Twitter verwijt Billy Porter dat hij de Vogue-cover van Harry Styles veroordeelt

Inhoudsopgave:

Twitter verwijt Billy Porter dat hij de Vogue-cover van Harry Styles veroordeelt
Twitter verwijt Billy Porter dat hij de Vogue-cover van Harry Styles veroordeelt
Anonim

Harry Styles was net te zien in een hete nieuwe covershoot voor Vogue Magazine, waarin hij zelfverzekerd en vrij wordt gefotografeerd terwijl hij een prachtige jurk draagt. Fans stroomden naar de advertentie met lovende recensies en hebben sociale media overspoeld met waanzinnige liefde voor het zelfvertrouwen en de eigentijdse stijl van de ster. Billy Porter is swingend uit de kast gekomen en is woedend dat Vogue ervoor zou kiezen om een rechte, blanke man een jurk aan te trekken, terwijl iemand zoals hij een pioniersrol heeft moeten spelen om dat recht te verdienen.

Fans zijn er niet van overtuigd dat dit een gesprek is dat moet plaatsvinden, en verwijten Billy Porter dat hij er een probleem van maakt, in plaats van deel uit te maken van de berichten, die gebaseerd zijn op inclusiviteit.

Billy Porter ha alt zweepslagen uit

Billy Porter heeft bezwaar gemaakt tegen het feit dat Harry Styles de man is die is geselecteerd voor dit soort fotoshoots. Hij uitte zijn bezorgdheid over het feit dat Vogue zo open was en bereid was om het beeld van een heteroseksuele, blanke man te gebruiken voor een dergelijke advertentie, gezien het feit dat hij extreme kritiek ondervond toen hij hetzelfde probeerde te doen.

Porter bracht de dubbele standaard naar voren die het op de een of andere manier snel en eenvoudig maakt om Harry's imago in een jurk te projecteren als sociaal acceptabel, terwijl de meer gemarginaliseerde gemeenschap; iedereen die een andere etniciteit of oriëntatie vertegenwoordigt, wordt beoordeeld en belachelijk gemaakt omdat hij hetzelfde wil doen.

Porter beweert dat er trotse homomannen zijn die hard hebben gewerkt om deze deuren te openen, en het was niet de bedoeling dat ze open werden geklemd zodat heteromannen er misbruik van konden maken.

Fans denken dat Billy Porter de boodschap heeft verpest

Fans hebben op een zeer interessante manier op dit onderwerp gereageerd. Er kwamen stemmen binnen om te bepalen welke van de twee sterren er beter uitziet in een jurk, en Billy Porter won met een enorme voorsprong. Zijn fans zijn er echter niet helemaal zeker van dat dit een onderwerp moet zijn.

Fans beweren dat de algemene boodschap van de advertentie de focus moet zijn, en het creëren van een omgeving die inclusie aanmoedigt, is een enorme, positieve stap die dit soort afleiding niet nodig heeft.

Opmerkingen zoals; "Billy Porter verslaat veel meer in een jurk dan Styles, maar is het niet gewoon het idee om schoonheid in alle vormen te omarmen?"

Een andere fan schreef; "Laat ze het allebei doen, Billy zou dit niet tot verdeeldheid moeten brengen."

Het medialandschap is aan het veranderen en fans zouden liever zien dat Billy Porter de Harry Styles Vogue-cover omarmt als een positieve stap naar acceptatie en inclusiviteit, in plaats van een verdeeldheid zaaiende, competitieve omgeving te creëren.

Aanbevolen: