Chris Pratt en Katherine Shwarzenegger wachten naar verluidt op de komst van baby nummer 2

Inhoudsopgave:

Chris Pratt en Katherine Shwarzenegger wachten naar verluidt op de komst van baby nummer 2
Chris Pratt en Katherine Shwarzenegger wachten naar verluidt op de komst van baby nummer 2
Anonim

Volgens berichten wacht schrijfster Katherine Shwarzenegger reikhalzend uit naar de komst van haar tweede kind met echtgenoot Chris Pratt. Hoewel het gelukkige paar het zwangerschapsnieuws zelf nog moet bevestigen, heeft People Magazine onthuld dat de geruchten exclusief door meerdere betrouwbare bronnen zijn bevestigd.

De vermoedelijke kleine bult zal een welkome broer of zus zijn voor zowel de eenjarige dochter Lyla van het paar als de zoon van Chris, Jack, die hij deelt met ex-vrouw actrice Anna Faris.

Liefhebbende moeder Katherine beschrijft moederschap als 'magisch

Als het gefluister waar is, zal Katherine zeker blij zijn, want de liefhebbende moeder heeft geen geheim gemaakt van haar liefde voor het moederschap. Shwarzenegger schreef op Instagram: "Vorig jaar rond deze tijd werd ik mama. Wat een magisch jaar is het geweest."

“Ik kijk vol ontzag naar mijn kleine meisje terwijl ze groeit en verandert - van baby naar baby naar nu de peuterfase! Het is duidelijk dat ik de matchende momenten van mama en mij volledig heb omarmd, de meisjesachtige outfits, de strikken en de prachtige dingen die mijn moeder voor mij heeft bewaard om aan haar door te geven."

Aanstaande vader Chris Pratt kwam in november echter onder vuur te liggen vanwege zijn kennelijke ouderlijke keuzes, omdat fans aanstoot namen aan een opmerking die hij op Instagram maakte, die zij als een belediging voor zijn zoon beschouwden.

Pratt schreef onder een foto van hem en Katherine "Ze heeft me een geweldig leven gegeven, een prachtige gezonde dochter, ze kauwt zo hard dat ik soms mijn oordopjes in doe om het te overstemmen, maar dat is liefde!"

Fans bekritiseerden Chris voor vermeende belediging van zoon Jack in november

Het was het woord 'gezond' dat fans zo onsmakelijk vonden, omdat Pratt en Anna's zoon Jack zijn hele leven talloze risicovolle operaties heeft moeten ondergaan als gevolg van te vroeg geboren zijn.

Herinnerend aan de gezondheidsproblemen van haar zoon in het verleden op haar podcast 'Unqualified' Faris onthulde: "Jack had een paar operaties. Hij had een paar hernia-operaties, hij heeft een paar oogoperaties ondergaan en hij had ook een klein hartprobleem."

Toch heeft Chris, ondanks de conclusies van fans, nooit iets anders dan liefde voor zijn zoon in het openbaar getoond. Hij verklaarde in een interview in 2014: "Ik deed op dat moment beloften over wat voor soort vader ik wilde zijn en ik bad gewoon dat hij lang genoeg zou leven zodat ik ze kon houden."

“Onze Jack ging van een klein, hulpeloos stra altje naar een sterke, slimme, vrolijke, grappige, mooie jongen die van monstertrucks en ‘Daniel Tiger’ houdt en, geloof het of niet, van groenten houdt. Broccoli en cherrytomaatjes zijn zijn favoriete etenswaren.”

Aanbevolen: