Married At First Sight': Bao vertelt Johnny dat ze wil scheiden, en dat ze niet de enige is

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': Bao vertelt Johnny dat ze wil scheiden, en dat ze niet de enige is
Married At First Sight': Bao vertelt Johnny dat ze wil scheiden, en dat ze niet de enige is
Anonim

Spoiler Alert: Details over de finale van seizoen 13 van 'Married At First Sight' worden hieronder besproken! Het Married At First Sight moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken ! Nadat ze hun "I do's" hebben gezegd zonder elkaar ooit te hebben ontmoet, zijn fans getuige geweest van de reis van vijf stellen: Bao en Johnny, Michaela en Zack, Brett en Ryan, Jose en Rachel, en Myrla en Gil.

Hoewel het voor de meeste koppels niet soepel begon, vielen de dingen langzaam maar zeker op hun plaats, nou ja…totdat dat niet het geval was. Nu is de dag van de beslissing officieel aangebroken en het echtpaar heeft aangegeven of ze bij elkaar willen blijven of willen scheiden.

Als je bedenkt dat fans zich tegen Johnny hebben gekeerd, was het geen verrassing dat Bao wilde scheiden, ondanks dat Johnny de zaken nog een keer wilde proberen. Hoewel dit enorme moed vergde voor Bao, was ze niet de enige die de moeilijke beslissing nam om een scheiding aan te vragen!

Bao wil scheiden van Johnny

Bao en Johnny leken het meest veelbelovende stel aan het begin van dit seizoen van Married At First Sight, vooral gezien het feit dat de twee elkaar eerder hadden ontmoet tijdens hun studietijd. Nou, ondanks dat de twee een goede start hadden, werd het vrij snel zuur tussen Bao en Johnny, waardoor fans zich tegen Johnny keerden, en snel!

Johnny begon tekenen van emotionele onvolwassenheid en narcisme te vertonen als het ging om hun huwelijk, wat niet goed zat bij Bao. Het ging van kwaad tot erger toen Johnny achter Bao's rug om ging praten over hun huwelijk met haar vriendin Sarah, die niet zo'n goede vriendin voor Bao lijkt te zijn.

Nou, toen de dag van de beslissing kwam, waren Bao en Johnny het erover eens dat hun huwelijk zeker enkele hoogtepunten had, maar de dieptepunten waren genoeg voor Bao om eruit te willen! Johnny sprak zijn wens uit om getrouwd te blijven, terwijl Bao duidelijk maakte dat ze wilde scheiden. Kijkers konden niet gelukkiger zijn voor Bao, die duidelijk veel beter verdiende dan wat Johnny te bieden had.

Zack kiest er ook voor om van Michaela te scheiden

Nou, het blijkt dat Bao niet de enige was die wilde scheiden! Terwijl Zack en Michaela met de experts om de tafel zaten, schreef hij een brief waarin hij het huwelijk van Michaela en hem illustreerde, voordat hij in tranen uitbarstte. Hoewel het leek alsof Zack op weg was naar een "ja"-beslissing, verbaasde hij fans nadat hij had verklaard dat hij wilde scheiden!

Michaela koos er daarentegen voor om bij elkaar te blijven, maar aangezien Zack duidelijk weg wil, lijkt het alsof de twee al lang niet meer bestaan. Nu beweren geruchten dat Zack naar verluidt met Bao aan het daten is en nadat Michaela naar haar Instagram ging om over de kwestie te spreken, lijkt het alsof de geruchten waar zijn!

Liefde hangt nog steeds in de lucht voor Myrla en Gil

Terwijl Bao en Zack allebei wilden scheiden, lijkt het alsof er nog steeds veel liefde in de lucht is voor Myrla en Gil. Het duo heeft zeker hun ups en downs gehad, vooral als het ging om de financiële verschillen van het paar, maar dat was niet genoeg om ze uit elkaar te halen.

Tijdens hun gesprek met Dr. Pepper, zeiden Myrla en Gil allebei "ja" om getrouwd te blijven, en kijken er niet alleen naar uit om buiten de show om te trouwen, maar zijn ook geïnteresseerd in het consumeren van het huwelijk als zo snel mogelijk!

Brett en Ryan noemen het officieel gestopt

Brett en Ryan hebben een paar weken geleden duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling was dat ze samen waren! Dit werd duidelijk toen Ryan een dating-app downloadde terwijl hij nog getrouwd was, waar Pastor Calvin hem op riep tijdens hun zitten. Ryan verontschuldigde zich dat hij dat had gedaan, maar zowel hij als Brett kozen ervoor om te scheiden, wat bewees dat ze het toch niet zouden redden.

Aanbevolen: