Mensen zeggen dat geen uitvaartdienst is wat Brian Laundrie 'verdient

Inhoudsopgave:

Mensen zeggen dat geen uitvaartdienst is wat Brian Laundrie 'verdient
Mensen zeggen dat geen uitvaartdienst is wat Brian Laundrie 'verdient
Anonim

De advocaat kondigde de beslissing aan nadat velen zich afvroegen wat zijn ouders zouden doen sinds de voortvluchtige vorige week overleden werd gevonden.

Chris en Roberta Laundrie hadden een paar dagen om hun opties te overwegen, na de ontdekking van zijn stoffelijk overschot woensdag.

Brian's ouders besloten af te zien van een begrafenis voor hem

De dag nadat Laundrie's stoffelijk overschot werd gevonden in het Carlton Reserve, waar de politie al meer dan een maand naar hem op zoek is, bleek uit tandheelkundige gegevens dat hij het was.

Zijn ouders, die niet erg meewerkten met de politie toen ze naar Gabby (die werd gevonden begraven in Wyoming) en vervolgens Brian zochten, waren ter plaatse om hem te helpen zoeken toen hij werd gevonden.

Sinds deze zaak naar verluidt zo wijdverbreid is, zijn ze door de pers en het publiek gehamerd, met veel mensen die bij hen thuis opdagen, dus het moet voor hen moeilijk zijn om te rouwen.

Gisteren vertelde hun advocaat Steven Bertolino aan CNN over hun plannen om Brian te laten rusten.

Er zal geen begrafenis zijn en zijn stoffelijk overschot zal worden gecremeerd, zei Bertolino.

Maar voordat ze dat doen, bekijkt een specialist de overblijfselen om te achterhalen hoe hij stierf.

"Brian Laundrie's autopsie heeft geen manier of doodsoorzaak opgeleverd en zijn stoffelijk overschot wordt nu overgedragen aan een antropoloog", legde de advocaat uit.

Mensen zeiden dat hij er geen "verdiende" en dat niemand zou gaan

Toen het nieuws bekend werd dat er geen service zal zijn voor Laundrie, waren de meeste mensen blij om het te horen.

Velen zeiden dat hij geen begrafenis "verdiende" na de misdaden die hij zou hebben gepleegd.

"Hij verdient geen fing begrafenis of wat dan ook, hij is een moordenaar", zei een persoon.

“Goed. Hij verdient het niet om gerouwd te worden', schreef een ander.

Anderen beaamden het sentiment en boden alternatieven aan om Brian te laten rusten.

“Als Brian Laundrie DURFT om een begrafenis te krijgen, zweer ik het. Pak het bewijsmateriaal, gooi hem dan in een gat en loop weg,' schreef een vrouw.

Anderen zeiden dat het duidelijk is waarom zijn familie geen dienst voor hem heeft: het zou waarschijnlijk niet vreedzaam zijn en in plaats daarvan worden opgejaagd door pers en demonstranten.

"Ik ben er vrij zeker van dat het komt omdat ze bang zijn om door demonstranten lastiggevallen te worden en het zou een mediacircus zijn", zei een persoon.

“nou ja… als ze probeerden een begrafenis te houden, zouden mensen gewoon komen opdagen en het verpesten… niet dat ik hun/zijn kant kies of zoiets, gewoon een feit vermelden,” voegde een ander eraan toe.

Aanbevolen: