Voor haar roem wilde Kim Kardashian auditie doen voor deze realityshow

Inhoudsopgave:

Voor haar roem wilde Kim Kardashian auditie doen voor deze realityshow
Voor haar roem wilde Kim Kardashian auditie doen voor deze realityshow
Anonim

Lang voordat Kim Kardashian een begrip werd, was de brunette, dankzij het langdurige succes van Keeping Up With the Kardashians, eigenlijk van plan om in een andere realityshow te verschijnen - MTV's De echte wereld.

Houd er rekening mee dat dit ook was voordat Kardashian enige bekendheid verwierf nadat ze de beste vrienden was geworden met mensen als Nicole Richie en Paris Hilton, die KK zouden inhuren om haar fulltime stylist en assistent te worden.

Terwijl ze naar de universiteit ging en het advocatenkantoor van haar overleden vader Robert Kardashian hielp, realiseerde de moeder van vier zich al snel dat hoewel haar studie ten einde liep, ze echt geen idee had wat ze daarna wilde doen haar vierjarige opleiding.

Dus wat deed de schoonheidsgoeroe van KKW? Nou, ze maakte er haar missie van om in The Real World te worden gecast. Hier is het dieptepunt …

Kim K: Life After College

Terwijl Kardashian nog studeerde, raakte ze gefrustreerd door het feit dat ze geen idee had wat haar plannen waren toen haar studietijd voorbij was.

In een poging om geloofwaardige ervaring op te bouwen op haar cv, begon ze te werken bij het advocatenkantoor van haar vader, maar dat leek haar geen vreugde te brengen - Kardashian voelde zich ellendig en had totaal geen idee wat ze wilde doen na de universiteit.

Om het nog erger te maken, terwijl de realityster vastbesloten was om haar vierjarige opleiding af te maken, stopte ze ermee en benadrukte dat ze een hekel had aan de ervaring en wist dat het niets voor haar was.

Dus, met de universiteit uit de weg, was de 40-jarige weer bezig met het uitzoeken van haar volgende zet - en alle tekenen wezen naar reality-tv.

In een interview met Business of Fashion legde ze uit: "Ik had zoveel jaren op het kantoor van mijn vader gewerkt, maar ik had geen carrière en ik hield niet van studeren. Ik ging [voor] vier jaar, maar ik studeerde niet af. Ik zat daar gewoon en ik dacht: 'Wat ga ik doen?'

“Toen ik heel jong was, was ik dat altijd - het is het raarste, maar ik hield van The Real World. En ik zei tegen de vader van mijn beste vriend, die manager was: 'Jij zou mijn manager moeten zijn! En als we 18 zijn, stuur ik een bandje naar The Real World omdat ik naar een realityshow moet.'”

En hoewel Kardashian het uiteindelijk niet haalde, was de ironie van de situatie dat het productiebedrijf dat verantwoordelijk was voor The Real World -- Bunim Murray -- degenen waren die Kardashian en haar familie KUWTK zouden aanbieden in 2007.

“Zoals, dat is het! Het klikte', sprak de tv-persoonlijkheid. “Dit is wat ik wil doen. En toen produceerden de producers die The Real World produceerden mijn show, dus de cirkel was rond.”

Voordat ze een begrip werd op KUWTK, had Kardashian al een voorproefje van reality-tv toen ze verscheen op Hilton's The Simple Life en MTV's The Hills, dus het was niet alsof ze dat nog niet was geweest naam maken voor zichzelf.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat de oprichter van Skims haar grote doorbraak zou bereiken, en in 2007 was haar Hollywood-carrière volledig van de grond gekomen.

In oktober 2020 werd aangekondigd dat KUWTK zou eindigen, met seizoen 20 als laatste op E!.

In een officiële verklaring op Instagram schreef de vervreemde vrouw van Kanye West: "Het is met pijn in het hart dat we als gezin de moeilijke beslissing hebben genomen om afscheid te nemen", schreef ze. "Zonder KUWTK zou ik' niet zijn waar ik nu ben. Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik zal voor altijd in het krijt staan bij iedereen die een rol heeft gespeeld bij het vormgeven van onze carrières en het voor altijd veranderen van ons leven.”

"We hebben al 14 jaar geen pauze gehad", vervolgde Kim. "We zijn een seizoen gaan filmen en vervolgens een spin-off, en ik denk dat er geen andere manier is om het te zeggen dan dat we zo'n groot leven leiden. En we hebben nu kinderen. En ze hebben ons nodig. Er gebeurt zoveel dat, al is het maar voor een minuut, we hebben een pauze nodig."

Terwijl KUWTK eindigt in juni 2021, lijdt het weinig tot geen twijfel dat de Kardashians zullen blijven bloeien op tv, nadat ze al een nieuwe streamingovereenkomst met Hulu hebben getekend, met bronnen die zeggen dat de familie inhoud voor de media zal gaan leveren reus zodra hun contract met E! eindigt officieel deze zomer.

Dankzij de realityshow op E! hebben Kardashian en haar familie een miljardenimperium opgebouwd, variërend van shapewear tot make-up.

En alsof dat nog niet genoeg was, verdient de 40-jarige, die naar verluidt $ 1 miljard waard is, naar verluidt $ 1 miljoen per gesponsorde post op Instagram.

Aanbevolen: