Dit is de echte reden waarom Jennifer Lawrence haar zwangerschap privé houdt

Inhoudsopgave:

Dit is de echte reden waarom Jennifer Lawrence haar zwangerschap privé houdt
Dit is de echte reden waarom Jennifer Lawrence haar zwangerschap privé houdt
Anonim

Zwangerschap kan een magische tijd zijn en aangezien het zo'n emotionele ervaring is, kan het fijn zijn om het voor jezelf te houden en niet elk moment op sociale media te delen. Wanneer een beroemdheid een baby verwacht, kan het natuurlijk een beetje lastiger worden om het privé te houden. Fans willen foto's van babybultjes zien, meer te weten komen over de ups en downs van de ster en alle andere details die de ster wil delen. Maar wat gebeurt er als een beroemdheid een baby krijgt en ze al een behoorlijk privépersoon zijn?

Maar terwijl Kylie Jenner open is over haar tweede zwangerschap, willen andere sterren niet alles met hun fans delen. Jennifer Lawrence is zwanger en aangezien ze geen sociale media heeft, houdt ze de meeste details geheim. Natuurlijk kunnen we niet anders dan nieuwsgierig zijn. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Jennifer Lawrence haar zwangerschap privé houdt.

Waarom praat Jennifer Lawrence niet over haar zwangerschap?

Net zoals het geweldig is als beroemdheden openhartig zijn over het feit dat ze geen kinderen hebben, is het ook handig als zwangere beroemdheden enkele van de moeilijke momenten en symptomen delen die ze ervaren. Maar het is ook logisch dat iemand deze 9 maanden privé wil houden.

In een interview met Vanity Fair voelde Jennifer Lawrence zich niet op haar gemak bij het praten over haar zwangerschap, en ze vertelde dat ze ervoor wilde zorgen dat haar kind altijd buiten de publieke belangstelling zou blijven.

De actrice zei: Als ik op een etentje was en iemand zei: 'Oh, mijn god, je verwacht een baby', zou ik niet zeggen: 'Ik kan niet praten daarover.” Maar elk instinct in mijn lichaam wil hun privacy voor de rest van hun leven beschermen.”

In september 2021 werd de zwangerschap van Jennifer Lawrence aangekondigd, en hoewel fans toen niet veel details hoorden, was het duidelijk dat Jennifer en haar man Cooke Malroney allebei blij waren met deze grote verandering in hun leven.

Hoewel fans graag meer willen weten over de zwangerschap van Jennifer Lawrence, respecteren ze zeker haar wens om haar baby privé te houden. Het is interessant om op te merken dat de actrice de laatste jaren veel meer privé is geworden.

In hetzelfde Vanity Fair-interview zei Jennifer Lawrence dat ze altijd een "people pleaser" was geweest en dat ze vond dat privé blijven het beste was om te doen, omdat "ik denk dat iedereen me zat was. Ik had genoeg van me."

Terwijl Jennifer speelde in de film Passengers uit 2016 en iedereen zich de film Mother uit 2017 herinnert!, zijn haar filmcredits de afgelopen jaren wat schaarser geweest dan normaal. De actrice speelde in 2018's Red Sparrow en X-Men: Dark Phoenix en nu is iedereen super enthousiast om haar weer te zien in de aankomende film Don't Look Up.

Hoewel veel beroemdheden zwangerschapsfoto's delen op Instagram en praten over wat er gebeurt op Instagram-verhalen, om nog maar te zwijgen van het delen van foto's van de eerste paar dagen van hun baby, zal dat niet Jennifer Lawrence zijn.

Cheat Sheet meldde dat Jennifer Lawrence privé-accounts voor sociale media heeft en dat ze graag ziet wat anderen posten, maar ze wil er zelf niet zo bij betrokken zijn. Ze heeft liever dat fans haar niet volgen op Twitter en Instagram, omdat ze er gewoon niet mee om wil gaan.

Jennifer Lawrence en het huwelijk van Cooke Malroney

Hoewel Jennifer Lawrence ook niet veel over haar man praat, heeft ze wat details gedeeld over hoeveel ze van hem houdt, en het is altijd heel lief om te horen wat ze te zeggen heeft over Cooke Malroney.

Jennifer Lawrence werd geïnterviewd op de NAKED with Cat Sadler-podcast en volgens Harper's Bazaar zei ze dat ze niet aan het huwelijk in het algemeen dacht, maar wist dat ze zich aan Cooke zou binden. Jennifer zei: "Ik was absoluut niet op een plek waar ik dacht: 'Ik ben klaar om te trouwen.' Ik heb Cooke net ontmoet en ik wilde met hem trouwen." Jennifer maakte ook grapjes over hoe leuk het is dat wanneer iemand verliefd wordt, ze zich legaal kunnen binden aan hun partner: "Je vindt je favoriete persoon op de planeet en je zegt, 'Je kunt niet weggaan!' Dus dat aanbod wilde ik aannemen."

Het stel trouwde in oktober 2019 in Rhode Island en Elle meldde dat ze verloofd waren en acht maanden later trouwden.

Soms, wanneer sterren hun kind privé willen houden, zeggen ze dat dat komt omdat ze een openbare carrière hebben gekozen, maar hun kind niet dezelfde beslissing heeft genomen, dus vinden ze dat hun baby privacy verschuldigd is. Het lijkt erop dat Jennifer Lawrence er net zo over denkt en fans kunnen haar keuze begrijpen.

Aanbevolen: