Denken fans dat het 'bachelor'-paar Arie en Lauren echt bij elkaar blijven?

Inhoudsopgave:

Denken fans dat het 'bachelor'-paar Arie en Lauren echt bij elkaar blijven?
Denken fans dat het 'bachelor'-paar Arie en Lauren echt bij elkaar blijven?
Anonim

De Bachelor-serie staat bekend om het leveren van dramatische romances die niet lang duren. Sommigen hebben het geluk om na de show te overleven, maar de meerderheid overleeft het niet langer dan een jaar of twee, of helemaal niet. Breakups zijn een terugkerend motief in de show, wat jammer is. Het is meestal omdat de producenten van de show de deelnemer dwingen iemand te kiezen om mee te trouwen, zelfs als ze niet echt verliefd op hem zijn.

Maar het echte avontuur begint wanneer de camera's voor sommige stellen niet meer draaien. Terwijl sommigen uiteenvielen in een gloed van glorie, bleven de vonken voor anderen overslaan, zelfs nadat de laatste rozen waren gegeven. En dit is het geval voor Arie Luyendyk Jr.en Lauren Burnham, die bekend staan om hun optredens in het 22e seizoen van The Bachelor.

Gelukkig voor hen was hun reality-tv-relatie succesvol. Ze zijn getrouwd en leven nu hun 'lang en gelukkig'. Sommige fans willen oprecht dat Arie en Lauren gelukkig zijn, terwijl vele anderen moeite hebben om hen het beste te wensen. Een deel hiervan is omdat het moeilijk voor te stellen is dat Arie met elke vrouw zal trouwen, ongeacht wie ze is. Denken fans nog steeds dat het paar echt bij elkaar zal blijven?

Geluk te midden van liefdesverdriet

Als je buiten The Bachelor-bubbel kijkt naar het leven van Arie en Lauren, is het moeilijk voor te stellen dat hun perfecte huwelijk bijna niet is doorgegaan! De blondine won het hart van de 22e vrijgezel, voor degenen die het misschien vergeten zijn. Het is tenslotte het duidelijke, verwachte resultaat van de show.

Het seizoen van Arie en Lauren had daarentegen een verrassing. Toen Arie zich realiseerde dat Lauren de persoon was die zijn hart had gestolen, had hij al een andere dame ten huwelijk gevraagd! Hij sloot het seizoen af met een voorstel aan toekomstige Bachelorette-ster Becca Kufrin, maar hun mooie moment vervaagde snel nadat Arie zich realiseerde dat Lauren "the One" voor hem was.

Hij heeft Lauren uiteindelijk live in de lucht ten huwelijk gevraagd. Ze begonnen toen hun mooie en overvloedige leven samen. Het stel kondigde een paar maanden voor hun weelderige huwelijk aan dat ze hun eerste kind samen verwachtten. In mei 2019 beviel Lauren van hun dochter, Alessi. Ze werden toen een gezin van vijf nadat ze hun tweeling, Senna en Lux, in juni van dit jaar hadden verwelkomd.

Maar denken fans dat het stel echt bij elkaar zal blijven?

Volgens een Reddit-thread hebben kijkers van The Bachelor het liefdesverhaal van Arie Luyendyk en Lauren Burnham al lang bewonderd. Een fan gaf toe: "Ik binge hun YouTube-video's omdat hun leven perfect lijkt." Een ander was het daar niet mee eens: “Ik mag Arie en Lauren echt niet, maar ik moet toegeven dat hun Instagram-branding top is. Met Arie in de makelaardij zijn zij en hun kinderen klaar. Ook hun kinderen zijn super schattig.”

Hoewel er verschillende meningen zijn over de relatie van het paar, hopen velen nog steeds dat ze voor altijd zullen blijven bestaan. Een Twitter-volger schreef: Er zijn hier echt onvriendelijke opmerkingen. Wees alsjeblieft blij voor twee mensen die net een klein meisje op de wereld hebben gezet, ongeacht je mening over hoe een tv-show eindigde. Het is niet nodig om wreed te zijn. Gefeliciteerd Arie en Lauren!!! Ze is mooi.'

Een fan van het paar gutste ook: Lauren en Arie. Ik hou van hun huis. Ze lijken echt van elkaars gezelschap te genieten. Ik ben zo blij voor hen dat ze hun gezin kunnen blijven aanvullen na wat er eerder is gebeurd.” Een ander schreef: “Ik ben ook raar jaloers op Lauren en Arie!!!!! Ik dacht dat ik de enige was, lmao. Ze lijken zo'n ontspannen levensstijl te hebben en hun kind is gewoon zo schattig. Plus dat ze een tweeling krijgen, wat een beetje mijn geheime wens is als ik voor de eerste keer zwanger word.'

Zoals ik me herinnerde, kregen Arie en Lauren hatelijke opmerkingen nadat de vrijgezel het uitmaakte met Becca toen hij zich realiseerde dat Lauren degene was op wie hij verliefd was. Desondanks toonden fans hun steun aan het paar. Eén schreef: Ik hoop alleen dat jullie twee mensen ongelijk bewijzen en bij elkaar blijven en dat Cassie hier NIET voor beroemd is! Doe zoals Arie en Lauren en WEES VOOR ECHT!”

Deze kijkers vermeldden ook hoe, ondanks het feit dat sommigen de relatie tussen Arie en Lauren "haat" hadden, het stel geleidelijk een van de favoriete koppels van Bachelor Nation is geworden. Veel mensen die hen volgen op sociale media en hun YouTube-video's bekijken, geloven dat ze echt gelukkig zijn in hun relatie.

Fans hebben opgemerkt dat Arie en Lauren echter lijken dan sommige andere paren van The Bachelor-franchise. Over het algemeen is het leven dat ze in Arizona hebben gecreëerd iets dat veel mensen wensen: een prachtig huis, een liefdevol huwelijk, een lieve dochter en een schattige tweeling. Wat de toekomst ook zal zijn, het lijkt erop dat het paar voor altijd bij elkaar zal blijven.

Aanbevolen: