16 Eerdere WWE-diva's die we terug moeten zien

Inhoudsopgave:

16 Eerdere WWE-diva's die we terug moeten zien
16 Eerdere WWE-diva's die we terug moeten zien
Anonim

De vrouwenrevolutie is onmiskenbaar een goede zaak geweest voor WWE. Voor het grootste deel worden vrouwen behandeld als gelijke sterren voor mannen in het bedrijf, waarbij sommige vrouwen - Charlotte, Becky Lynch en Rhea Ripley, om er maar een paar te noemen - meer over zijn dan de meeste mannelijke supersterren op het hoofdevenement. Dit zou tijdens het hoogtepunt van het Attitude-tijdperk en zelfs in de tweede helft van de jaren 2000 hoogst onwaarschijnlijk zijn geacht. Maar hier zijn we dan.

Ondanks deze vooruitgang zijn er tekenen dat WWE bereid is enkele elementen van het Attitude-tijdperk in zijn programmering op te nemen. Een beetje vloeken is nu toegestaan op tv, terwijl vrouwen meer worden gebruikt in niet-worstelrollen. Lana is het perfecte voorbeeld van een superster die zou hebben uitgeblonken in het tijdperk van diva's. Deze 16 voormalige diva's kunnen ondertussen zeker terugkeren en elementen van entertainment toevoegen aan WWE-programmering, zowel in de ring als in complementaire rollen.

16 Michelle McCool

Michelle McCool is misschien niet zo cool met WWE nadat ze foto's had gemaakt bij het bedrijf omdat ze haar had uitgesloten in een bericht op sociale media over vrouwelijke kampioenen in het bedrijf. Het zou echter geweldig zijn om haar terug te zien op tv. Ze is misschien niet in staat om te worstelen, maar zou zeker in de The Undertaker/AJ Styles-hoek kunnen worden geplaatst, die persoonlijk leek te worden en kayfabe doorbrak in de promo van Styles in de Raw-aflevering van 9 maart.

15 Emma

Emma was ongelooflijk onderbenut tijdens haar run in WWE, die begon vóór de vrouwenrevolutie en eindigde net toen het begon. Ze had een bijzonder goede wedstrijd tegen Asuka op Raw eind 2017 voordat ze werd vrijgelaten. Nu ze worstelt onder haar echte naam Tenille Dashwood in Impact, zou ze een welkome aanvulling zijn op de SmackDown-selectie.

14 Molly Holly

We nemen Mighty Molly of gewoon de gewone Molly Holly - beide zouden een solide aanvulling zijn op de WWE-selectie voor vrouwen, zelfs op parttime basis. De 42-jarige heeft deelgenomen aan twee Royal Rumble-wedstrijden voor dames en heeft meerdere "You still got it"-liedjes verdiend. Ze is hoofdcoach van vrouwelijke worstelaars bij The Academy: School of Professional Wrestling, die wordt gerund door voormalige WWE-sterren Ken Anderson en Shawn Daivari.

13 Gail Kim

Als lid van de TNA Wrestling Hall of Fame staat Gail Kim niet per se op goede voet met WWE, en daarom zou haar terugkeer des te schokkender en effectiever zijn. De 43-jarige worstelde voor het laatst in 2017 en liep toen nog op een relatief hoog niveau. Samen met co-creators Lita en Christy Hemme werkt ze aan het binnenhalen van geld voor de worstelshow KAYfABE.

12 Christy Hemme

Christy Hemme heeft de afgelopen tien jaar niet veel geworsteld, maar was een groot deel van die tijd synoniem met TNA als presentator en ringomroeper. Ze is ook een voormalige WWE Diva Search-winnaar, dus het zou volkomen logisch zijn voor haar om terug te keren naar WWE in een soort van on-screen, niet-worstelende capaciteit. Ze hield het maar een jaar uit in het bedrijf, maar haar terugkeer zou behoorlijk wat opleveren.

11 Stacy Keibler

Net als de eerder genoemde Hemme, zou Stacy Keibler waarschijnlijk niet terugkeren naar WWE in een ringcapaciteit. Op dit moment zou het niet geloofwaardig zijn om haar te zien tegenover geloofwaardige bedreigingen zoals Becky Lynch en Asuka. Ze kan echter nog steeds betrokken zijn bij backstage-verhaallijnen. Vooral Paul Heyman zou haar op Raw goed kunnen gebruiken.

10 Maryse

Maryse is de afgelopen jaren verschillende keren uit WWE gekomen en gegaan vanwege meerlingzwangerschappen, en het is hoogst onwaarschijnlijk dat ze op enig moment in de toekomst fulltime zal terugkeren. Het v alt echter niet te ontkennen dat ze in staat is om haar man, The Miz, over te halen. De A-Lister was op zijn best met zijn vrouw aan zijn zijde en zijn afname in momentum was merkbaar met Maryse aan de zijlijn.

9 Summer Rae

Summer Rae belichaamt zo ongeveer wat het betekent om een diva te zijn, en dat bedoelen we respectvol. Ze heeft een bepaalde uitstraling die de aandacht van de camera opeist en een nuttige toevoeging kan zijn in backstage-segmenten of als valet op Raw of SmackDown. Misschien kan ze zelfs de carrière van Fandango en Tyler Breeze nieuw leven inblazen in NXT.

8 Torrie Wilson

Torrie Wilson werd vorig jaar opgenomen in de WWE Hall of Fame en hield een geweldige toespraak ter verdediging van haar carrière en steeds betere vaardigheden in de ring. Hoewel we niet verwachten dat de 44-jarige bereid zou zijn om terug te keren naar de ring, zou ze geweldig zijn in backstage-segmenten. Wie kan haar vete met Dawn Marie vergeten, waarbij Dawn met Torrie's vader sliep?

7 Kelly Kelly

Het lijkt moeilijk te geloven, aangezien Kelly Kelly sinds 2012 geen fulltime WWE-superster is geweest, maar ze is nog steeds slechts 33 jaar oud en duidelijk in staat om in de ring te presteren, zoals bleek tijdens de Royal van het afgelopen jaar Gerommel. Kelly is een voormalig diva-kampioen en zou een geweldige kandidaat zijn om terug te komen om diva's uit het verleden te verdedigen.

6 Kaitlyn

Een tijdje leek het erop dat Kaitlyn klaar zou zijn om terug te keren naar WWE. Net als Kelly Kelly is ze pas 33 jaar oud en nog steeds meer dan in staat om een goede match te maken. Ze nam deel aan de Mae Young Classic 2018, maar werd in de tweede ronde verslagen door Mia Yim. Sluit een fulltime terugkeer in de nabije toekomst niet uit, vooral omdat ze nog steeds op semi-regelmatige basis meedoet in de onafhankelijke scene.

5 Beth Phoenix

Beth Phoenix bewees zichzelf als een van de meest badass vrouwelijke worstelaars, ongeacht de generatie, tijdens de Royal Rumble 2020, toen ze deelnam aan de wedstrijd met een vervelende wond in haar achterhoofd. Ze was nu een ster in twee Royal Rumbles en is duidelijk in staat om de topsterren in WWE bij te houden. Met Edge terug is het zeker een mogelijkheid dat ze terugkeert naar de ring, in ieder geval op parttime basis.

4 Trish Stratus

Net als Beth Phoenix bewees Trish Stratus dat ze in staat was de huidige sterren in de Royal Rumble bij te houden. Bovendien worstelde ze afgelopen SummerSlam zelfs een verrassend competitieve en vermakelijke één-op-één wedstrijd tegen Charlotte. Ze is duidelijk verder in het leven, maar we hebben nog een verlengde run met Trish nodig. Een wedstrijd tegen Becky Lynch zou bijzonder interessant zijn.

3 Lita

Lita is een andere worstelaar die, ondanks dat ze in de veertig is, heeft bewezen dat ze kan worstelen. Hoewel ze misschien niet in staat is om de fulltime sleur van het WWE-schema bij te houden, zou ze een welkome attractie zijn bij grote PPV's. Een Lita-Charlotte-wedstrijd op WrestleMania van dit jaar zou een goede manier zijn geweest om voort te bouwen op de wedstrijd die Charlotte had tegen Trish op SummerSlam, terwijl Rhea Ripley de headliner was van NXT TakeOver.

2 Eve Torres

2007 Diva Search-winnaar en voormalig Divas-kampioen Eve Torres is sinds 2013 niet bij het bedrijf geweest en heeft sinds 2011 helemaal niet meer geworsteld, wat verrassend is, aangezien ze nog maar 35 jaar oud is. Ze heeft haar geloofwaardigheid in de ring echter verbeterd door een zelfverdedigingscursus te geven aan de Gracie Jiu-Jitsu Academy en heeft buiten het professionele worstelen lof gekregen voor haar acteervaardigheden.

1 AJ Lee

Minder dan een jaar geleden leek het onwaarschijnlijk dat CM Punk ooit iets met WWE te maken zou hebben. Nu is hij een co-host op FS1's WWE Backstage en de deur staat in ieder geval open voor een terugkeer. Dat kan ook gelden voor zijn vrouw AJ Lee, een drievoudig WWE Divas-kampioen, die op 32-jarige leeftijd nog steeds in haar atletische bloei staat. Ze had een geweldige vete - en alliantie - met Paige voordat ze het bedrijf in 2015 verliet, maar nu moeten we haar zien tegen mensen als Charlotte, Bayley, Sasha Banks en Becky Lynch.

Aanbevolen: