Hoe Patrick Schwarzenegger meer werd dan alleen de zoon van Arnold Schwarzenegger

Inhoudsopgave:

Hoe Patrick Schwarzenegger meer werd dan alleen de zoon van Arnold Schwarzenegger
Hoe Patrick Schwarzenegger meer werd dan alleen de zoon van Arnold Schwarzenegger
Anonim

Acteur en model Patrick Schwarzenegger staat al een tijdje bekend als Hollywood-ster, zakenman en voormalig politicus Arnold Schwarzenegger' s zoon. In de afgelopen paar jaar is dat echter langzaam veranderd, en tegenwoordig kennen velen Patrick, maar weten ze misschien niet wie Arnold is (vooral Gen-Zers).

Vandaag bekijken we hoe Patrick Schwarzenegger erin slaagde om uit de schaduw van zijn vader te komen en naam te maken. Van modellenwerk tot acteren - blijf scrollen om te zien wat de getalenteerde ster het afgelopen decennium heeft uitgespookt!

9 Als kind oefende Patrick met acteren met zijn beroemde vader

Laten we beginnen met het feit dat Patrick Schwarzenegger zijn hele jeugd die kunst van het acteren beoefende met de hulp van zijn vader Arnold. In 2006 maakte hij zelfs een kleine cameo in de sportkomedie The Benchwarmers als Jock Kid Game No. 3 en dat was zijn acteerdebuut. Patrick Schwarzenegger was toen 10 jaar oud. Momenteel heeft de film een 5,5 rating op IMDb

8 Als tiener begon hij met modellenwerk

Gedurende zijn tienerjaren hield de jonge acteur zich ook bezig met modellenwerk. Hij werd in 2011 getekend door LA Models en hoewel hij zeker een veelbelovende toekomst in de mode-industrie had, wist de jonge ster toen al dat poseren voor een camera niet zijn vaste baan zou zijn en dat er een veel andere dingen die hij wilde doen. Tegenwoordig modelleert Patrick niet al te vaak, maar het lijdt geen twijfel dat hij er nog steeds geweldig uitziet voor de camera - zoals degenen die hem op Instagram volgen zeker weten.

7 Patrick heeft in de loop der jaren een paar beroemde dames gedateerd

Gezien het feit dat Patrick Schwarzenegger in Hollywood is opgegroeid, komt het zeker niet als een verrassing dat hij door de jaren heen in verband werd gebracht met jonge beroemde dames. Fans herinneren zich zeker dat hij in 2014 uitging met de voormalige Disney Channel-ster Miley Cyrus en in 2012 was hij ook gekoppeld aan muzikant AJ Michalka.

Momenteel is de acteur aan het daten met model Abby Champion. Natuurlijk geeft het daten van andere celebs zeker nog een extra exposure en het heeft zeker gewerkt voor Patrick Schwarzenegger.

6 In 2013 verscheen hij in de muziekvideo van Ariana Grande voor "Right There"

In 2013 speelde Patrick Schwarzenegger de belangrijkste liefdesbelang in Ariana Grande's videoclip voor het nummer "Right There", waarin ook rapper Big Sean te horen was. De muziekvideo is geïnspireerd op Romeo en Julia van William Shakespeare en Patrick speelde natuurlijk Romeo. Degenen die de video nog niet eerder hebben gezien, kunnen hem hierboven bekijken.

5 Langzaam begon de zoon van Arnold Schwarzenegger alleen in Hollywood Blockbusters te verschijnen

In de jaren 2010 brak Patrick Schwarzenegger door als acteur en enkele films waarin hij verscheen, zijn onder meer Stuck in Love uit 2012, Grown Ups 2 uit 2013, Scouts Guide to the Zombie Apocalypse uit 2015, Dear Eleanor uit 2016 en Go North uit 2017. In die films had de jonge acteur bijrollen.

4 In 2018 speelde hij in de romantische dramafilm 'Midnight Sun'

In 2018 was Patrick Schwarzenegger te zien in de romantische dramafilm Midnight Sun. Daarin portretteerde hij Charles "Charlie" Reed en ze speelde naast Bella Thorne, Rob Riggle, Quinn Shephard, Suleka Mathew, Nicholas Coombe en Tiera Skovbye.

Momenteel heeft Midnight Sun een beoordeling van 6,6 op IMDb, en de hoofdrol naast voormalig Disney Channel-ster Bella Thorne gaf de acteur zeker nog meer bekendheid.

3 En in 2019 speelde hij in de horrorfilm 'Daniel Isn't Real'

Een andere film waarin de jonge acteur speelde, is de psychologische horrorfilm Daniel Isn't Real uit 2019. Daarin portretteerde Patrick Schwarzenegger Daniel en begon hij samen met Miles Robbins, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson, Hannah Marks, Chukwudi Iwuji en Peter McRobbie. Momenteel heeft Daniel Isn't Real een beoordeling van 6,1 op IMDb. Voor zijn optreden in de film werd Patrick Schwarzenegger geprezen door fans en critici.

2 Dit jaar verscheen hij in Amy Poehler's film 'Moxie'

In 2021 verscheen Patrick Schwarzenegger in het komische drama Moxie, geregisseerd door Amy Poehler. In de Netflix-film portretteerde Patrick Mitchell en speelde hij naast Hadley Robinson, Lauren Tsai, Nico Hiraga, Sydney Park, Josephine Langford, Clark Gregg, Josie Totah, Alycia Pascual-Peña, Anjelika Washington, Charlie Hall, Sabrina Haskett en Amy Poehler. Momenteel heeft de film een 6,7 rating op IMDb.

1 En ten slotte groeide zijn nettowaarde tot $ 6 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Patrick Schwarzenegger erin slaagde zijn vermogen in het afgelopen decennium te laten groeien tot een indrukwekkende $ 6 miljoen. Natuurlijk lijkt dit misschien niet veel in vergelijking met de $ 400 miljoen van zijn vader Arnold - maar de acteur is pas 28 jaar oud en heeft nog veel jaren te werken. Afgaande op het feit dat hij erin slaagde om onafhankelijk van zijn vader naam te maken, is er geen twijfel dat we de acteur in de toekomst in tal van projecten zullen zien!

Aanbevolen: