Donald Trump verzon constant zijn regels voor deze realityshow

Inhoudsopgave:

Donald Trump verzon constant zijn regels voor deze realityshow
Donald Trump verzon constant zijn regels voor deze realityshow
Anonim

Donald Trump en films gaan echt niet goed samen. De feedback was nooit positief en eigenlijk leek het altijd alsof hij zichzelf in een project dwong. Hij kan TV echter bedanken voor het veranderen van zijn carrière, 'The Apprentice' bracht hem terug naar relevantie, hij maakte 15 seizoenen van de show samen met 192 afleveringen. Naast het succes maakte hij een enorme bank en bracht hij meer dan $ 427 miljoen op. Wie weet, misschien herleeft hij de show op de weg, gezien het succes in het verleden.

Gezien zijn weg achter de schermen, is het misschien niet het beste idee om de show nieuw leven in te blazen, vooral niet voor producenten. Zoals we zullen onthullen, was Trump moeilijk om mee om te gaan en werden er regelmatig enorme bewerkingen aangebracht om de show logisch te maken, vooral wanneer Trump off-script zou gaan. Laten we eens kijken naar wat er achter de schermen gebeurde.

De show was al vroeg een enorme hit

Als 'The Apprentice' er niet was geweest, zou Donald Trump niet de kans hebben gekregen om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap. De show bracht hem niet alleen terug naar relevantie bij de massa, maar het hielp ook het proces om hem weer stinkend rijk te maken. Dankzij de show kon hij $ 427 miljoen binnenhalen, grotendeels dankzij licentieovereenkomsten.

Zelfs volgens de maker van de show was het duidelijk dat de show een enorme hit zou worden, gezien het aantal mensen dat kwam opdagen voor de casting in seizoen 1. Dit ondanks het feit dat ze heel weinig wisten over de show, alleen rekenend op het feit dat Trump aan het project was gehecht.

''Het eerste wat me die ochtend opviel, was de rij rond Trump Tower op Fifth Avenue en vervolgens helemaal door 56th Street voor blokken. Er stonden duizend mensen in de rij om uit te proberen voor een show die tot nu toe nog nooit iemand had gekend of gehoord.''

"En dat was mijn eerste kennismaking met het feit dat deze man, Donald Trump, meer is dan alleen een beroemdheid en een zakenman. Hij heeft een beetje een cultstatus."

Blijkbaar liep het achter de schermen niet zo soepel. Trump wreef veel van de producers op het verkeerde been omdat ze off-script wilden gaan en de show filmden hoe hij voelde dat het nodig was.

Trump was creatief overal aanwezig

Vergeet de deelnemers en hun werk te volgen tijdens een specifieke taak, wat eigenlijk het uitgangspunt van de show is… Trump wilde dat 80%-90% in de bestuurskamer zou worden neergeschoten, natuurlijk met hem erbij.

"De taken werden gesponsord door Fortune 500-bedrijven. Die sponsors betaalden veel geld en hij verdiende veel van dat geld. [Maar] het was een van die irrationele verzoeken. 'Het kan me niet schelen. Daar moet meer over de bestuurskamer gaan. Iedereen zegt me dat de bestuurskamer het beste deel is.' Vuren was het hoogst gewaardeerde onderdeel van de show. Hij zou daaraan vasthouden, denkend dat je dat 40 minuten zou kunnen herscheppen.'

Bovendien was Trump constant op zoek naar de naam die populair was in de media, als een manier om de kijkcijfers te versterken: "Hij keek naar de krantenkoppen en soms waren het vreselijke ideeën. Hij wilde [in ongenade gevallen New York gouverneur] Eliot Spitzer aan, en toen wilde hij dat de [escort] Spitzer sliep met Ashley Dupree. Het was belachelijk en we zeiden allemaal tegen hem dat het gek was. Maar hij zou ervoor aandringen."

Scripts lezen was ook niet zijn sterkste kant, volgens degene die met hem samenwerkte, ging hij altijd van het script af.

Hij zou nauwelijks scripts lezen

Alongside The Hill, een echte producer van de show, verklaarde: "we hadden moeite om Trump coherent te laten lijken."

Katherine Walker, die aan de show werkte, zei dat het bewerkingsproces een hele klus was, aangezien Trump constant zou ronddwalen en merkte dat hij off-script ging. Om te beginnen zou hij zelfs het script niet eens lezen.

"Hij wilde geen script lezen - hij struikelde over de woorden en kreeg de uitspraak helemaal verkeerd", zei Walker. "Maar uit de losse pols leverde hij het soort pittige geklets dat de levensader is van reality-televisie."

In dezelfde publicatie wordt Trump op zijn minst gecrediteerd voor het bedenken van de term 'je bent ontslagen' zelf. Desalniettemin was de omgang met de voormalige president achter de schermen een beetje een nachtmerrie. Als er een heropleving van de show moet plaatsvinden, zal het interessant zijn om te zien wie opkomt en ermee instemt om achter de schermen te werken.

Aanbevolen: