Gebeurt Kimye nog steeds? Dit is waarom fans denken dat beroemde koppels weer bij elkaar zullen komen

Inhoudsopgave:

Gebeurt Kimye nog steeds? Dit is waarom fans denken dat beroemde koppels weer bij elkaar zullen komen
Gebeurt Kimye nog steeds? Dit is waarom fans denken dat beroemde koppels weer bij elkaar zullen komen
Anonim

Kim Kardashian en Kanye West zijn definitief voorbij. Nou, misschien niet. Het derde luisterfeestje van Donda zorgde ervoor dat fans zich afvroegen of ze de scheiding echt zouden verwerken, of dat ze net subtiel hadden aangekondigd dat ze weer bij elkaar zouden komen. Sociale media zijn ontstoken met fans die geloven dat 'Kimye' het zeker goed gaat doen en dat de Kardashian-West-clan allemaal opnieuw formeel herenigd zal worden.

Het beroemde stel trekt aan de harten van hun fans en ze stellen een heleboel vragen over hun huidige situatie. Fans willen ze graag weer samen zien en vinden kleine aanwijzingen en hints die erop wijzen dat dit in de zeer nabije toekomst een mogelijkheid zou kunnen zijn…

10 Die 'Donda'-trouwjurk…

Het is heel moeilijk om in de echtscheidingstrein te blijven als je een trouwjurk draagt. De laatste aflevering van een reeks Donda-luisterfeesten verbaasde fans toen Kanye hun bruiloft nabootste en Kim een trouwjurk versierde. Dit is verre van normaal gedrag van een stel dat midden in een scheiding zit, en het is gemakkelijk in te zien waarom fans hierdoor dachten dat dit de aankondiging was van het nieuw leven inblazen van hun relatie.

9 Kim en Kanye delen nog steeds chemie

Het is moeilijk te ontkennen dat Kim Kardashian en Kanye West samen sissen. Ze herinneren zich waarschijnlijk alle goede herinneringen nadat ze zoveel tijd apart hebben doorgebracht, en fans denken dat het vrij waarschijnlijk is dat ze de chemie tussen hen voelen elke keer dat ze elkaar ontmoeten. Het zien van Kim in een trouwjurk voor Donda vervulde West waarschijnlijk met de dierbaarste herinneringen van allemaal en heeft hen misschien ertoe aangezet hun scheiding te heroverwegen.

8 Ze zullen het proberen omwille van de kinderen

Veel fans geloven dat Kim en Kanye voor altijd zullen proberen hun relatie nieuw leven in te blazen in het belang van hun kinderen. Ze hebben samen zoveel meegemaakt als het erop aankwam om hun gezin te laten groeien, inclusief het gebruik van een surrogaat om hun wens om samen een groot gezin te stichten te verwezenlijken. Fans geloven echt dat de liefde die ze allebei voor hun kinderen delen sterk genoeg zal zijn om hen te inspireren om te proberen de weg naar elkaar weer terug te vinden.

7 Omdat astrologie het zegt

Sommige fans hebben veel geloof en hoop in astrologie, en degenen die geloven in de uitkomsten die door astrologen zijn voorspeld, hebben echt vertrouwen in het feit dat Kim en Kanye bij elkaar horen. Het idee van echtscheiding is misschien iets geweest dat ze hebben onderzocht, maar het lijkt in de sterren geschreven te staan dat dit paar het volhoudt en voor altijd bij elkaar blijft.

6 Kanye heeft aan zichzelf gewerkt

Het was voor fans duidelijk dat Kanye West wat werk te doen had als het ging om zijn mentale en emotionele welzijn. Fans met adelaarsogen wezen erop dat hij een aanzienlijke pauze nam van sociale media, en ze geloven echt dat hij in deze tijd aan zichzelf heeft gewerkt. Sommige fans denken dat hij er al beter uitziet, en dit kan een signaal zijn dat hij het echt beter doet en zich kan concentreren op het verbeteren van zijn relatie met Kim.

5 Kim en Kanye zijn allebei aan het werk

Sommige fans geloven dat zowel Kim Kardashian als Kanye West hun best doen om hun huwelijksproblemen tot op de bodem uit te zoeken. Ze zijn zich allebei goed bewust van de tekortkomingen in hun huwelijk en onderzoeken waarschijnlijk wat er kan worden gedaan om hun huwelijk te ondersteunen en werken eraan om het te repareren, zodat ze hun geluk nog een keer in de liefde kunnen beproeven.

4 Ze steunen elkaar nog steeds, het is mogelijk…

Noch Kim noch Kanye hebben elkaar in het openbaar vernield, en dat is een behoorlijk grote deal voor een scheiding van beroemdheden. Ze lijken elkaar nog steeds te steunen, en dat blijkt uit het feit dat Kim Kardashian aanwezig is op alle Donda-feesten en haar actieve deelname laat zien door de trouwjurk te versieren. Ze lijken op zijn minst vriendschappelijk te zijn, en hun steun aan elkaar geeft fans alle hoop die ze nodig hebben om dit stel weer samen te zien.

3 Omdat ware liefde zal zegevieren in moeilijke tijden

Fans zijn het erover eens dat Kim Kardashian en Kayne West ware liefde voor elkaar delen, en ze geloven tegen alle verwachtingen in dat deze twee het zullen doorstaan en liefde laten zegevieren in moeilijke tijden. Veel fans denken dat ze hun scheiding voortijdig hebben aangekondigd en gewoon wat ademruimte van elkaar nodig hadden om volledig te waarderen wat ze hebben en proberen het nog sterker op te bouwen dan het in eerste instantie was.

2 Er is heel veel hoop en wensdenken

Er is heel veel hoop, want fans over de hele wereld sturen steun en beterschapswensen naar Kim en Kanye, in de hoop dat ze weer samen zullen eindigen. De pure energie van de wereld om hen heen die ze weer samen wil zien, is genoeg om het mogelijk te maken. Fans willen dit echt - ze hebben Kimye weer nodig en ze zullen niet opgeven totdat het gebeurt.

1 Ze zijn familie en zullen dat altijd blijven

Uiteindelijk zijn Kim Kardashian West en Kanye West familie. Ze hebben kinderen op de wereld gezet en hebben als familie een band opgebouwd over een reeks ups en downs. Fans geloven dat ze zich de wortels zullen herinneren die ze voor hun kinderen hebben gecreëerd en zullen proberen alles in het werk te stellen om weer bij elkaar te komen als een eenheid om hun geloften te handhaven en naar een betere toekomst te kijken.

Aanbevolen: