Zullen Larissa en Colt van 90 dagen verloofde ooit weer bij elkaar komen?

Inhoudsopgave:

Zullen Larissa en Colt van 90 dagen verloofde ooit weer bij elkaar komen?
Zullen Larissa en Colt van 90 dagen verloofde ooit weer bij elkaar komen?
Anonim

Larissa en Colt zijn misschien wel het meest memorabele en vermakelijke stel dat ooit uit 90 Day Fiance is gekomen. Hun argumenten en de oneliners van Larissa zijn iconisch geworden onder de 90 Day Fiance-fandom. Maar zal dit verontruste paar ooit hun verzoening vinden?

Terugkijkend op het paar, zijn er veel beproevingen en beproevingen geweest binnen hun relatie die hebben geleid tot hun scheiding. Veel fans konden hun breuk van mijlenver zien aankomen vanwege hun aantoonbaar niet-overeenkomende persoonlijkheden, maar wat is de kans dat dit paar ooit herenigd wordt?

Alle drama tussen Colt en Larissa op 90 dagen verloofde

Het woord drama personifieert Larissa en Colt. Vanaf het moment dat Larissa in het leven van Colt aankwam, was er vanaf de eerste dag spanning.

Het drama werd toen maximaal toen Larissa ontdekte dat Colt bij zijn moeder woonde. Het drama intensiveerde overuren toen Larissa en Colt's moeder Debbie regelmatig ruzie maakten over Colt en de manier waarop hij zijn leven leidde, wat enorme wrijving veroorzaakte tussen het trio.

Afbeelding
Afbeelding

Er waren talloze gevechten op het scherm tussen Larissa en Colt, waardoor ze een opvallend paar van seizoen zes waren.

Hun vurige relatie was vreemd genoeg voor veel kijkers die zich afvroegen waarom het paar zelfs maar bij elkaar was, ze passen duidelijk niet bij elkaar.

De echtscheiding en het drama dat daarop volgde

Ondanks het trouwen in de zomer van 2018, was het huwelijk tussen Larissa en Colt vanaf het begin gedoemd te mislukken en duurde het slechts 6 maanden. Dit komt door een schokkende gebeurtenis op 16th januari 2019 die de banden van het paar voorgoed beëindigde.

Bij deze gebeurtenis werd Larissa natuurlijk beschuldigd van huiselijk geweld tegen Colt. Het drama dat volgde op de nasleep resulteerde in de scheiding van het paar op 18 januarith 2019, letterlijk 2 dagen na de arrestatie.

Afbeelding
Afbeelding

In de tijd die volgde op de scheiding van het paar, was Colt heel openhartig over zijn gevoelens over de scheiding en zijn gevoelens voor Larissa.

Colt verklaarde:

“Wat Larissa ook van plan is, wat ze ook doet, ik hoop dat het goed met haar gaat”

Colt onthulde toen dat de breuk tussen hem en Larissa nog steeds wat kwaad bloed tussen de twee heeft achtergelaten:

"Waar is mijn verontschuldiging? Ik heb lang niet met haar gesproken. De laatste keer dat ik haar persoonlijk zag, was tijdens haar laatste proces en ik schudde haar de hand en zei: 'veel succes' -- dat was de laatste keer dat ik met haar sprak. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ze van plan is of waar ze is of wat ze doet. Ik denk dat ik eerlijk gezegd alles heb gezegd wat ik tegen haar wil zeggen. Ze kan tegen me zeggen wat ze wil, maar ik denk dat ik niets verschuldigd ben en ik verwacht niets. Het enige wat ik wil is alleen gelaten worden door Larissa."

Afgaande op deze onthulling van Colt, lijkt het erop dat de relatie tussen hem en Larissa erg definitief lijkt en dat er weinig hoop is op verzoening. Er zijn echter vreemdere dingen gebeurd met stellen die te zien waren op 90 Day Fiance, dus misschien is er nog hoop voor Larissa en Colt?

Er is ook het feit dat zowel Larissa als Colt opnieuw zullen verschijnen op TLC, dit keer op 90 Day Fiance: Happily Ever After. Zal het nog lang en gelukkig duren voor Larissa en Colt of zullen ze hun eigen weg blijven gaan?

Wat brengt de toekomst voor Larissa en Colt?

De trailer voor de gloednieuwe serie van 90 Day Fiance: Happily Ever After seizoen 5 lijkt een van de meest opwindende en schandalige series van de show tot nu toe te worden, met ervaren 90 Day Fiance-koppels zoals Angela en Michael, Tania en Syngin en Larissa en Colt keren terug. Veel beter dan dit wordt het niet.

De trailer geeft een kijkje in de gloednieuwe Colt, die zichzelf nu omschrijft als 'Colt 2.0' nadat hij vrijgezel was geworden en klaar om zich te mengen. De trailer toont ook Colt's nieuwe liefdesbelang Jess, een andere vurige Braziliaanse vrouw. Zal Jess Larissa 2.0 voor Colt blijken te zijn?

Nou, als je de trailer verlaat, ziet het er niet soepel uit voor dit nieuwe stel, aangezien Jess en Colt een reeks verhitte discussies lijken te krijgen, waarbij een van hen ertoe leidde dat Jess een schoen naar Colt gooit.

Om de zaken nog intenser te maken, lijkt het erop dat Colt ook een andere vrouw heeft in de vorm van Vanessa, die Larissa eerder aanviel omdat ze geen vrienden kon blijven met Colt na de splitsing.

Ongeacht wat er in de toekomst van zowel Larissa als Colt's leven gebeurt, één ding is zeker: het zal belachelijk goed zijn om naar te kijken.

Aanbevolen: