Eve-fans verheugen zich in haar zwangerschap na haar meerdere miskramen

Eve-fans verheugen zich in haar zwangerschap na haar meerdere miskramen
Eve-fans verheugen zich in haar zwangerschap na haar meerdere miskramen
Anonim

Eva-fans hebben feest gevierd in haar vreugde nadat ze officieel had aangekondigd dat ze voor de eerste keer zwanger was.

De 42-jarige zangeres en rapper werd gezien terwijl ze haar groeiende babybuik in een handomdraai vasthield op haar Instagram-pagina. Vervolgens gaf ze haar 2,3 miljoen volgers een kijkje in haar buik in een tweede lieve foto.

Het voormalige Talk-panellid schreef vervolgens een bericht dat was gericht aan haar Britse miljardair-echtgenoot, Maximillion Cooper.

Haar verklaring begon met: "Kun je het geloven @mrgumball3000 we kunnen het eindelijk aan iedereen vertellen!!!!! Jullie weten allemaal hoe lang we op deze zegen hebben gewacht!!!"

Eve liet haar volgers ook weten dat het niet lang zou duren voordat ze haar kind zou verwelkomen, zoals ze schreef: "We ontmoeten onze kleine mens in februari 2022.'"

De "Satisfaction"-rapper en Cooper raakten in eerste instantie een relatie aan het eind van de jaren 2000. Ze gingen vier jaar met elkaar uit voordat ze in 2014 in het huwelijksbootje stapten. Na haar huwelijk met de ondernemer werd Eve de stiefmoeder van zijn vier tienerkinderen uit een eerdere relatie.

Eve is open geweest over haar worsteling met onvruchtbaarheid en hoe ze zich daardoor onbekwaam voelde.

In een aflevering van The Talk deelde de voormalige co-presentator dat ze niet praatte over haar problemen met zwanger worden, omdat ze zich lange tijd "beschamend" voelde.

"Als vrouw denk je gewoon dat dingen van nature gebeuren en ik voelde me alsof ik beschadigd was," zei Eve. "Ik voelde me alsof ik gebroken was. Ik had het gevoel, ach, misschien ben ik niet goed genoeg."

Het zorgde ervoor dat veel commentatoren op sociale media extra blij waren voor Eve en Max.

"Dit is waarom ik worstel met 'wanneer krijg je kinderen?' Vraag. Je kent de verhalen van mensen gewoon niet. Ik ben zo blij voor haar ", schreef iemand online.

"Zovelen van ons lijden in stilte aan onvruchtbaarheid. Ik ben zo blij dat Eva haar happy end heeft gekregen", voegde een tweede eraan toe.

"Ik kan me zo goed inleven in haar. Ik ben 40 en mijn man en ik proberen nu ongeveer 5 jaar kinderen te krijgen. Gefeliciteerd Eve en Max," merkte een vierde op.

Afgelopen december sprak Eve met People en vertelde ze de media dat ze aanvankelijk ongerust was over het daten van een man met kinderen.

Ze herinnerde zich: "In het begin, toen ik mijn man en toen-vriendje voor het eerst ontmoette, dacht ik:" Dit gaat nooit duren omdat je vier kinderen hebt! Hoe gaat dit werken?"'

De Grammy-winnende artiest geeft toe dat ze uiteindelijk werd gewonnen door Coopers goed opgevoede kinderen.

Ze maakte een punt van uiting dat ze "de kinderen ontmoette en eerlijk was als 'Wauw, kinderen zijn geweldig'."

Aanbevolen: