Maakt Vince Vaughn een comeback?

Inhoudsopgave:

Maakt Vince Vaughn een comeback?
Maakt Vince Vaughn een comeback?
Anonim

Vince Vaughn begon zijn acteercarrière eind jaren 80, maar niemand kende zijn naam tot 1996, toen hij speelde in de komische dramafilm Swingers. De film werd uiteindelijk een doorbraak voor hem en hij begon daarna grotere filmrollen te krijgen, vooral in de vroege jaren 2000. De vroege jaren 2000 was de tijd waarin hij speelde in zijn beroemdste films zoals Wedding Crashers, The Break-Up, Couples Retreat en Four Christmases.

Hij had nog een paar hitfilms tot 2013 toen hij in Delivery Man zat. Sindsdien heeft hij geen echte hitfilms meer gehad. Maar vorig jaar was misschien het begin van zijn comeback. Hij speelde in de film Freaky, die de aandacht van veel mensen trok en hij is van plan binnenkort in meer films te spelen. Hier is alles wat we weten over zijn carrière op dit moment.

6 ‘Freaky’ is zijn eerste populaire film in jaren

Vorig jaar maakte Vince Vaughn een beetje een comeback. Hij speelde in de slasher-komediefilm Freaky, die een nieuwe draai geeft aan de klassieke film Freaky Friday. De laatste keer dat hij in een populaire film was, was toen hij speelde in Delivery Man in 2013. Hoewel Freaky niet zo succesvol was als Delivery Man, kreeg het toch veel aandacht van kijkers omdat het anders is dan alle andere films van Vince. Hij bracht zijn acteervaardigheden naar een hoger niveau door twee personages tegelijk te spelen. Hij vertelde USA Today: “Voor Millie ben je iemand die volwassen wordt. Je hebt je zelfvertrouwen niet, je leert nog steeds wie je bent, je vindt je stem. Je neemt soms de problemen van andere mensen op je en bent niet echt trouw aan jezelf omdat je de veren niet wilt verstoren. En dan is de Slager duidelijk gewoon een persoon zonder enige empathie, die mensen kwaad wil doen, mensen wil vermoorden. Het zijn twee heel verschillende uitersten.'

5 Hij speelde vorig jaar in drie films (inclusief 'Freaky')

Hoewel het vorig jaar moeilijk was om films te maken met de COVID-19-pandemie, kon Vince nog steeds in drie ervan schitteren. Als hij geen tijd met zijn gezin doorbracht, was hij op de set om de films te filmen. Samen met zijn hitfilm, Freaky, speelde hij ook in Arkansas en The Binge. Volgens IMDb gaat Arkansas over "Kyle en Swin [die] leven volgens de bevelen van een in Arkansas gevestigde drugsbaron genaamd Frog, die ze nog nooit hebben ontmoet. Maar als een deal vreselijk misgaat, zijn de gevolgen dodelijk.” En The Binge is "Gesitueerd in een tijd waarin alle drugs en alcohol illegaal zijn" en "de enige dag dat iemand kan deelnemen aan het 'plezier' is op Binge-dag." Freaky was de enige film die in de bioscoop werd uitgebracht. De andere twee films kwamen uit op streamingdiensten, waaruit blijkt dat Freaky op dit moment de populairste film van Vince is.

4 Hij heeft dit jaar twee nieuwe films

Vince Vaughn probeert zijn carrière gaande te houden door dit jaar in twee nieuwe films te spelen. Hoewel ze misschien niet zo populair zijn als Freaky, trokken ze toch de aandacht van veel kijkers. "Met een logline die zichzelf grappig noemt 'de allereerste film over het worden van een professionele skater', introduceert North Hollywood zichzelf vanaf het begin als een knipogende, luchtige, zelfbewuste coming-of-age verhaal”, aldus Cinemablend. Zijn andere film, Queenpins, kreeg iets meer aandacht dan North Hollywood, aangezien Kristen Bell zijn tegenspeler daarin was. Queenpins gaat over "een beu huisvrouw die de controle over haar leven overnam door een illegale couponclub te starten, wat resulteerde in $ 40 miljoen aan oplichting door grote voedingsbedrijven." Beide films kunnen op een paar verschillende streamingdiensten worden bekeken.

3 Hij werkt aan een paar tv-shows

Sinds vorig jaar is Vince te zien in het tv-programma Curb Your Enthusiasm. Hij speelt Freddy Funkhouser in de show en het is beschikbaar om te bekijken op HBO. Naast Curb Your Enthusiasm werkte hij aan ongeveer 17 andere tv-shows als acteur of producer, waaronder F Is for Family, waar hij beide deed. F Is for Family is een tekenfilm voor volwassenen die de bierliefhebbende Frank Murphy en zijn familie volgt. Vince sprak Chet Stevenson in 2018 uit, maar was van 2015 tot 2020 uitvoerend producent voor de show.

2 ‘Wedding Crashers 2’ komt mogelijk binnenkort in productie

Freaky was misschien het begin van Vince's comeback, maar het is nog steeds niet zo succesvol geweest als sommige van zijn oudere films. Wedding Crashers, die in 2005 werd uitgebracht, is een van zijn beroemdste films en kwam uit in de tijd dat hij constant in hitfilms speelde. Het vervolg op de hitfilm is momenteel in ontwikkeling en zou binnenkort in productie kunnen gaan. “De film verscheen woensdag op de actieve lijst van het Georgia Film Office. [Owen] Wilson, die onlangs de Disney+-show Loki in Georgië opnam, zei in juni dat de film zich nog in de 'vroege planningsfasen' bevindt … de film wordt ontwikkeld voor streamingdienst HBO Max, maar HBO Max heeft dat niet bevestigd als een feit,” volgens The Atlanta Journal-Constitution. Wedding Crashers 2 zou de film kunnen zijn die de carrière van Vince Vaughn echt terugkaatst.

1 Hij helpt aspirant-acteurs en filmmakers hun dromen na te jagen

Vince ging naar Lake Forest High School in Illinois toen hij opgroeide en volgde een klas genaamd Nieuwe Media terwijl hij daar was. De klas leerde hem alle aspecten van de filmindustrie en hielp hem de beroemde acteur te worden die hij nu is. Nu helpt hij de nieuwe generatie studenten om hun dromen na te jagen zoals hij deed. Hij vertelde The Forest Scout: "Wat we in de klas zeggen en we hebben onze verschillende versies om het te zeggen. Maak je geen zorgen over resultaten, probeer niet perfect te zijn. Omdat je nooit een ervaring zult meemaken en niet zult leren. Dus faal en faal snel. Wees niet bang om een fout te maken, sta altijd op en benader het opnieuw. Laat je door niets tegenhouden." Zelfs als zijn carrière geen volledige comeback maakt, zal hij altijd een beroemde acteur blijven en iemand die veel mensen heeft geïnspireerd.

Aanbevolen: