Deze sitcom uit de jaren 90 maakt een comeback op Zoom

Inhoudsopgave:

Deze sitcom uit de jaren 90 maakt een comeback op Zoom
Deze sitcom uit de jaren 90 maakt een comeback op Zoom
Anonim

Fran Drescher kondigde via Twitter een speciale reünie aan met de originele The Nanny-cast. Drescher, die de tv-show creëerde, schreef en speelde, tweette: "SURPRISE!!! The Nanny PANDEMICPERFORMANCE een virtuele lezing van de pilot-aflevering met de ORIGINELE CAST!"

Drescher zei: "Lachen is het beste medicijn! Dus in deze uitdagende tijden dachten Petah [Peter Marc Jacobson] en ik: zou het niet geweldig zijn als we de originele cast van 'The Nanny' zouden samenbrengen voor een virtuele lezing van de pilot? Het is een once in a lifetime Pandemic Performance voor onze fans over de hele wereld die momenteel in isolatie gestrest zijn en een echt bovenwerk kunnen gebruiken! Het heeft ons zeker een oppepper gegeven en we hopen dat het dat doet voor jij ook."

De cast is van plan elkaar te ontmoeten via Zoom-conferentie om zichzelf op te nemen terwijl ze de pilot-aflevering lezen, waarin de hoofdpersoon, Fran Fine, gespeeld door Drescher, zichzelf vindt als oppas voor drie kinderen. De virtuele tafellezing vindt plaats op maandag 6 april 2020 en zal rechtstreeks op de YouTube-pagina van Sony Pictures worden geplaatst. Fans hebben geen toegang om de Zoom-sessie te laten crashen, maar kunnen verwachten dat de schermopname onmiddellijk daarna wordt geüpload om te bekijken.

Fans dachten dat de aankondiging iets anders zou zijn

Vóór de officiële aankondiging leek Drescher er plezier in te hebben haar fans te plagen op sociale media. Het begon allemaal toen ze op een fan reageerde en zei dat de sitcom een verrassing in petto had.

Hoewel fans enthousiast lijken te zijn over de reünie, verwachtten sommigen dat Dreschers tweet zou betekenen dat The Nanny naar een streamingdienst zou komen. De show is momenteel beschikbaar op The Roku Channel, Cozi TV en Logo TV, maar kijkers hoopten dat de serie beschikbaar zou komen op een toegankelijker platform.

Dit is de eerste keer dat de cast samen is sinds 1999

The Nanny werd voor het eerst uitgezonden op 3 november 1993. De show duurde zes jaar, had zes seizoenen en 145 afleveringen. Deze reünie zal eenentwintig jaar in de maak zijn.

Elk origineel castlid zal erbij betrokken zijn, behalve één. Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Alex Sternin, Ann Hampton Callaway, DeeDee Rescher, Rachel Chagall en Jonathan Penner zullen allemaal bij Drescher zijn voor de reünie. Volgens Variety zal James Marsden afwezig zijn, maar er is nog geen reden gegeven waarom.

Het is nog steeds niet het einde van de populaire sitcom

The Nanny is in de maak om een Broadway-musical te worden, volgens Broadway.com. Drescher en Jacobson werken opnieuw samen om het script te schrijven en de show te ontwikkelen. Rachel Bloom, van Crazy Ex-Girlfriend, en Adam Schlesinger, een bekroonde artiest, zouden de partituur schrijven, maar onlangs is gemeld dat Schlesinger op 1 april 2020 is overleden aan het coronavirus. Kort nadat dit nieuws bekend werd, beviel Bloom van haar eerste kind.

Momenteel zijn er geen verdere details of een tijdlijn voor de muzikale productie.

Aanbevolen: