Billie Eilish wordt openhartig over eerdere geestelijke gezondheidsproblemen in nieuwe Apple TV+ documentaire

Billie Eilish wordt openhartig over eerdere geestelijke gezondheidsproblemen in nieuwe Apple TV+ documentaire
Billie Eilish wordt openhartig over eerdere geestelijke gezondheidsproblemen in nieuwe Apple TV+ documentaire
Anonim

In haar nieuwe Apple TV+ documentaire getiteld Billie Eilish: The World's A Little Blurry, vertelt de met een Grammy bekroonde artieste over haar vroegere geestelijke gezondheidsproblemen.

"Ik kijk in de menigte en ik zie dat iedereen daarbinnen iets meemaakt… en ik heb hetzelfde probleem", zegt ze.

De 'Bad Guy'-zangeres onthulde ook dat ze van haar 13e tot 16e volledig 'ellendig' was. Ze gaf toe zelfmoordgedachten te hebben en zelfbeschadiging te hebben gepleegd. "Ik had nooit gedacht dat ik deze leeftijd zou halen", zei ze. "Ik ben nooit gelukkig."

Een reden die ze recentelijk voor dit gevoel noemde, was haar relatie en de daaropvolgende breuk met Brandon Adams. De documentaire geeft een kijkje in haar relatie Adams, die ze Q noemde, en de reden achter hun breuk.

"Ik was gewoon niet gelukkig. Ik wilde niet dezelfde dingen die hij wilde en ik denk niet dat dat eerlijk voor hem is. Ik denk niet dat je in een relatie super enthousiast zou moeten zijn over dingen die de andere persoon kan er niets om geven, "zei Eilish.

"Ik denk niet dat dat eerlijk is voor jou. Ik denk niet dat dat eerlijk is voor hem. Er was gewoon een gebrek aan inspanning, "vervolgde ze. "Ik had letterlijk zoiets van, 'Kerel, je doet het niet' Je hebt niet genoeg liefde om van jezelf te houden, dus je kunt niet van me houden, gast. En dat heb je niet. [lacht] Je denkt van wel.'"

"Ik hou echter wel van hem, wat het moeilijker maakte. Ik ben niet over hem heen, ik heb niemand anders gevonden", voegde ze eraan toe. "Ik hield niet op met van hem te houden. Ik was gewoon een tijdje weg van hem en ik dacht: 'Wauw, ik mis zoveel omdat ik me de hele tijd zorgen om je maak en dat doe ik niet' wil wat jij wilt en jij wilt niet wat ik wil.' Ik wil hem niet repareren. Ik kan hem niet repareren. Ik heb het geprobeerd."

De film toonde scènes van momenten waarop Eilish gefrustreerd raakte door het gedrag van Q terwijl ze samen waren. Ze vertelde bijvoorbeeld dat Q haar geen cadeau voor Valentijnsdag had gegeven.

Toen iemand vroeg hoe ze de romantische vakantie vierden, antwoordde ze eenvoudig: "Ik heb niets gekregen. En de avond ervoor was hij heel raar en afstandelijk en sht."

Natuurlijk raakt de langverwachte documentaire van een van Gen Z's favoriete artiesten ook andere elementen van Eilish' leven, zoals haar andere worsteling met geestelijke gezondheid en haar liefde voor muziek.

Billie Eilish: The World's a Little Blurry is uit en kan nu worden gestreamd op Apple TV+.

Aanbevolen: