Royal Trolls verwijt Meghan Markle dat ze pleit voor betaald ouderschapsverlof

Inhoudsopgave:

Royal Trolls verwijt Meghan Markle dat ze pleit voor betaald ouderschapsverlof
Royal Trolls verwijt Meghan Markle dat ze pleit voor betaald ouderschapsverlof
Anonim

Meghan Markle heeft een brief aan het Amerikaanse Congres geschreven om te pleiten voor betaald ouderschapsverlof in de VS.

De hertogin van Sussex - wiens tussenkomst werd geprezen door onder meer Hillary Clinton - richtte zich op 20 oktober tot meerderheidsleider Charles Schumer en voorzitter Nancy Pelosi.

Meghan Markle stuurt een brief naar het congres om betaald ouderschapsverlof te vragen

"Ik ben geen gekozen functionaris en ik ben geen politicus. Ik ben, zoals velen, een betrokken burger en een ouder", schreef Markle.

"En omdat jij en je congrescollega's een rol spelen bij het vormgeven van gezinsresultaten voor de komende generaties, is dat de reden waarom ik je op dit zeer belangrijke moment - als moeder - schrijf om te pleiten voor betaald verlof, " ging ze verder.

Ze deelde ook persoonlijke verhalen van toen ze een kind was en haar familie het financieel moeilijk zou hebben.

"Ik ben opgegroeid met de saladebar van $ 4,99 bij Sizzler - het kostte toen misschien minder (om eerlijk te zijn, ik kan het me niet herinneren) - maar wat ik me wel herinner was het gevoel: ik wist hoe hard mijn ouders werkten om dit te betalen, want zelfs voor vijf dollar was uit eten gaan iets speciaals, en ik voelde me gelukkig, "vertelde Markle.

"Ik weet hoe politiek geladen dingen kunnen en zijn geworden. Maar dit gaat niet over rechts of links, het gaat over goed of fout. Dit gaat over families boven politiek stellen", voegde ze eraan toe.

Trollen waren net achter de hoek om haar neer te halen

Terwijl Markle's brief door velen werd geprezen, gingen sommigen naar Twitter om hun negatieve opmerkingen over de brief te delen.

Waarom schrijft MM een open brief aan het Congres? Ik weet zeker dat honderden Amerikanen elk jaar naar het Congres schrijven om dingen te 'eisen', en dat ha alt de krantenkoppen niet', twitterde iemand.

"Ja, maar wie geeft er om haar?" was nog een opmerking.

"Ze had in het VK moeten blijven, waar ze ouderschapsverlof hebben betaald. En ze kan de titel laten vallen. We hebben geen titels in dit land", schreef iemand anders.

"Dat was een heel groot nee van haar kant als lid van de koninklijke familie", schreef een koninklijke fan die het laatste nieuws moet hebben gemist.

"Hertogin M, is geen Senior Royal. De koningin, Charles, Camilla, Will en Kate, moeten hun moeder blijven en zich er niet mee bemoeien… De hertog en hertogin staan niet in de openbare uitkering, ze kunnen doen wat alsjeblieft. Weet je nog dat het bedrijf hun beveiliging opzegde? Kan niet beide kanten op, "antwoordde een persoon.

"Normaal geef ik niet om haar, maar ze is logisch", merkte iemand op.

Aanbevolen: