Deze A-lijst komiek guest-host zorgde constant voor Pete Davidson pauze op 'SNL

Inhoudsopgave:

Deze A-lijst komiek guest-host zorgde constant voor Pete Davidson pauze op 'SNL
Deze A-lijst komiek guest-host zorgde constant voor Pete Davidson pauze op 'SNL
Anonim

Saturday Night Live is een van de langstlopende tv-programma's aller tijden en het vertoont geen tekenen van vertraging. Met meer dan 40 jaar geschiedenis heeft de show van alles een beetje meegemaakt. Het heeft vreselijke gasten gehad, verontrustende schetsen en citeerbare lijnen die zich diep hebben ingebed in het lexicon van de popcultuur.

De getalenteerde castleden van de show staan erom bekend dingen in bedwang te houden, zelfs als dingen te grappig worden om aan te pakken. Soms echter breken deze doorgewinterde veteranen karakter op een hilarische manier. Dit is precies wat er met Pete Davidson gebeurde toen hij met een A-lijst komiek aan de show werkte.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

'Saturday Night Live' is een klassieke show

In 1975 ging SNL live vanuit New York in première met een getalenteerde komische cast, en vanaf dat moment was niets meer hetzelfde op tv. Nieuwe dingen hadden in een stroomversnelling kunnen komen, maar de enorme hoeveelheid talent aan boord tijdens de kinderschoenen van de show zorgde ervoor dat het bij het publiek werd geprezen en succesvol werd.

Gedurende zijn geschiedenis is SNL de thuisbasis geweest van enkele van de beste komische geesten aller tijden. Of het nu gaat om acteren voor de camera of om hun tanden te zetten in de schrijfkamer, deze mensen hebben een permanent stempel gedrukt op het genre en sommigen zijn uitgegroeid tot supersterren van entertainment.

Tot op de dag van vandaag is het een groot probleem om als castlid een plek in de show te bemachtigen. Het geeft mensen niet alleen de kans om te schitteren op een van de grootste podia van allemaal, maar het geeft hen ook connecties en kansen om weer een van de vele succesverhalen te worden die uit de show naar voren komen.

Het is zeldzaam, maar soms kan een jong pistool het optreden van zijn leven binnenhalen. Dit is precies wat er jaren geleden met Pete Davidson gebeurde.

Pete Davidson is een 'SNL' steunpilaar

In 2014 maakte Pete Davidson zijn debuut op SNL als een jong castlid met veel potentieel. Na verloop van tijd en met de juiste kansen, zou de komiek het publiek laten zien wat hij op tafel kon brengen, en al snel ontwikkelde hij zich tot een van de meest populaire artiesten in de show.

Davidson was 20 toen hij een plek scoorde op SNL, waarmee hij een van de jongste castleden in de geschiedenis is. Zijn grote doorbraak kwam toen hij het het minst verwachtte.

"Het was nadat Amy Schumer me een rol gaf in Trainwreck en ik Bill Hader op de set ontmoette en we praatten en het klikte een beetje. Hij belde me een week later en zei: "Hé, ik raadde je aan om [SNL uitvoerend producent] Lorne Michaels.” En ik dacht: "Waarom?" Ik was gewoon zo verrast, ik wist niet eens dat ik auditie kon doen. En het feit dat ik het kreeg, ik kon het gewoon niet geloven ", vertelde hij aan People.

Door de jaren heen is Davidson een echte pro op het scherm geworden, en hij kan de dingen meestal in bedwang houden, hoe fel de lichten ook worden. Hoe geweldig dit ook is, zelfs hij kon zijn lach niet inhouden toen hij met een van de grootste komieken aller tijden werkte.

Dave Chappelle bleef Pete Davidson uitlachen

www.youtube.com/watch?v=OIG1iTcRZv8

In een sketch over geannuleerde merkmascottes speelden verschillende castleden de iconische mascottes, waaronder Keenan Thompson als oom Ben en Maya Rudolph die tante Jemima speelde. Deze schets bevatte ook Dave Chappelle als de Allstate Guy, en Pete Davidson die graaf Chocula speelde.

"Dit is belachelijk. Als we niet kunnen werken, hoe komt het dan dat de Allstate-man aan het werk gaat", vroeg Keenan Thompson's oom Ben?

Nadat Rudolph en Alec Baldwin de dialoog aangingen, stemde Chappelle in en nam het over.

"Wacht even met het plukken van katoen, oom Ben. Ik wist dat je me zou uitverkopen", zei Chappelle's Allstate Guy.

Een snel heen-en-weer met oom Ben wendde zich uiteindelijk tot Chappelle en richtte zijn zinnen op graaf Chocula van Pete Davidson.

"Ik verkoop beveiliging. Mijn diepe zwarte stem zorgt ervoor dat blanke mensen zich veilig voelen. Alsof ze in goede handen zijn … Als er iets is, waarom ontsla je graaf Chocula niet, waarom werkt hij nog?"

"Maar ik ben niet eens zwart, ik ben gewoon van chocolade", antwoordde Davidson.

Vanaf daar ging Chappelle voor een hooimachine.

“Kijk naar die grote chocoladeachtige lippen achter die hoektanden. Serieus, Amerika, kijk naar de lip van Pete Davidson.'

Davidson brak, en het publiek kon hun lach niet inhouden. Het was echt een hilarisch moment, allemaal met dank aan Dave Chappelle en zijn komische vaardigheden.

Pete Davidson is op zichzelf staand, maar deze schets illustreerde al snel dat Chappelle een klasse apart is.

Aanbevolen: