Lil Nas X ligt onder vuur vanwege vermeende eerdere 'Fatdele'-opmerkingen na het prijzen van het nieuwe nummer van Adele

Lil Nas X ligt onder vuur vanwege vermeende eerdere 'Fatdele'-opmerkingen na het prijzen van het nieuwe nummer van Adele
Lil Nas X ligt onder vuur vanwege vermeende eerdere 'Fatdele'-opmerkingen na het prijzen van het nieuwe nummer van Adele
Anonim

Fans roepen Lil Nas X uit voor het tonen van "nepliefde" aan Adele, die vrijdag haar comeback-single "Easy On Me" liet vallen.

Dus in welke controverse bevindt Nas zich in deze tijd?

Nou, het is geen geheim dat de popzanger "Montero" ooit meerdere stan Twitter-accounts had toen hij zich richtte op degenen die tegen enkele van zijn favoriete celebs ingingen, waaronder Nicki Minaj en Lil Kim.

Nas zou ook een pagina hebben geleid met de naam Lil Kim Facts, waar hij vaak andere beroemdheden aanviel vanwege hun uiterlijk en gewicht, waaronder Adele, die door Nas zou worden gebrandmerkt als 'Fatdele'.

Een van de tweets uit 2015 luidde: "Lil Kim heeft meer talent dan Fatdele."

Het is interessant dat de tweet werd gepost kort nadat Adele haar single 'Hallo' uit 2015 had uitgebracht, wat Nas blijkbaar niet leuk vond.

Een dag voor de release van "Easy On Me" leek de Grammy-winnaar echter van gedachten te zijn veranderd over hoe hij over "Fatdele" dacht.

“makkelijk voor mij is zo goed. het is zo gek om te denken dat de laatste keer dat Adele nieuwe muziek uitbracht ik op Stan Twitter zat. ik voel me alsof ik weer 15 ben, schreef hij.

Fans die bekend waren met zijn eerdere stan-accounts, vroegen Nas onmiddellijk om de tweet te verwijderen, zich volledig bewust van de reactie die hij zou krijgen, aangezien het nooit een geheim is geweest dat de hitmaker van "Old Town Road" haat spuwde en ongevraagd commentaar gaf op andere beroemdheden die hij niet mocht.

Maar het was te laat, want Nas begon snel trending te worden, met mensen die een heleboel oude tweets van zijn Lil Kim Facts-account naar voren brachten om iedereen te herinneren aan wat hij eerder had gezegd over de Britse hitparade.

Nas bracht in september zijn debuutalbum Montero uit, dat piekte op nummer 2 en sindsdien is bekroond met een gouden plaquette voor een verkoop van maximaal 500.000 eenheden in de Verenigde Staten. Het project omvat de singles 'Call Me By Your Name', 'Sun Goes Down', 'Industry Baby' en 'That's What I Want'.

Over zijn laatste oeuvre gesproken, vertelde Nas aan SiriusXM's Hits 1 LA: Het is als therapie geweest, want ik was in staat om veel gevoelens los te laten. sommige dingen die ik gewoon wilde zeggen, weet je, die ik niet kon overbrengen op mijn fans omdat ik niet wist hoe ik het in mijn muziek moest zetten. Maar ik heb een manier gevonden.”

Aanbevolen: