10 momenten uit eerdere reünies van 'Real Housewives Of Beverly Hills' die het internet braken

Inhoudsopgave:

10 momenten uit eerdere reünies van 'Real Housewives Of Beverly Hills' die het internet braken
10 momenten uit eerdere reünies van 'Real Housewives Of Beverly Hills' die het internet braken
Anonim

Seizoen 11 van The Real Housewives of Beverly Hills op alle mogelijke manieren geleverd voor Bravo-fans, inclusief drama, komedie, tranen, modebeledigingen, juridische ellende en Kathy Hilton. Een epische vierdelige reünietrailer is al geplaagd, waardoor fans aftellen tot Andy Cohen het eindelijk opneemt tegen Erika Jayne. Het grootste deel van het drama van het seizoen draaide om de opkomst en ondergang van Erika Jayne – van haar scheiding met Tom Girardi tot haar vermeende betrokkenheid bij zijn duistere advocatenpraktijken en verduisteringsplannen. Een ander drama dit seizoen was Sutton Stracke die de nieuwe huisvrouw Crystal Minkoff uitriep voor het dragen van een "lelijke leren broek".

Hoewel het meest recente seizoen van de RHOBH is geprezen als een van de beste uit de franchise, zijn er tal van iconische reüniemomenten uit de afgelopen seizoenen die het waard zijn om opnieuw te bezoeken. De meeste van deze momenten komen met dank aan (nu) ex-huisvrouwen, zoals Brandi Glanville, Lisa Vanderpump en Adrienne Maloof. We maken een wandeling door de reünie-geheugenstrook van de RHOBH.

10 Adrienne Maloof Ghosts Seizoen 3 Reünie

Het is een groot probleem om niet te komen opdagen bij de opnames van de reünie, en ex-huisvrouw Adrienne Maloof was de eerste echte huisvrouw die de dames en Andy Cohen spookte. Een groot deel van seizoen 3 hield in dat Brandi Glanville geheimen over de familie van Adrienne vrijgaf, waardoor Adrienne zo boos werd dat ze Bravo aanklaagde en weigerde te komen filmen. Sinds seizoen 3 heeft Adrienne hekken hersteld met haar ex-Bravo-bazen en is ze zelfs de afgelopen seizoenen verschenen. Maar in die tijd was het behoorlijk schokkend om de reünie te ghosten en niet te komen opdagen voor het filmen.

9 Brandi Glanville zegt "F You" tegen Andy

Brandi Glanville en Lisa Vanderpump waren hun problemen aan het oplossen met een speels gevecht dat snel fysiek werd tijdens de reünie van seizoen 5. Brandi bracht het verbale sparren naar een ander niveau toen een dronken Brandi LVP sloeg tijdens de finale-aflevering van seizoen 5. Andy kwam tussenbeide en probeerde te bemiddelen in de situatie (ook bekend als hij deed zijn reuinon-hostingtaken) en vergeleek Brandi's klap met wanneer spelen met een hond te ver gaat. Brandi waardeerde de analogie niet en had woorden met Andy omdat hij zijn twee cent gaf en haar het gevoel gaf dat ze opgesloten zat.

8 Kyle Richards Vs. Brandi Glanville en tampons

Het is geen geheim dat Kyle Richards en Brandi Glanville een bewogen verleden hebben, voornamelijk vanwege Brandi's nauwe relatie met Kyle's zus (en voormalig RHOBH-castlid) Kim Richards. Tijdens de reünie van seizoen 5 bracht Kyle paparrazi-foto's naar voren van een dronken Brandi die een restaurant verliet en de helft van haar lichaam onbedekt liet met alles onder haar jurk, inclusief een tamponkoord. Brandi vuurde snel terug en zei dat Kyle haar menstruatie niet meer krijgt.

7 Brandi vertelt Ken dat ze van hem houdt

Tot seizoen 4 had Brandi een hechte band met Lisa en Ken, en maakte (soms) grappen dat ze een trio moesten hebben. Maar seizoen 4 was het keerpunt waar Lisa en Ken Brandi lieten vallen, waardoor Brandi zich in de steek gelaten voelde. Brandi vertelde zowel Ken als Lisa dat ze als familie voor haar waren en dat ze vooral van Ken hield.

6 Kim's hond bijt Kyle's dochter

Seizoen 5 zat vol met gemorste geheimen, en een van de meest gruwelijke was tussen de zussen Kyle en Kim. RHOBH-fans hebben deze twee sinds seizoen één zien vechten en het goedmaken. Het grootste deel van het drama tussen Kyle en Kim ging over Kims problemen met middelenmisbruik. Kim en Kyle spraken niet met elkaar op het moment van de reünie omdat Kim's pitbull Kyle's dochter beet, waardoor ze naar het ziekenhuis moest. De spanning tussen de twee zussen was hoog tijdens de reünie, aangezien Kyle onthulde dat dit niet de eerste keer was dat Kim's hond iemand beet.

5 Seizoen 10 Reünie Gefilmd Zoom Style

2020 was het jaar van Zoom-bijeenkomsten en huisvrouwenreünies waren niet vrijgesteld van dit COVID-19-protocol. Het drama van dit seizoen draaide voornamelijk om Denise Richards en of ze contact had met Brandi Glanville. De hele reünie was schokkend en raar, aangezien het de eerste virtuele reünie was voor de RHOBH-dames… en laten we zeggen dat er niets is opgelost, vooral voor Denise, die de show verliet na seizoen 10.

4 Het konijn

De reünie van seizoen 7 gaf fans een van de meest iconische momenten, in de vorm van een knuffelkonijn. Leuk weetje, het konijn vond zelfs zijn weg naar Andy's clubhuis. Het konijn was bedoeld als een olijftak van Lisa Rinna aan Kim Richards als cadeau voor Kim's kleinzoon. Kim gaf het konijntje terug aan Lisa op de reünie en beweerde: "het konijn had geen goede energie."

3 Vaarwel, Lisa Vanderpomp

De zelfbenoemde "koningin" van Beverly Hills verloor haar kroon en haar vrienden tijdens seizoen 9. De dames waren het beu zich door de jaren heen verraden en gemanipuleerd te voelen door LVP. De laatste druppel kwam toen LVP een "leugenaar" werd genoemd vanwege haar betrokkenheid bij het lekken van verhalen naar Radar Online over medecastlid Dorit Kemsley. Lisa tweette op het moment dat er "geen kans" was dat ze zou komen opdagen voor de reünie, aangezien ze stopte met filmen met haar castleden in seizoen 9.

2 Camille Grammer hoort de terugslag

Camille Grammer heeft een lange weg afgelegd bij fans sinds haar eerste seizoen. Tijdens de reünie van seizoen 1 las Andy alle krantenkoppen voor, inclusief die waarin ze de titel 'De meest gehate huisvrouw ooit' droeg. Camille had niet het beste eerste seizoen en beschuldigde haar chagrijnige gedrag van haar scheiding en scheiding van Kelsey Grammer, die zich gedurende het seizoen afspeelde.

1 Lisa Rinna heeft al 20 jaar hetzelfde kapsel

Brandi Glanville en Lisa Rinna wisselden schaduw, middelvingers en f you's uit tijdens de reünie van seizoen 5. Maar de opmerking die de spanning brak en Lisa met een verbijsterde uitdrukking achterliet, was toen Brandi Lisa riep omdat ze 20 jaar hetzelfde kapsel had. Lisa is berucht om haar handelsmerkuitdrukking "own it", wat ze deed, en ze was trots op haar kapsel dat in meer dan twee decennia niet is veranderd.

Aanbevolen: