Dit is waarom fans zeggen dat een specifieke groep mensen Billie Eilish haat

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zeggen dat een specifieke groep mensen Billie Eilish haat
Dit is waarom fans zeggen dat een specifieke groep mensen Billie Eilish haat
Anonim

Er zijn genoeg mensen die een hekel hebben aan de muziek van Billie Eilish, en fans vinden dat prima. Haar tracks lijken tenslotte vooral de jongere generatie aan te spreken, en haar muzikale stijl is iets waar niet iedereen mee overweg kan.

Natuurlijk is een hekel aan Billie's muziek één ding. Haar ronduit haten, als persoon en artiest, is niet helemaal hetzelfde, zeggen fans. In feite hebben ze een theorie dat een specifieke groep Billie Eilish haat, en ze beweren dat het om een bepaalde reden is.

Fans zijn in de war over waarom (en hoe) mensen Billie Eilish haten

In een Reddit-thread waarin een fan de vraag stelde: "Waarom verzamelt Billie Eilish zoveel haat", hadden fans veel gedachten. Ten eerste leggen ze uit dat Billie duidelijk een hoop fans heeft; ze is ontegensprekelijk "een van de grootste artiesten ter wereld" en heeft daardoor miljoenen verdiend.

En toch is er veel verzet tegen Billie voor bijna alles wat ze doet. Trollen hebben haar onlangs een 'flop' genoemd, haar video's worden altijd 'controversieel' genoemd en mensen lijken haar te willen annuleren vanwege minder fouten dan andere celebs hebben begaan.

Dus wie haat Billie specifiek, en wat is hun rechtvaardiging?

Deze fantheorie zegt dat vooral jongens Billie Eilish haten

Ondanks haar intens ondersteunende fanbase (fans verdedigen Eilish vaak ondanks die controversiële video's), wordt er veel negativiteit geuit tegen Billie. En fans denken dat ze een patroon hebben gevonden.

One Redditor legde uit dat het verzet tegen Billie "zeer genderspecifiek" is en dat "de meeste jonge jongens apathisch lijken te zijn of een hekel aan haar hebben." Verder, stelt de fan, is de "kloof tussen mannen en vrouwen" veel duidelijker op sociale media.

De fan legde het verder uit; "Op plekken die meer door vrouwen worden gedomineerd, zoals Instagram of Twitter, is het grootste deel van het gesprek over haar en haar kunst zeer positief en aanbiddelijk, terwijl door mannen gedomineerde platforms zoals Reddit haar voor het grootste deel verafschuwen."

Hun theorie culmineert in één simpele (en een soort genderspecifieke) veronderstelling: jongens en mannen mogen Billie Eilish niet. De vraag is, waarom?

Waarom houden de meeste mannen/jongens niet van Billie Eilish?

Fans geven toe dat Billie een aantal fouten heeft gemaakt en dat ze al eerder "onwetende" dingen heeft gezegd. Maar ze suggereren dat vooral mannen/jongens Billie willen annuleren, omdat alles wat grotendeels door vrouwen wordt gewaardeerd, standaard niet door mannen wordt gehaat.

Ja, het is een verregaande generalisatie, maar denk aan andere voorbeelden, zeggen ze, zoals 'Twilight', boybands en Justin Bieber. Nog een andere fan stemde in met: "Er lijkt de perceptie te zijn dat als veel vrouwen/meisjes iets leuk vinden, het een soort van kleinste gemene deler [rommel] moet zijn voor de massa."

Misschien hebben fans wel een punt, want zoals iemand samenvatte, zou het absoluut dwaas zijn om "proberen een serieus argument te maken dat haar muziek zonder verdienste is."

Aanbevolen: