High School Musical: 5 keer Troy en Gabriella waren giftig (& 5 keer waren ze de schattigste)

Inhoudsopgave:

High School Musical: 5 keer Troy en Gabriella waren giftig (& 5 keer waren ze de schattigste)
High School Musical: 5 keer Troy en Gabriella waren giftig (& 5 keer waren ze de schattigste)
Anonim

Het personage van Troy Bolton werd gespeeld door Zac Efron in de High School Musical-filmfranchise. Troy was het type middelbare scholier dat zich bekommerde om de mening van zijn vrienden, hield van basketballen, plannen maakte voor zijn toekomst en probeerde zijn vriendin en vaste vrienden gelukkig te houden. Het karakter van Gabriella Montez werd gespeeld door Vanessa Hudgens. Gabriella was een intelligente middelbare scholier die haar intelligente geest gebruikte om academisch uit te blinken. Ze kwam verlegen en stil over, maar toen het tijd was om op te treden, was ze klaar om te gaan!

De relatie tussen Troy en Gabriella staat bekend als super schattig, maar in werkelijkheid deelden ze een handvol giftige momenten tussen hen. Desalniettemin zijn High School Musical-films tegenwoordig iconisch. Ongeacht hun hoogte- en dieptepunten zullen Troy en Gabriella altijd als roy alty's van Disney Channel worden beschouwd.

10 Giftig: toen Troy Gabriella bijna op het podium dumpte

hsm
hsm

Op de eerste avond dat Gabriella en Troy elkaar kruisten, werden ze allebei uitgenodigd op het podium om samen een karaoke-nummer op te voeren. Troy's eerste reactie was het verlaten van het podium, waardoor Gabriella daar helemaal alleen achterbleef. Uiteindelijk veranderde hij van gedachten, verzamelde hij de moed en bleef hij bij haar op het podium, maar zijn eerste instinct was om weg te rennen! Wat een manier om de muzikale franchise te beginnen.

9 Schattig: toen ze hun tijd namen voordat ze hun eerste kus deelden

hsm
hsm

Je hoeft je niet te haasten! Gabriella en Troy wilden zeker hun tijd nemen voordat ze intiem met elkaar werden in welke vorm dan ook. Ze deelden geen kus tot het einde van de tweede film. De hele eerste film zagen kijkers hoe ze naar elkaar toe leunden om een paar keer bijna te kussen, maar ze werden steeds onderbroken! Het feit dat ze geduldig genoeg waren om op het juiste moment te wachten, is eigenlijk best schattig.

8 Giftig: toen Troy Gabriella liet geloven dat ze niets voor hem betekende

hsm
hsm

Weet je nog dat Gabriella de tekst van "When There Was Me and You" in de lege gang van haar middelbare school uitzond? Ze was emotioneel radeloos en zo verdrietig dat Troy niet meer om haar of hun muzikale connectie leek te geven. Ze luisterde naar een opgenomen band waarop hij zei dat zij en het hele muziekgebeuren hem niet uitmaakten. Redelijkerwijs was ze daardoor gekwetst. Wie zou dat niet zijn?

7 Leuk: toen ze "Breaking Free" zongen in de eerste HSM-film

hsm
hsm

Hoewel Troy zelfverzekerd was op het basketbalveld en Gabriella zelfverzekerd was in het wetenschapslab, moesten ze allebei het vertrouwen opbouwen dat nodig was om een muzikaal nummer op het podium te spelen. Ze zetten hun angsten en zorgen weg om samen "Breaking Free" te zingen en het werd een enorme hit bij hun klasgenoten die allemaal in het publiek belandden terwijl ze naar hun optreden keken.

6 Giftig: toen Troy zich te cool begon te gedragen voor school in de countryclub

hsm
hsm

Toen Troy een betere behandeling kreeg in de countryclub waar hij en zijn vrienden waren aangenomen voor de zomer, begon hij zich ook een beetje te cool te gedragen voor school. Hij negeerde niet alleen Gabriella, maar hij deed ook tegen zijn beste vriend Tsjaad! (Chad werd gespeeld door Corbin Bleu.) Troy had zijn gedrag kunnen afzwakken en zijn geplande date met Gabriella niet hebben gemist om het drama te vermijden.

5 Schattig: toen ze "You Are The Music In Me" zongen in HSM 2

Jij bent de muziek in mij
Jij bent de muziek in mij

"You Are The Music In Me" is gemakkelijk een van de beste nummers uit de hele franchise. Troy en Gabriella zongen het lied voor elkaar terwijl Kelsi piano speelde.

De rest van hun vrienden deden uiteindelijk mee om ze het nummer te horen spelen. De teksten zijn zo romantisch op de meest simpele manier.

4 Giftig: toen Gabriella boos werd op Troy omdat ze probeerde zijn carrière vooruit te helpen

hsm
hsm

Gabriella was nogal problematisch in de tweede film. Ze had voortdurend Troy's aandacht nodig en toen ze die niet kreeg, besloot ze hem te dumpen. Hij had haar niet moeten verwaarlozen of geplande plannen met haar niet mogen missen, maar als ze volwassener was en bereid was om naar het grotere geheel te kijken, zou ze zien dat hij gewoon afgeleid was terwijl hij probeerde een betere en betere toekomst voor zichzelf te creëren. Sharpay (gespeeld door Ashley Tisdale) plande diners en vergaderingen voor hem om hem aan de juiste mensen voor te stellen. Gabriella was aan het zeuren.

3 Schattig: toen ze "Can I Have This Dance?" zongen In HSM 3

hsm
hsm

"Mag ik deze dans?" is onmiskenbaar een van de meest sentimentele en romantische liedjes die tussen Troy en Gabriella zijn uitgevoerd. Ze zongen het lied op het dak van hun middelbare school, omringd door bloemen.

Als klap op de vuurpijl begon het op hen te regenen en in plaats van naar binnen te rennen om zich te verstoppen, bleven ze samen dansen in de regen. Het was meer dan schattig!

2 Giftig: hun studiekeuzes manipuleren

hsm
hsm

Beslissen waar je naar de universiteit gaat, is zo'n groot probleem voor 18-jarige afgestudeerden van de middelbare school. Er zijn zoveel factoren die meespelen bij het nemen van deze beslissing. Troy nam zijn beslissing op basis van Gabriella's beslissing, in plaats van zelf te beslissen waar hij heen moest. Hij beloofde zijn beste vriend Chad (toen ze nog kinderen waren) dat ze samen naar de universiteit zouden gaan… maar veranderde toen van gedachten op basis van zijn relatie met Gabriella.

1 Leuk: toen Troy Gabriella de "T"-ketting gaf

hsm
hsm

Troy schonk Gabriella een "T"-ketting en het was zo kostbaar. In het echte leven zijn middelbare scholieren meestal niet zo attent en zijn ze meestal niet bereid om zo'n gebaar te doen voor het meisje dat ze leuk vinden. Troy was anders dan de meeste jongens van de middelbare school omdat hij indruk wilde maken op Gabriella, haar gelukkig wilde maken en haar wilde zien glimlachen.

Aanbevolen: