huwelijk van de Golden Girls-actrice bleef ze enkele jaren van het gangpad. White concentreerde zich op haar carrière en verscheen in een aantal talkshows, spelshows en variétéshows. Tijdens het werken aan de spelshow, Password, ontmoette White Allen Ludden. Zij en Ludden leerden elkaar in de loop van de tijd beter kennen en hij werd verliefd op haar. Ludden heeft haar actief het hof gemaakt en haar twee keer ten huwelijk gevraagd.

In beide gevallen wees wit hem af. Maar in 1963 veranderde ze van gedachten en besloot ze de liefde nog een kans te geven. White trouwde met Ludden en ze trouwden in Las Vegas. Ze heeft zelf nooit kinderen gehad, maar zij en Ludden waren de ouders van zijn drie kinderen uit eerdere relaties.

4 White heeft spijt dat ze niet eerder met Ludden is getrouwd

Vele jaren nadat ze huwelijksgeluk had ervaren met de inmiddels overleden Ludden, onthulde White in een interview met Oprah Magazine dat ze er spijt van had hem af te wijzen. "Ik heb een heel jaar doorgebracht, een heel jaar verspild dat Allen en ik samen hadden kunnen hebben, door te zeggen:" Nee, ik zou niet met hem trouwen. Nee, dat doe ik niet. Nee, ik verlaat Californië niet. Nee, ik ga niet naar New York verhuizen', gaf de actrice toe.

3 Ludden is haar grootste liefde

Het paar was 18 jaar getrouwd en het eindigde vanwege de dood van Ludden. De Amerikaanse tv-persoonlijkheid stierf in 1981 vanwege gezondheidscomplicaties door maagkanker. Sindsdien koos de glamoureuze en gewilde Betty White ervoor om ongehuwd te blijven. "Als je eenmaal het beste hebt gehad, wie heeft de rest nodig?", zei ze ooit brutaal tijdens een interview met CBS News. "Het was heel bijzonder. Maar dat weerhoudt je er niet van om iemand te hebben en uit te gaan en dates te hebben en Robert Redford belt nooit", voegde de iconische actrice eraan toe.

2 Moederschap is een van haar grootste vreugden

De ster was 59 jaar oud toen de liefde van haar leven stierf, maar dat hield haar plicht als moeder niet tegen. Het was een hele uitdaging om de kinderen uit de schijnwerpers te houden vanwege haar beroemdheidsstatus, maar White zorgde ervoor dat ze haar best deed. Al haar stiefkinderen zijn volwassen, maar geen enkele trad in haar voetsporen. Desalniettemin is wit trots op hen en hun prestaties.

1 White gelooft dat haar eerste twee huwelijken repetities waren

White deelde ooit dat ze er geen spijt van heeft dat ze drie keer getrouwd is of haar eerste twee huwelijken. Wel gaf ze toe dat de scheidingen haar schuld waren. De ster merkte op dat ze meer wilde dan het leven van een vrouw en een moeder. Dit betekende dat haar huwelijk moest stuklopen, terwijl ze haar carrière in Los Angeles voortzette.

Aanbevolen: