Waarom gingen Chris Evans en Minka Kelly uit elkaar en kwamen ze weer bij elkaar?

Inhoudsopgave:

Waarom gingen Chris Evans en Minka Kelly uit elkaar en kwamen ze weer bij elkaar?
Waarom gingen Chris Evans en Minka Kelly uit elkaar en kwamen ze weer bij elkaar?
Anonim

Chris Evans speelde in tal van succesvolle films, maar tegenwoordig is hij vooral bekend als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe toen hij Captain America speelde. Minka Kelly, aan de andere kant, was in tal van tv-shows, en meest recentelijk was ze te zien in seizoen twee van het HBO-tienerdrama Euphoria.

Evans en Kelly gingen een paar jaar met elkaar uit sinds ze elkaar in de vroege jaren 2000 ontmoetten. Vandaag bekijken we wanneer de twee precies zijn uitgegaan, waarom ze uit elkaar zijn gegaan en waarom ze een paar keer weer bij elkaar zijn gekomen!

Chris Evans en Minka Kelly begonnen te daten in 2007 en gingen in hetzelfde jaar uit elkaar

In het voorjaar van 2007 werden Chris Evans en Minka Kelly voor het eerst aan elkaar gekoppeld. Het is onduidelijk hoe de twee elkaar precies hebben ontmoet, maar aangezien ze allebei acteurs zijn en in dezelfde kringen draaien, is het zeker niet verwonderlijk dat hun paden elkaar kruisten. In die tijd werd het stel vaak samen gespot.

Terwijl fans voor hen steunden, hielden Chris Evans en Minka Kelly het niet lang vol. Na slechts een paar maanden besloten de twee om datzelfde jaar een einde te maken aan de zaak.

Naar verluidt waren tegenstrijdige schema's de oorzaak van hun breuk, omdat acteurs vaak moeten reizen voor hun werk. Na hun breuk ging Kelly door met een date met voormalig professionele honkbalspeler Derek Jeter, terwijl Evans werd gekoppeld aan reality-tv-ster Kristin Cavallari.

Waarom kwamen Chris Evans en Minka Kelly in 2012 weer bij elkaar en gingen ze kort daarna weer uit elkaar?

Vijf jaar na hun eerste breuk besloten Chris Evans en Minka Kelly elkaar nog een kans te geven. Het stel begon in september 2012 weer te daten in de hoop hun schema's beter op elkaar af te kunnen stemmen. In die tijd werden de twee opnieuw in het openbaar gezien, waar ze zelfs zoenend werden gezien. Deze keer lijkt alles beter te zijn verlopen voor het paar - maar helaas niet voor lang.

Terwijl Evans en Kelly meer dan een paar maanden met elkaar uitgingen (zoals de eerste keer), ging het deze keer ook niet echt goed. Het nieuws over het uiteenvallen van de sterren brak in oktober 2013 uit, iets meer dan een jaar nadat ze zich officieel hadden verzoend. Volgens een bron dicht bij hen was Evans nog steeds "op haar hoede voor haar inzet" en was hij "onzeker en voorzichtig", dus het is zeker niet verrassend dat het opnieuw niet lukte. Een jaar en een maand is het langst dat hun relatie heeft geduurd.

Amper een jaar na hun breuk werden Chris Evans en Minka Kelly opnieuw met elkaar verbonden. Naar verluidt gingen de twee om met vrienden en familie, en dit is wat een getuige destijds onthulde:

"Het zag eruit als een avondje uit met het gezin. Ze waren met een heleboel mensen, waaronder de familie van Chris, en Chris en Minka zaten achterin terwijl andere mensen in hun groep opstonden en wat karaoke deden."

Een andere bron onthulde dat ze naast elkaar in een hoek zaten en dat ze de zaken "zeer onopvallend" hielden. Hierna zijn ze echter al een jaar niet meer aan elkaar gekoppeld.

Chris Evans en Minka Kelly zijn in 2015 voor de vierde keer met elkaar verbonden

Het lijkt erop dat Chris Evans en Minka Kelly steeds bij elkaar terugkwamen toen de twee acteurs naar verluidt een vierde keer probeerden te daten. In 2015 werden de twee gespot tijdens een wandeling samen met hun honden tijdens het Labor Day-weekend, en iedereen ging er meteen vanuit dat het weer goed ging tussen hen. Ze zijn echter niet meer samen gespot na de wandeling, dus zelfs als ze een korte date hadden, duurde het niet al te lang.

Het is onduidelijk of Chris Evans en Minka Kelly de laatste twee keer dat ze aan elkaar waren gelinkt daadwerkelijk met elkaar uitgingen - maar het lijkt er zeker op dat ze de zaken op goede voet hebben beëindigd. Na nogal wat pogingen lijken de twee zich te hebben gerealiseerd dat ze beter af zijn als gewoon vrienden, althans voorlopig. Chris Evans heeft wel onthuld dat hij liever met actrices uitgaat omdat het gewoon makkelijker is, dus wie weet wat de toekomst voor deze twee in petto heeft.

"Er is een bepaalde gedeelde levenservaring die moeilijk is voor iemand anders die niet in deze branche zit om zijn hoofd er rond te wikkelen. Iemand drie maanden lang met iemand laten werken en ze zullen ze niet zien. Het echt, het stelt de relatie zeker op de proef."

Op het moment van schrijven wordt de acteur gelinkt aan de Portugese actrice Alba Baptista, terwijl Minka Kelly van september 2020 tot mei 2021 een relatie had met komiek Trevor Noah, en ze is momenteel vrijgezel.

Aanbevolen: