Fans willen dat John Krasinski racistische aanvallen op zijn voormalige 'The Office'-castmate veroordeelt

Fans willen dat John Krasinski racistische aanvallen op zijn voormalige 'The Office'-castmate veroordeelt
Fans willen dat John Krasinski racistische aanvallen op zijn voormalige 'The Office'-castmate veroordeelt
Anonim

Terwijl het personage van Leslie David Baker beroemd is om te zeggen: "Heb ik gestotterd?" fans willen niet dat John Krasinski aarzelt om zijn voormalige "The Office"-castmate te verdedigen. Onder de overvloed aan favoriete Office-personages speelden John Krasinski en Leslie David Baker de alom geliefde personages in de show: Jim Halpert en Stanley Hudson.

Aangezien John en Leslie negen seizoenen van de show collega's zijn geweest, dringen fans er bij John op aan om Leslie publiekelijk te steunen na een reeks racistische aanvallen tegen hem. Deze aanvallen begonnen toen Leslie David Baker geld wilde inzamelen om een spin-offserie 'Office' te maken, gebaseerd op het leven van Stanley Hudson. Leslie noemde de serie, "Uncle Stan: Coming Out Of Retirement", en heeft meer dan $ 350.000 op Kickstarter verzameld. Echter, samen met een overvloed aan donaties, overweldigden bepaalde individuen Leslie met racistische berichten. In deze berichten werd Leslie verschillende laster genoemd, vooral het n-woord. Hij kreeg zelfs verontrustende foto's van lynchpartijen toegestuurd.

Met deze ongelukkige post kwamen veel mensen om Leslie te steunen, waaronder een 'Office' co-ster, Angela Kinsey. Fans hopen echter dat John Krasinski Leslie ook steunt. Aangezien Krasinski een prominente figuur in Hollywood is geworden door de succesvolle horrorfilm "A Quiet Place" te regisseren en de hoofdrol te spelen in de tv-show "Jack Ryan", hopen fans dat hij zijn invloed kan gebruiken om deze daden van racisme te veroordelen.

Naast zijn bekendheid met Leslie, heeft John Krasinski steun getoond voor de Black Lives Matter-beweging, gezien zijn deelname aan het "Blackout Tuesday"-evenement op Instagram. Gezien zijn steun voor Black Lives, gebruikten fans de opmerkingen op zijn Instagram-bericht om John aan te sporen zich uit te spreken ter ondersteuning van Leslie. Zoals een fan uitlegde: "je beweert zwarte levens te steunen, maar je hebt je castmate @thelesliedavidbaker en de gevulde racistische berichten die hij heeft ontvangen niet genoemd." Andere fans spraken hun vermeende relatie aan en zeiden tegen John: "Steun Leslie alsjeblieft… wij fans geloofden altijd dat jullie een familie waren."

Fans zijn ook verbijsterd door John's gebrek aan activiteit op sociale media en zijn eerdere serie 'Some Good News'. Met name, toen John nog steeds betrokken was bij "Some Good News", verscheen Leslie David Baker niet tijdens de reünie van "The Office" in mei. Fans hopen dat John zich snel zal uitspreken, en in de tussentijd sturen ze Leslie hun beste wensen in een moeilijke tijd.

Aanbevolen: