Married At First Sight': saboteert Bao haar huwelijk met Johnny?

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': saboteert Bao haar huwelijk met Johnny?
Married At First Sight': saboteert Bao haar huwelijk met Johnny?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 25 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Married At First Sight warmt eindelijk op terwijl de koppels hun reis door hun huwelijksreizen voortzetten. Hoewel Zack en Michaela wat dieptepunten ervaren als het gaat om hun huwelijk, vooral als het gaat om de Covid-19-situatie van Zack, zijn ze niet de enigen die problemen hebben!

Terwijl de koppels in de aflevering van vanavond over politiek discussiëren, lijkt het alsof Myrla en Gil het opnieuw met elkaar oneens zijn. Zijn we zelfs geschokt op dit punt? Nee, het antwoord is nee. Gelukkig, als het gaat om de MAFS-paren van dit seizoen, hebben Bao en Johnny bewezen dat trouwen op het eerste gezicht misschien wel goed is, zo erg dat ze misschien echt getrouwd blijven, of dat dachten we!

Terwijl fans hun romance blijven zien evolueren, wordt het duidelijk dat Bao's onzekerheden haar ervan weerhouden om emotioneel verder te gaan met Johnny, waardoor kijkers zich afvragen of ze hun huwelijk saboteert.

Saboteert Bao haar huwelijk?

Bao en Johnny konden het zeker goed met elkaar vinden toen ze op het eerste gezicht trouwden, maar dat was niet de enige keer dat de twee elkaar hadden ontmoet! Terwijl de andere Married At First Sight-paren elkaar voor het eerst ontmoetten bij het altaar, kenden Bao en Johnny elkaar lang geleden.

Het duo had elkaar ontmoet op de universiteit, wat ze aan hun mede-MAFS-castleden onthulden, wat zowat iedereen schokte met hun vroegere vriendschap. Nou, ondanks dat ze een tijdje terug dingen hebben geprobeerd, verflauwde hun romance toen Johnny Bao ghostde, en nu zijn ze getrouwd!

Hoewel ze dit seizoen een van de weinige koppels blijven waar fans dol op zijn, lijkt het alsof Bao hun huwelijk saboteert. Bao heeft een groot aantal van haar onzekerheden naar voren gebracht, waaronder haar gesnurk, waarvan fans denken dat ze het gebruikt als een manier om afstand te nemen van Johnny, ondanks dat hij zich enorm voor haar openstelt.

Tijdens de aflevering van vanavond maakte Bao zich zorgen dat haar snurken Johnny van haar zou afschrikken, zelfs zo ver dat ze suggereerde dat de twee in aparte slaapkamers zouden slapen. Dit is niet de eerste keer dat ze probeert een reden te bedenken om niet meteen in hun huwelijk te duiken, en hoewel ze zichzelf misschien beschermt, denken kijkers dat ze het met opzet doet, of zich er helemaal niet van bewust is !

"Meisje, je saboteert je huwelijk! Die man maakt zich niet druk om je gesnurk…laat het los!" een fan twitterde, velen zijn het erover eens dat haar nit-picking als het op zichzelf aankomt, haar huwelijk met Johnny geen recht doet. Gelukkig voor Bao geeft Johnny haar nog niet op, sterker nog, hij is degene die als eerste in het hoofd duikt!

Johnny bekent zijn gevoelens

Toen het tijd was om hun "I do's" te zeggen, leek het alsof Johnny er veel meer in zat dan Bao. Johnny heeft zich veel meer opengesteld voor Bao dan met Johnny, en hij deed het opnieuw in de aflevering van vanavond. Toen Bao haar problemen met snurken beschreef, verspilde Johnny geen moment voordat hij haar angsten deed rusten, iets waar hij geweldig in was!

Op hun huwelijksreis uitte Johnny zijn liefde voor Bao en onthulde hij dat hij haar 'echt leuk vindt', waardoor Bao met een grote glimlach op haar gezicht achterbleef! Het moment werd aanbeden door fans, maar het gevoel leek niet wederzijds te zijn, aangezien Bao niet dezelfde gevoelens beantwoordde.

Fans hopen dat het paar getrouwd blijft wanneer het einde van hun tijd samen op Married At First Sight komt, maar sommigen voelen het helemaal niet! "Ik ben ook niet zeker van Johnny en Bao, vooral vanwege Bao", schreef een fan. Dit is wat veel kijkers zeggen als het gaat om hun huwelijk, waarmee ze duidelijk maken dat Bao hun relatie totaal zou kunnen saboteren, en dat ze het misschien niet eens weet!

Aanbevolen: