Sophie Turner heeft een geweldig jaar. Bronnen onthullen haar zwangerschap terwijl haar nieuwe Quibi-show de eerste teaser uitbrengt

Inhoudsopgave:

Sophie Turner heeft een geweldig jaar. Bronnen onthullen haar zwangerschap terwijl haar nieuwe Quibi-show de eerste teaser uitbrengt
Sophie Turner heeft een geweldig jaar. Bronnen onthullen haar zwangerschap terwijl haar nieuwe Quibi-show de eerste teaser uitbrengt
Anonim

Vorig jaar was een spannend jaar voor Sophie Turner, toen de 23-jarige actrice het einde van Game of Thrones vierde en het begin van haar huwelijk met Joe Jonas, met wie ze in het huwelijksbootje stapte in een Las Vegas ceremonie in mei. Het lijkt erop dat 2020 ook voor Turner veel veranderingen gaat brengen, aangezien bronnen bevestigen dat zij en Jonas hun eerste kind samen verwachten.

Sophie zal haar zwangerschap in evenwicht moeten brengen met haar werk ter promotie van haar aankomende show Survive, die zal worden uitgebracht op de aankomende streamingdienst Quibi. De serie gaat in première naast Quibi's release in april, en de eerste teaser onthult dat Survive haar personage zal dwingen om door verschillende wrede omstandigheden en een persoonlijk trauma te vechten.

Bronnen beweren dat Sophie en Joe een baby krijgen

JustJared bracht woensdag het nieuws over Sophie's geheime zwangerschap nadat ze van "meerdere bronnen" informatie had ontvangen dat zij en Joe hun eerste kind samen verwachten.

“Het paar houdt de zaken heel stil, maar hun vrienden en familie zijn super enthousiast voor hen”, vertelde een van de bronnen aan de outlet.

Het pasgetrouwde stel werd eerder deze maand voor het laatst samen gezien en Sophie werd gespot in een jasje. Een tweede bron beweert dat Sophie opzettelijk heeft geprobeerd haar babybuik te verbergen om te voorkomen dat nieuws over haar zwangerschap naar buiten komt, door te zeggen; "Sophie heeft beslist outfits gekozen om op en naast het tapijt te dragen om haar veranderende lichaam te accommoderen."

Sophie gaat terug naar een bevroren wildernis

Game of Thrones is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat Sophie Turner klaar is met tijd doorbrengen op uitzonderlijk ijskoude sets. Vanaf april zal Turner de hoofdrol spelen in een nieuwe Quibi-serie die de voormalige koningin van het noorden opnieuw in een besneeuwde omgeving zal plaatsen.

Deze nieuwe serie, getiteld Survive, is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alex Morel. Het volgt Corey Hawkins van Turner en Straight Outta Compton als Jane en Paul, de enige overlevenden van een vliegtuigcrash op een afgelegen berg die op elkaar moeten vertrouwen om in leven te blijven.

Survive brengt zijn eerste teaser-trailer uit

De aankomende Quibi-streamingservice zal shows uitbrengen die bestaan uit afleveringen van 10 minuten die 'snelle hapjes' worden genoemd. Het nieuwe platform wordt pas op 6 april gelanceerd, maar Quibi bouwde de opwinding op voor het nieuwste project van Turner op zondag door de eerste teaser voor Survive uit te brengen.

In de teaser wordt Turner getoond in een groepstherapiesessie terwijl scènes van een vreselijk ongeluk voor het scherm verschijnen. Vervolgens wordt getoond hoe zij en Hawkins vechten tegen hun emoties terwijl ze wanhopig proberen te overleven in een bevroren omgeving na hun traumatische vliegtuigcrash.

In een eerdere verklaring onthulde Turner dat haar personage, Jane, "niet alleen zoekt om haar leven te redden, maar ook om haar bron van kracht en moed te vinden. Ze is een complex personage dat vecht tegen de wind en het getij."

Aanbevolen: