Married At First Sight': waarom fans denken dat Jose en Rachel het niet zullen redden

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': waarom fans denken dat Jose en Rachel het niet zullen redden
Married At First Sight': waarom fans denken dat Jose en Rachel het niet zullen redden
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Married At First Sight van 11 augustus 2021 worden hieronder besproken! ceremonies en eerste indrukken waren het wachten meer dan waard, fans kijken uit naar de huwelijksreismomenten om hier te komen. Nadat ze elkaar tijdens hun eerste paar uur samen als getrouwde stellen hebben leren kennen, zijn er een paar opvallende paren, terwijl er, nou ja, een paar niet-zo-opvallende paren zijn.

Kijkers steunen duidelijk Michaela en Zack, terwijl ze tegelijkertijd hun steun betuigen aan Bao en Johnny, maar er zijn een paar stellen die lang niet zoveel liefde krijgen. Tijdens de aflevering van vanavond brengen de koppels niet alleen hun eerste nacht samen door, maar hebben ze ook eindelijk wat een-op-een tijd met hun nieuwe schoonouders.

Hoewel het duidelijk is dat Myrla en Gil op een ramp afstevenen, lijkt het alsof de fans vastbesloten zijn dat Jose en Rachel het ook niet redden op de lange termijn. Dus, wat voelen kijkers niet aan het schijnbaar gelukkige paar? Laten we erin duiken!

Zullen Jose & Rachel het halen?

Jose en Rachel begonnen aan wat een vrij grootse start leek te zijn. Het paar was allebei op zoek naar hun eeuwige partner, en bij de eerste ontmoeting, niet minder voor het altaar, leek het alsof ze allebei precies dat hadden gevonden.

Terwijl het duo hun ik doe''s zei in een riskante beslissing, waren Married At First Sight-fans er zeker van dat het goed zou komen met Jose en Rachel terwijl ze het huwelijksleven navigeerden en hun huwelijksreis doorbrachten, maar dat lijkt niet het geval zijn! Niet alleen denken fans dat Jose en Rachel een paar rode vlaggen vertonen als het gaat om hun compatibiliteit, maar ze krijgen niet de beste vibe van Jose.

Tijdens de aflevering van vanavond vergeleek Jose Rachel niet alleen met zijn moeder, wat de grootste nee-nee is, vooral nadat hij iemand slechts 24 uur kende. Hoewel Rachel in feite de vrouw van Jose is, zijn er enkele dingen die beter onuitgesproken kunnen blijven. Naast dingen voor onszelf te houden, lijkt het alsof Jose Rachels grenzen overschrijdt.

Hoewel Married At First Sight altijd vol ongemakkelijke en ineenkrimpende momenten zit, lijkt het alsof Jose al die gebeurtenissen uit het verleden een run voor hun geld geeft! Terwijl het stel zich samen klaarmaakte in de badkamer, nam Jose het op zich om Rachel te vragen of hij haar tanden mocht poetsen.

Hoewel we zeker weten dat hij gewoon een grap probeerde te maken, kwam het niet al te grappig over, en Rachel zou het daarmee eens zijn! "Eh, dat had ik niet verwacht. Ik voel me een beetje gek, om eerlijk te zijn. Ik bedoel, ik ben een volwassen volwassene. Ik heb niemand nodig om mijn tanden te poetsen. Ik maakte echt een grapje!" zei Rache.

Fans denken dat Jose de baas is

Alsof Jose's energie nog niet op was als het om zijn tijd en Rachel's tijd alleen ging, roepen fans hem nu op omdat hij veel te controlerend is! Niet alleen lijkt hij veel meer onderhoud te plegen dan Rachel, maar zijn familie heeft Rachel ook een paar eerlijke waarschuwingen gegeven met betrekking tot zijn temperament en persoonlijkheid.

"Jose had zich moeten aanmelden voor een Stepford-vrouw", schreef een fan op Twitter. Hoewel ze enigszins goed met elkaar in contact komen, hadden fans het gevoel dat Jose en Rachel hen bestie-vibes gaven over getrouwde vibes.

Hoewel Jose gemakkelijk te sterk kan overkomen als een middel om genegenheid te tonen, voelen kijkers hem niet zo veel, sommigen vragen zich zelfs af of hij Rachel wel of niet leuk vindt. "Jose klinkt alsof hij zichzelf er op dit moment van probeert te overtuigen Rachel leuk te vinden", schreef een fan op Twitter.

Hoewel het misschien een beetje te vroeg is om te zeggen of Jose en Rachel er samen uit zullen komen, maar als zijn vreemde capriolen blijven bestaan, betwijfelen we of Rachel dat zal doen!

Aanbevolen: