Adele-fans verbinden de punten tussen 'Easy On Me' en eerdere video's

Inhoudsopgave:

Adele-fans verbinden de punten tussen 'Easy On Me' en eerdere video's
Adele-fans verbinden de punten tussen 'Easy On Me' en eerdere video's
Anonim

Het is drie dagen geleden sinds Adele ons allemaal in een plas van gevoelens heeft doen smelten met haar nieuwste single, Easy On Me.

Het langverwachte nummer is opgenomen in haar aankomende album 30 aka The Divorce Album, zoals de Engelse zangeres zelf bevestigde in haar nu iconische eerste Instagram-live. Het record documenteert haar scheiding van ex-man Simon Konecki, met wie hij een kind deelt, Angelo James.

'Easy On Me' laat Adele met de gevoelens van haar fans spelen via Ester Eggs

Voordat het album op 19 november uitkwam, hadden fans wat tijd over om de overvloed aan paaseieren te ontcijferen die verborgen waren in de video van Easy On Me.

Ten eerste, het huis dat ze in de nieuwe video ziet verlaten, is blijkbaar hetzelfde huis waar ze introk tijdens haar Hello-video. Volgens fans is de scène waarin Adele de deur uitloopt, koffer in de hand, naar verluidt een verwijzing naar het verlaten van haar man en het aanvragen van een echtscheiding.

Adele's fans waren er ook snel bij om te wijzen op andere overeenkomsten met een van haar vorige video's. In de video Rolling in the Deep uit 2010 is de kunstenaar te zien zittend in een stoel van een nauwelijks gemeubileerd huis. In haar nieuwste video zit ze in diezelfde stoel in exact dezelfde kamer van het huis. Deze keer is de kamer echter volledig gemeubileerd en opnieuw geverfd.

"Eén ding dat Adele gaat doen, is in een stoel zitten en zingen", schreef iemand op Twitter.

"Ze zit gewoon in een stoel, zingt haar hart uit en schrijft geschiedenis, zo simpel", schreef een andere fan.

Adele maakte '30' om haar scheiding aan haar zoon uit te leggen

Bovendien wezen fans erop dat de zangeres ook vaak wordt gezien als ze aan de telefoon spreekt: met name in de video van Hello en ook aan het begin van de video van Easy On Me - altijd worstelend met signaal.

"Alles wat Adele nodig heeft om de wereld over te nemen is een piano, stoel en geen signaal", schreef een fan.

"Welk netwerk gebruikt Adele omdat al haar liedjes hun signaal verliezen", was een andere tweet.

Eerder dit jaar vertelde de zangeres -- die nu een relatie heeft met de Amerikaanse sportagent Rich Paul -- aan Vogue dat ze deze nieuwe plaat heeft gemaakt om haar 8-jarige zoon uit te leggen waarom zij en zijn vader zijn gescheiden.

Ik wilde hem via deze plaat, wanneer hij in de twintig of dertig is, uitleggen wie ik ben en waarom ik er vrijwillig voor koos om zijn hele leven te ontmantelen in het streven naar mijn eigen geluk, zei Adele.

"Het maakte hem soms echt ongelukkig. En dat is een echte wond voor mij waarvan ik niet weet of ik ooit zal kunnen genezen," voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: