MTV's 'Punk'd' maakt een comeback met Chance The Rapper

MTV's 'Punk'd' maakt een comeback met Chance The Rapper
MTV's 'Punk'd' maakt een comeback met Chance The Rapper
Anonim

Explosies, auto-ongelukken, een gorilla-aanval: MTV's Punk'd is terug! Na een onderbreking van acht jaar werd de reality-tv-show opnieuw gelanceerd op het mobiele platform van Quibi met een nieuwe presentator, Chance the Rapper. De eerste aflevering ging in première op 6 april en Quibi zal elke weekdag een nieuwe aflevering uitbrengen. Zal Chance in staat zijn om de straf uit te delen?

Volgens RollingStone zal MTV Studios Punk'd blijven produceren, maar het zal exclusief via Quibi te zien zijn. Chance the Rapper sprak zijn opwinding uit: "Punk'd is een van de meest iconische franchises van MTV. Ik ben opgegroeid met het kijken naar deze show en het is onwerkelijk om deze keer achter het stuur te zitten op Quibi."

Chance had de kans op een nog groter verrassingselement dan zijn voorganger Ashton Kutcher, omdat hij begon met het filmen van grappen voordat de reboot officieel werd aangekondigd.

Chance the Rapper onthulde aan Entertainment Weekly: "Niemand heeft ooit ontdekt dat het Punk'd was, want toen we het opnamen, was het nog niet aangekondigd." Als je achter het stuur zit, heb je misschien een beter zicht op de actie, maar het betekent ook veel meer werk.

Volgens Alex Suskind van Entertainment Weekly: "Elke grap vereist een enorme hoeveelheid coördinatie en omvat meestal ten minste een tweedaagse build waarbij de bemanning verborgen camera's plaatst en de grap volledig repeteert."

Er zijn veel bewegende stukken die op hun plaats moeten vallen om een grap te laten slagen. Chance beschrijft het proces: "Alsof het een grap is, natuurlijk, maar het gaat niet alleen om het krijgen van een beroemdheid. We krijgen hun team, we bedriegen hun beveiliging, het is soms levensgevaarlijk en je begint je echt gek te voelen."

Chance the Rapper host de nieuwe Quibi-reboot
Chance the Rapper host de nieuwe Quibi-reboot

Chance verliest zijn geweten niet in de show. Hij zou veel liever zijn vrienden punken dan vreemden. Collega-rapper Megan Thee Stallion, zijn eerste slachtoffer, werd in de maling genomen door een gorilla-aanval.

Chance dacht: "Soms had ik iets specifieks voor Meg of voor DaBaby of iemand die ik kende, en dan konden ze die dag niet komen, dus moest ik het doen met iemand die ik niet kende persoonlijk. Dat waren de moeilijkste omdat ik me gewoon veel slechter voel om die sh- met iemand te doen die niet mijn vriend is."

Het is veel beter om een vriend lastig te vallen dan een totale vreemdeling. Quibi geeft een castlijst van wie de volgende slachtoffers zullen zijn, waaronder Lil Nas X, Offset en Adam Devine om er maar een paar te noemen.

Terwijl Chance op de loer ligt voor nieuwe slachtoffers, waarschuwde hij op Twitter: "NIEMAND IS VEILIG". Nu het nieuws bekend is, hebben beroemdheden een eerlijke waarschuwing, vooral als ze Chance persoonlijk kennen. Zijn vrienden zijn misschien bang, maar zijn fans zijn opgetogen.

Punk'd onthult een nieuwe kant van de getalenteerde muzikant. Voorafgaand aan de show stond Chance bekend om zowel zijn talent als zijn vrijgevigheid, hij brengt tenslotte gratis muziek uit en is een activist in zijn geboortestad Chicago. Een artikel in Time uit 2017 citeert de belofte van de muzikant om 'de meest waardevolle hulpbron van Chicago te beschermen: zijn kinderen'. Chance the Rapper hield die belofte door $ 1 miljoen te doneren aan Chicago Public Schools. Misschien maakte zijn vriendelijkheid Chance de perfecte kandidaat om afschuwelijke verrassingen uit te delen voor Punk'd.

Chance the Rapper lacht om 'Punk'd&39
Chance the Rapper lacht om 'Punk'd&39

Hoe scoort de nieuwe gastheer? Volgens een Collider-recensie heeft Chance the Rapper een sterke start. Redacteur Perri Nemiroff merkte op: "Ik wilde heel graag op 'volgende' klikken voor een andere. Ervan uitgaande dat de streken even effectief zijn in de toekomst, twijfel ik er niet aan dat deze nieuwe Punk'd een snelle favoriete Quibi zal worden."

Kans dat de vrienden van de Rapper een oogje in het zeil kunnen houden als ze het huis verlaten. De rest van ons kan niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

Aanbevolen: