Dit is wat fans echt denken over 'Married At First Sight's' Mia Bally en haar arrestatiecontroverse

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken over 'Married At First Sight's' Mia Bally en haar arrestatiecontroverse
Dit is wat fans echt denken over 'Married At First Sight's' Mia Bally en haar arrestatiecontroverse
Anonim

Married at First Sight fans zouden zeker weten dat de show vol drama en verrassingen zit, van de meest giftige bruiloften tot nu toe en schokkende politie-arrestaties. Maar velen zullen zich Mia Bally zeker herinneren als de controversiële bruid die aan het begin van het seizoen werd gearresteerd terwijl ze probeerde op huwelijksreis te gaan met echtgenoot Tristan Thompson.

Het koppel was minder dan 24 uur getrouwd toen Mia door de autoriteiten op de luchthaven werd vastgehouden. Hoewel Mia de beschuldigingen op het arrestatiebevel ontkende, heeft ze eindelijk de waarheid over de controverse gedeeld. Zullen mensen haar kant van het verhaal geloven? Dit is wat fans echt denken over haar en haar arrestatie.

Hier zijn de details van Mia's arrestatie

De MAFS-ster werd vastgehouden op het vliegveld op weg naar haar huwelijksreis met Tristan. Op dat moment kregen haar toenmalige echtgenoot en de producenten er geen antwoord op totdat ze een kopie ontvingen van het bevel dat één telling van creditcardfraude en drie tellingen van stalking bevatte, ingediend door een van Mia's exen.

Tristan kon niet geloven wat er gebeurde en gaf tijdens de stint toe dat: Ik zit hier niet te weten met wie ik net getrouwd ben. Dit is een serieuze test van mijn geloof.” Na twee dagen werd Mia vrijgelaten en werd haar aanklacht ingetrokken. Ze beweerde dat het een verkeerde identiteit was en dat de aanklacht werd ingediend door iemand anders in haar naam.

Ondanks de controverse, leunde Tristan in zijn geloof en besloot bij Mia te blijven. Naarmate het seizoen vorderde, kregen ze ruzies die hun huwelijk verder bedreigden. Ze hadden veel diepere problemen buiten haar arrestatie die resulteerden in een scheiding, zelfs nadat experts tussenbeide waren gekomen om de relatie te herstellen.

Dr. Jessica Griffin, een van de MAFS-experts, woog op de splitsing: Ik ben teleurgesteld over hoe twee mensen waar we zoveel bewondering voor hebben zo gekwetst zijn … en tegelijkertijd zie ik dit niet als een mislukking. Ik denk dat jullie allebei zoveel over jezelf hebben geleerd, dat je kunt toepassen op de relatie die je wilt.'

Mia vertelt de waarheid over haar arrestatie

Sinds ze gescheiden is van Tristan, heeft Mia zich gericht op het zuiveren van haar naam. In maart 2020 werd haar ex Jared Evans – degene die de aanklacht tegen Mia had ingediend – gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld en het in gevaar brengen van kinderen in een niet-gerelateerd incident. De MAFS-ster nam dit als een kans om haar waarheid te onthullen.

Ze beweerde in een blogpost dat ze jarenlang fysiek en mentaal werd mishandeld door Jared. Ze vond de moed om haar spullen in te pakken, hem en Louisiana ver achter zich te laten. Ze voegde eraan toe dat hij haar leven bleef ruïneren, vooral toen hij erachter kwam dat ze in de hit Lifetime realityshow verscheen.

“Toen Jared erachter kwam dat ik in de tv-show Married at First Sight zou zijn, waren zijn valse beschuldigingen explosief en schokkend: Stalking! Omdat de aantijgingen snel werden afgewezen, beweerde ik mijn onschuld en verklaarde dat dit een duidelijke controlerende en beledigende tactiek is die een ex-vriendje zou doen.”

De schoonheid geeft ook toe dat ze nooit over het misbruik sprak omdat ze zich schaamde en bang was, en beweerde dat het een van de redenen was waarom ze ontkende Jared te kennen toen de producent van de show haar naar hem vroeg. Nadat ze spijt had van haar ontkenning, zegt ze dat ze besloot om de waarheid te zeggen en de waarheid te onthullen.

Hoewel ze het moeilijk had om met de negatieve reacties om te gaan, werd Mia toch geconfronteerd met de vastberadenheid om een stem te worden voor degenen die mishandeld en gekleineerd worden. Ze schreef op haar blog: Er waren dagen dat ik niet uit bed kon komen, geen hoop zag, wanhoop voelde, misbruik maakte en gebruikte, MAAR in die moeilijke tijden vond ik mijn wil om te vechten, mijn wil om niet in angst te leven, mijn wil om niet het zwijgen op te leggen.”

Mia werd het doelwit van kritiek tijdens de show, maar het is duidelijk dat ze de controverse achter zich heeft gelaten. Ze is momenteel actief in haar betrokkenheid bij een liefdadigheidsinstelling genaamd Genesis Women's Shelter en is nu een fervent pleitbezorger voor vrouwenrechten. Sinds ze heeft besloten haar Instagram privé te houden, lijkt het erop dat ze nog niet klaar is om openbaar te worden met liefdesbelangen na de MAFS.

Maar dit is wat fans denken over Mia en haar arrestatie

Met haar mislukte huwelijk met Tristan en de controverse rond haar arrestatie, kwamen veel fans naar sociale media om hun mening te uiten over de MAFS-ster. Een van hen schreef: 'Mia's probleem was dat ze uit een slechte relatie kwam en zich haastte in dat huwelijk. Ze was veel te onstabiel om een relatie aan te gaan en de domheid en oppervlakkigheid van Tristan maakten me misselijk.”

Een Twitter-gebruiker beoordeelde de situatie ook nadat Pastor Calvin Roberson, een relatie-expert, het paar een advies had gegeven. De tweet luidt: Toen Pastor Cal zei dat BS over de situatie van Mia en Tristan een goede zaak was, wilde ik hem door mijn tv schoppen. Stop met het geven van verdomde relatieadvies aan mensen. Bij een misdadiger blijven is GEEN goede zaak. Mia had eerder bagage dan Tristan. Het huwelijk verandert daar niets aan. mafs”

De MAFS-fan ging verder met uitleggen: Het is niet alsof ze zoiets eenvoudigs had als onbetaalde snelheidsboetes. We hebben het over meerdere tellingen van stalking en identiteitsdiefstal. Bovendien ging ze van een ex naar een rebound en trouwde ze nu met een vreemde. Mia is emotioneel niet gezond genoeg om een relatie te hebben, laat staan te trouwen.”

Een ander schreef: Wie wordt gearresteerd voor stalking en zegt dat ik volgende maand MAFS zal aanvragen. Ik denk niet dat ze verdomme gearresteerd was. Een arrestatiebevel staat niet gelijk aan arrestatie. Ze werd voor het eerst gearresteerd op het vliegveld! Tot die tijd wist ze het niet!'

Hoewel velen denken dat ze een totale leugenaar is, zijn andere fans ervan overtuigd dat Mia een tweede kans verdient. Een van hen merkte op: "Persoonlijk, Mia, denk ik dat je veel beter kunt, je weet wat je deed, een fout gemaakt door de arrestatie, maar iedereen verdient een tweede kans."

Ondertussen legde relatie-expert Rachel DeAlto in een interview uit hoe ze een bepaalde kandidaat voor de show kiezen: Elke kandidaat doorloopt een zeer grondige achtergrondcontrole om te bepalen of ze aanzienlijke schulden of een strafblad hebben.” Hoe dan ook, Mia's controverse zou een les moeten zijn voor het Married at First Sight-team.

Aanbevolen: