Wie is de vrouw van Chris Noth, Tara Wilson, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Chris Noth, Tara Wilson, en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Chris Noth, Tara Wilson, en wat doet ze?
Anonim

In het echte leven kreeg Mr. Big die kleine privébruiloft die hij voor hem en Carrie wilde hebben op Sex and the City: The Movie. Chris Noth, de acteur die de beruchte New Yorkse vrijgezel speelt, trouwde in 2012 met Tara Lynn Wilson tijdens een intieme ceremonie in Maui, Hawaii. Ze zijn samen sinds 2002 en zijn nu ouders van zonen Orion Christopher, 13 en Keats, 1.

Maar er is niet veel bekend over de vrouw die het hart van meneer Big veroverde. Chris Noth geeft toe dat hij zijn leven liever privé houdt, in tegenstelling tot de meeste beroemdheden. Hij zei ooit dat "het zo walgelijk is" als hij beroemdheden hun persoonlijke leven in shows of tijdschriften ziet plaatsen. Maar we zijn erin geslaagd een paar interessante dingen te vinden die je misschien wilt weten over zijn beeldschone vrouw.

Bijgewerkt op 15 september 2021, door Michael Chaar: Chris Noth en Tara Lynn Wilson begonnen als collega's toen Tara in de bar van Chris in New York City werkte in 2002. Het klikte duidelijk tussen de twee, aangezien ze sindsdien samen zijn geweest. Ze zijn niet alleen compatibel als het gaat om het huwelijk, maar ook hun geweldige ondernemers. De twee hebben een theehuis in Canada, terwijl ze het ouderschap op zich nemen met hun twee jongens, Christopher, en pasgeboren Keats. Tara, geboren in Vancouver, is geen onbekende in de schijnwerpers, omdat ze in een handvol films en tv-shows heeft gespeeld, maar sindsdien is ze achterin de schijnwerpers gaan staan om zich op het moederschap te concentreren. Wat Chris betreft, de acteur zal terugkeren naar het spelen van Mr. Big naast Sarah Jessica Parker in de Sex And The City reboot.

Tara was een barman bij Chris' Bar

Chris Noth ontmoette Tara Lynn Wilson voor het eerst in zijn clublounge, The Cutting Room in New York City in 2002. Ze werkte daar als barman. Hij was 48 en zij 20. Het echtpaar is nu mede-eigenaar van het theehuis Once Upon a Tea Cup in Ontario, Canada. Het laat alleen maar zien hoe goed ze samenwerken. De vele jaren dat ze samen zijn, zou eigenlijk genoeg bewijs moeten zijn.

Ze is een actrice en titelhouder van de optocht

Tara werd geboren in Vancouver, British Columbia. Ze verhuisde op zeer jonge leeftijd naar New York City. Daar ging ze acteren en studeerde af aan de American Academy of Dramatic Arts. Ze verscheen in Law & Order: Criminal Intent (2001), Piñero (2001) en Frame of Mind (2009). Ze werd ook gekroond tot Miss West Virginia in 2000 op het hoogtepunt van haar schoonheidswedstrijddagen.

Hoewel haar carrière in de entertainmentwereld misschien van korte duur lijkt, is Tara het grootste ondersteuningssysteem van Chris, om nog maar te zwijgen van de lijm die hun gezin bij elkaar houdt. Het duo deelt zonen, Christopher en Keats, die vorig jaar eigenlijk zijn geboren! Tara en Chris delen veel speciale momenten van hun kinderen, en hoewel er een enorm leeftijdsverschil is tussen de twee broers en zussen, is het duidelijk dat Christopher de beste grote broer is die er is!

Ze krijgt doodsbedreigingen omdat ze met Chris getrouwd is

Chris vertelde Wall Street Journal: "Toen ik twee jaar geleden in een toneelstuk op Broadway speelde, kreeg ik af en toe brieven van verontwaardiging, meestal van ergens in Alabama of zoiets, en zei: weet je, 'kom niet hier beneden met je vrouw.'"

Hij verwijst naar hoe zijn huwelijk met Tara Lynn, een Afro-Amerikaans-Filippijnse, tot racistische haatmails heeft geleid. Het is geen wonder dat hij de privacy van zijn familie erg beschermt. Toch heeft de acteur goede hoop dat we nu op weg zijn naar een post-raciale toekomst. "We komen allemaal bij elkaar. We halen het allemaal door elkaar", zei Chris over het opvoeden van biraciale zonen in deze moderne tijd.

Chris Noth keert terug naar 'Sex And The City'

Hoewel het heel erg in de lucht hing over wie er zou terugkeren naar de Sex And The City-reboot, onthulde Chris Noth dat hij terug zou komen als Mr. Big. Hoewel het niet gemakkelijk is om je significante ander romantisch te zien worden met hun minnaar op het scherm, is het duidelijk dat Noth's personage, dat verstrikt is geraakt in Carrie Bradshaw, nooit tussen hem en Tara's liefde voor elkaar is gekomen.

Het blijft onduidelijk welke verhaallijn Noth en SJP zullen volgen in de reboot, maar met een paar foto's die tot nu toe van de twee zijn uitgekomen, is het duidelijk dat ze weer hun oude zelf zullen zijn, of dat hopen we tenminste!

Aanbevolen: