Survivor 41': Zullen Shan en Ricard bij elkaar blijven na de fusie?

Inhoudsopgave:

Survivor 41': Zullen Shan en Ricard bij elkaar blijven na de fusie?
Survivor 41': Zullen Shan en Ricard bij elkaar blijven na de fusie?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 20 oktober 2021 worden hieronder besproken! Survivor 41 blijkt zeker een van de moeilijkste seizoenen tot nu toe te zijn, en met de zinderende hitte die zijn tol eist van de schipbreukelingen, wordt het er niet gemakkelijker op. Terwijl kijkers dachten dat de Yase-stam in grote problemen zou komen, lijkt het alsof Ua zich meer zorgen hoeft te maken.

Na de eliminatie van JD vorige week, maakten fans zich zorgen om Ua nadat ze week na week consequent hun immuniteit hadden verloren, en vanavond was het niet anders. Nadat Luvu en Yase als eerste hun twee doelen hadden geraakt, werd Ua naar de stam gestuurd, waardoor Genie, Ricard en Shan in hun schoenen stonden te trillen, althans dat dachten we!

Shantel heeft haar stam vanaf het begin geleid en maakte duidelijk dat Shan alles zou kunnen winnen, maar Ricard bewijst ook dat hij een behoorlijk strategizer is. Terwijl het duo naast elkaar blijft werken en een iconisch Survivor-duo wordt, vragen fans zich af waar de twee zullen staan om te fuseren.

Shan en Ricards vertrouwen wordt op de proef gesteld

Ondanks dat ze het hele seizoen hecht zijn geweest, zo erg dat ze op meesterlijke wijze vier schipbreukelingen in hun stam hebben geëlimineerd, lijkt het alsof Ricard en Shan hun allereerste verkeersdrempel hebben doorstaan. De twee werken al sinds de eerste dag samen, dus als ze zien dat ze ruzie hebben, hadden ze zeker fans aan hun scherm gekluisterd.

Nadat Genie de derde Beware Idol van vanavond had gevonden, stemden Ricard en Shan ermee in om het uit te wisselen, wat betekent dat ze niet alleen een nieuw voordeel zouden hebben, maar ook Shan's voordeel dat JD ontnam! Shan stemde ermee in Ricard het te laten vasthouden en beloofde het haar terug te geven, maar toen Ricard het voordeel terug zou geven, gaf hij geen krimp!

Ricard had het gevoel dat dit een duidelijke aanwijzing was dat Shan hem zou verblinden, aangezien hij overweegt om het voordeel te vragen voordat tribal precies is wat JD ertoe bracht zijn fakkel te doven. Het duo begon toen elkaars motieven in twijfel te trekken, waardoor het vertrouwen tussen Shan en Ricard beschadigd raakte.

Fans begonnen meteen te beweren dat dit geen goed teken is om de fusie aan te gaan. "Absoluut enkele grote scheuren in de fundering. Ik zie die alliantie niet standhouden na de fusie", tweette een fan. Ondanks hun kortstondige tiff, lijkt het alsof Shan en Ricard nog steeds op dezelfde lijn zitten.

Ze stemden meesterlijk Genie Chen uit

Hoewel hun argumenten fans ertoe brachten te geloven dat Shan voor Ricard zou schieten of omgekeerd, lijkt het alsof het niet genoeg was om hun iconische partnerschap te verbreken. Terwijl Shan aan haar reis met Liana begon, raakten Genie en Ricard in gesprek, wat Ricard ertoe bracht te suggereren dat ze allebei op Shan zouden mikken, een plan dat Ricard eigenlijk nooit had gepland om door te gaan.

Shan gebruikte een soortgelijke tactiek en zei tegen Genie dat hij op Ricard moest schieten, maar het was duidelijk dat Shan en Ricard Genie speelden, aangezien de twee haar allebei uit de stam hadden gestemd. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als Genie het idool dat ze vond voor zichzelf had gehouden, maar ze werd het slachtoffer van Shan en Ricards kwaadaardige, maar geniale plan.

Zullen ze dicht blijven na de samenvoeging?

Terwijl Shan en Ricard teruggaan naar het kamp als een stam van twee, verwijzen fans naar hen als een behoorlijk duo, een die veel macht zal hebben die tot de fusie zal komen. Shan heeft niet alleen nog steeds het voordeel van JD, maar de twee hebben nu ook het nieuw ontdekte idool, die beide zijn gestolen.

Shan heeft bewezen een ervaren speler te zijn, en Ricards strategie blijft ongeëvenaard, waardoor ze een duo zijn om in de gaten te houden wanneer Survivor volgende week de fusie speelt. Hoewel hun alliantie het spel verplettert, denken fans dat Ricard de ondergang van Shan zal zijn.

Ricard heeft duidelijk gemaakt dat hij weet hoe het spel werkt, zo erg dat hij Shan een paar van zijn gameplays heeft laten uitvoeren. De schipbreukeling is ook een meester in het spelen van een stiekem spelletje, waardoor kijkers geloven dat hij gemakkelijk de achilleshiel van Shan zou kunnen zijn.

"Shan… Ricard is niet te vertrouwen. Wat dacht je?!?" schreef een fan op Twitter, en Shan is het daar eigenlijk mee eens! Tijdens haar wandeling met Liana vertelde ze het Yase-stamlid dat Ricard niet te vertrouwen is, dus het is duidelijk dat Shan een oogje in het zeil houdt voor Ricard, aangezien hij zich op elk moment gemakkelijk tegen haar kan keren.

Aanbevolen: