Dit is waarom fans Bao prijzen voor 'Married At First Sight

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans Bao prijzen voor 'Married At First Sight
Dit is waarom fans Bao prijzen voor 'Married At First Sight
Anonim

Geen huwelijk is perfect, en fans van 'Married at First Sight' weten dat ook. Maar als het op Johnny en Bao aankomt, denken de meeste mensen dat ze samen absoluut giftig zijn. Het punt is dat het niet per se Bao de schuld is.

Terwijl fans vroeger dachten dat Bao haar huwelijk saboteerde, zingen sommigen tegenwoordig een ander deuntje omdat ze iets intrigerends merkten aan de relatie van het paar.

Fans haten tegenwoordig Johnny

Sommige fans waren oorspronkelijk geworteld in Johnny en Bao en zeiden dat ze er zeker van waren dat de twee het zouden halen omdat ze zo'n goede communicatie hadden. Helaas lijkt het alsof dat in de loop van de tijd is veranderd.

Nu raken fans geïrriteerd door Johnny en keren ze zich tegen hem omdat hij gemene dingen tegen Bao zegt en over hun huwelijk in het algemeen. Fans hebben hem "de slechtste" genoemd, terwijl ze voor Bao pleiten. Maar ze zeggen dat er iets positiefs is in de relatie van het paar, en dat Johnny's [misschien] betere helft serieuze persoonlijke vooruitgang heeft geboekt.

Fans denken dat Bao aan zichzelf heeft gewerkt

Fans houden ervan om elke interactie tussen de koppels op 'Married at First Sight' te ontleden, maar Johnny en Bao zijn de laatste tijd een soort treinwrak. Dat heeft Johnny tenminste.

Commentatoren klaagden dat Johnny altijd de kans lijkt te grijpen om ruzie te maken, Bao ervan beschuldigde ruzies te beginnen en er vervolgens gefrustreerd vandoor te gaan. Een Redditor riep Johnny uit en zei dat hij "dankbaar moest zijn voor Bao". Waarom precies?

Omdat ze kalm en beheerst is in hun gesprekken, zelfs als Johnny opgewonden raakt, zeggen fans. Verschillende commentatoren waren het erover eens dat Bao een ware karakterontwikkeling heeft laten zien (zeldzaam op reality-tv!) in het feit dat ze haar eigen worstelingen heeft overwonnen en nuchter kan blijven als Johnny in paniek raakt.

Bao heeft geleerd beter te communiceren

Fans waarderen Bao voor het "tactisch" oneens zijn wanneer ze daar behoefte aan heeft, maar ook dat ze "Johnny echt ziet voor wie hij is", in plaats van de perfecte droomboot die ze in haar hoofd had. De dosis realisme is gezond, leggen fans uit, want Bao is "zo kalm" en "ziet zichzelf niet meer als de bron van zijn problemen."

Het is verfrissend, maar frustrerend, omdat kijkers kunnen zien dat Bao aan zichzelf werkt terwijl Johnny blijft draaien, volgens fans. Het enige probleem is dat elke keer dat Bao "enige mate van frustratie" uitdrukt, Johnny een tikkende tijdbom is.

Natuurlijk is al haar volwassenheid misschien gewoon voor de show, suggereren sommige nee-zeggers. Ze denken dat Bao misschien net zo anders is als Johnny zegt dat ze buiten de camera is, misschien met haar ogen rollend of iets dat hem "over de rand stuurt".

Het is duidelijk oneerlijk om de ene persoon de schuld te geven van een andere persoon die de controle verliest, maar het is zeker interessant om de dynamiek in het spel te zien als fans Bao blijven steunen als de echte volwassene in dit huwelijk.

Aanbevolen: