Wie is de vrouw van Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger?
Wie is de vrouw van Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger?
Anonim

De afgelopen jaren was Chris Pratt een van de meest spraakmakende filmsterren in Hollywood. De belangrijkste reden waarom mensen over hem hebben gesproken, is natuurlijk de rol van Pratt in het Marvel Cinematic Universe en de Jurassic World-films. Naast zijn beroemdste filmrollen, is Pratt de afgelopen jaren ook verwikkeld geraakt in verschillende controverses. Aan de lichtere kant van de dingen waren mensen boos dat Pratt in de hoofdrol werd gecast voor een aanstaande Super Mario Bros.-film. Wat nog belangrijker is, veel mensen hebben bezwaar gemaakt tegen Pratts waargenomen politieke neigingen of deze sterk steunen.

Gezien het feit dat Chris Pratt een grote filmster is, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat zijn romantische leven in de loop der jaren enorm veel aandacht heeft gekregen. Mensen waren bijvoorbeeld gefascineerd toen bekend werd dat Pratt voor de tweede keer zou trouwen. Desondanks lijken veel fans van Pratt heel weinig te weten over de huidige vrouw van Pratt, behalve dat ze getrouwd is met de filmster.

Pratt's eerdere relaties

Voordat hij betrokken raakte bij de vrouw die hij nu zijn vrouw noemt, was Chris Pratt romantisch verbonden met een handvol andere vrouwen. Van 2004 tot 2006 was het bijvoorbeeld bekend dat Pratt een relatie had met Emily VanCamp, een acteur die later in het Marvel Cinematic Universe zou verschijnen als Sharon Carter, een personage dat ook wel bekend staat als Agent 13. Naast beide acteurs die in de MCU, Pratt en VanCamp hadden nog een interessante connectie, ze speelden broer en zus in de show Everwood gedurende hun tijd samen.

Naast zijn relatie met Emily VanCamp, ging het gerucht dat Chris Pratt ook betrokken was bij een andere Marvel Cinematic Universe-acteur. Per slot van rekening zou Pratt in 2018 naar verluidt een romantische band hebben met Pom Klementieff. Voor iedereen die Klementieff niet bij naam herkent, is de kans groot dat ze op de hoogte is van haar beroemdste personage sinds ze Mantis speelde in Guardians of the Melkweg Vol. 2 en een paar Avengers-films. Natuurlijk moet worden opgemerkt dat de vermeende romance die Pratt en Klementieff deelden nooit door een van hen is bevestigd.

Ten slotte was de meest opvallende relatie waar Chris Pratt deel van uitmaakte voordat hij zijn huidige vrouw ontmoette, met de vrouw met wie hij in het verleden trouwde, Anna Faris. Tijdens hun huwelijk werden Pratt en Faris algemeen gezien als een van de meest geliefde koppels in Hollywood. Helaas zijn de dingen niet altijd zo rooskleurig als ze van buitenaf lijken en uiteindelijk gingen Pratt en Faris hun eigen weg toen hun scheiding in 2018 werd afgerond. Aan de positieve kant lijkt het er zeker op dat Anna het geluk net heeft gevonden zoals Pratt als Faris onlangs weggelopen met de cameraman Michael Barrett. Pratt en Faris zullen ook altijd een rol spelen in elkaars leven, aangezien ze een zoon delen met de naam Jack

Pratts vrouw

Katherine Schwarzenegger, geboren in een gezin dat wemelt van de beroemdheden, was het oudste kind van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver. Natuurlijk zal iedereen die zelfs maar een beetje kennis heeft van Hollywood van de afgelopen decennia de naam Arnold kennen, aangezien hij een van de grootste filmsterren aller tijden is. Shriver is ook een buitengewoon bekwaam persoon op basis van haar zeer succesvolle journalistieke carrière. Via haar moeder is Katherine ook familie van de Kennedy-familie, aangezien Maria de nicht is van JFK, RFK en Ted Kennedy.

Katherine Eunice Schwarzenegger Pratt is natuurlijk meer dan alleen het kind van Arnold en Maria Shriver, evenals de vrouw van Chris Pratt. Katherine is haar eigen persoon die indrukwekkende dingen heeft bereikt. Katherine is bijvoorbeeld een fervent voorstander van de Best Friends Animal Society en dierenrechten in het algemeen. Als gevolg hiervan is Katherine benoemd tot ambassadeur van de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Naast haar werk voor dieren, is Katherine Schwarzenegger Pratt een auteur die tot nu toe vier boeken heeft gepubliceerd. Ten eerste schreef Katherine een boek waarin ze problemen met het lichaamsbeeld aanpakte met de titel "Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back". Daarna, na haar afstuderen aan de University of Southern California in 2012, vroeg Katherine advies aan van vele opmerkelijke mensen en verzamelde ze in haar volgende boek, "I Just Graduated… Wat nu?". Vervolgens combineerde Katherine haar liefde voor het geschreven woord en haar toewijding aan dieren toen ze "Maverick and Me" publiceerde, een kinderboek waarin ze de voordelen van het adopteren van huisdieren beschrijft.

Na het schrijven en uitbrengen van haar eerste drie boeken, stelde Katherine Schwarzenegger Pratt haar meest indrukwekkende werk tot nu toe samen. Het is tenslotte verbazingwekkend dat Katherine interviews zocht met en het vertrouwen verdiende van 22 mensen die extreme trauma's hadden doorgemaakt, zoals Elizabeth Smart en de zus van Nicole Brown-Simpson. Katherine verzamelde vervolgens alles wat ze van die mensen had geleerd in haar boek "The Gift of Forgiveness: Inspiring Stories from They Who Have Overcome the Unforgivable". Naast alle boeken die ze heeft gepubliceerd, vindt Katherine ook de tijd om een lifestyleblog te runnen.

Wat Katherine's privéleven betreft, is gemeld dat ze haar man Chris Pratt heeft leren kennen via haar moeder Maria Shriver. Tijdens interviews heeft Pratt echter verklaard dat hij Katherine in de kerk heeft ontmoet. Het maakt niet uit hoe ze elkaar hebben gevonden, het is bekend dat Katherine en Pratt in 2019 zijn getrouwd en dat ze hun dochter in 2020 op de wereld hebben gezet.

Aanbevolen: