Dit is wat Harrison Ford doet in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat Harrison Ford doet in 2021
Dit is wat Harrison Ford doet in 2021
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Harrison Ford een Hollywood-legende is. Van Han Solo tot Indiana Jones tot Rick Deckard in Blade Runner, Ford heeft een aantal van de coolste personages op het scherm aller tijden gespeeld. Hij lijkt ook een van de meest winstgevende acteurs van zijn tijd te zijn - Ford is ongeveer $ 300 miljoen waard. Op 79-jarige leeftijd vertoont de Indiana Jones-ster geen tekenen van vertraging. Laten we eens kijken wat hij in 2021 heeft gedaan.

7 Harrison Ford's laatste film was The Call Of The Wild

De laatste keer dat Harrison Ford op het grote scherm verscheen, was in de film The Call of The Wild uit 2020, een bewerking van een klassieke roman. De film vertelt het verhaal van een hond genaamd Buck, die uit zijn huis in Californië wordt gehaald en naar de Alaskan Yukon wordt gebracht om in een hondensledeteam te werken. Buck raakt bevriend met een buitenmens genaamd John (gespeeld door Ford) en de twee krijgen een band en gaan op avontuur.

Ford ontving over het algemeen goede recensies voor zijn optreden, waaronder een Variety-recensie waarin stond: "Ford handelt hier met pure ziel (hij vertelt de film ook met zijn mooie gegrom uit het verhalenboek); het is een minimalistische uitvoering, meestal erg reactief, maar de heilige norsheid van Fords aanwezigheid met dikke grijze baard en droevige ogen helpt om Buck tot leven te wekken als een personage."

6 Harrison Ford heeft 'Indiana Jones 5' opgenomen

In december 2020, na jaren van geruchten, kondigde Disney officieel aan dat Harrison Ford zou terugkeren in het titelloze vijfde deel van Indiana Jones, en dat de pre-productie van de film was begonnen. Disney executives bevestigden ook dat deze aflevering de laatste Indiana Jones-film zou zijn.

In 2013 had een toen 71-jarige Ford zijn interesse getoond om terug te keren naar de franchise en verklaarde: "Voor mij was het interessante aan het personage dat hij zegevierde, dat hij moed had, dat hij grappig, dat hij intelligentie had, dat hij bang was en toch wist te overleven. Dat kan ik."

Het filmen van het Un titled Indiana Jones Project begon in juni 2021. Fleabag-ster Phoebe Waller-Bridge is samen met Ford gecast en John Williams keert terug om de filmmuziek te componeren. Mads Mikkelsen en Antonio Banderas zijn ook gespot op de set, hoewel hun rollen een mysterie blijven.

5 Harrison Ford hersteld van een blessure

Tijdens het repeteren voor een vechtscène op de set van Indiana Jones, liep Harrison Ford een schouderblessure op. “Tijdens het repeteren voor een vechtscène liep Harrison Ford een blessure op aan zijn schouder. De productie zal doorgaan terwijl de juiste behandelingskuur wordt geëvalueerd, en het filmschema zal de komende weken indien nodig opnieuw worden geconfigureerd, zei Disney in een verklaring.

Hoewel Ford kort na de blessure werd gezien met een draagdoek, lijkt het erop dat de 79-jarige acteur snel herstelde - hij werd terug op de set gespot in oktober 2021, terwijl hij zijn kenmerkende leren jack droeg.

4 Harrison Ford heeft Londen verkend

Internetspeurders hebben enkele van de filmlocaties ontdekt voor de vijfde aflevering van Indiana Jones, waaronder Oost-Londen en Glasgow, waardoor Harrison Ford ruimschoots de tijd heeft gehad om het VK te verkennen. De acteur heeft precies dat gedaan en is meerdere keren gespot in de stad. Ford werd gefotografeerd toen hij een toneelstuk bijwoonde met Lily Allen en pizza ging halen in Mayfair, een wijk in Londen.

3 Harrison Ford is in vorm gekomen

Hij is misschien 79 jaar oud, maar Harrison Ford trekt nog steeds de combinatie van fedora en leren jack van Indiana Jones - en hij lijkt nog steeds in dezelfde vorm te zijn als toen Raiders of the Lost Ark 40 jaar geleden uitkwam. Ford heeft naar verluidt een "afmattend trainingsregime" ondernomen om in vorm te komen voor Indiana Jones 5, waaronder fietsen tot 40 mijl per dag. Ford schrapte ook vlees en zuivel, en vertelde Ellen DeGeneres in 2020: "Ik eet groenten en vis, maar ik heb zuivel weggelaten. Ik heb net besloten dat ik genoeg had van het eten van vlees, en ik weet dat het niet echt goed is voor de planeet."

Ford's trainer breidde ook zijn fitnessroutine uit en vertelde GQ: " [Indiana Jones] vereiste geweldige coördinatie, en dus werkten we aan routines die zijn reflexen, algemene lichaamsconditionering en het opbouwen van zijn kernkracht met behulp van h alters hielpen, medicijnballen. Het ging er allemaal om hem te helpen het tempo vol te houden en blessures te voorkomen."

"Hardlopen tellen we niet mee, want dat is niet goed voor je knieën en rug naarmate je ouder wordt", vervolgde trainer Jamie Milne. "Geen van de trainingen gaat over ijdelheid of om hem er goed uit te laten zien. Dat is niet nodig - dat doet hij al. Ze zijn bedoeld om hem te helpen zijn flexibiliteit en uithoudingsvermogen te behouden."

2 Harrison Ford hangt rond met familie

Tijdens het herstellen van zijn schouderblessure, werd Ford gespot tijdens een bezoek aan Kroatië met zijn vrouw Calista Flockhart en de zoon van het stel, Liam.

"Harrison had nooit gedacht dat hij een late vader zou worden, maar het is een enorme zegen voor hem geweest", vertelde een van Ford's vrienden in 2019. "Hij is er op bedacht Liam zijn volledige aandacht te geven.”

Ford is eigenlijk de vader van 5 kinderen - Ben, Willard, Malcom, Georgia en Liam. Fords oudste zoon Ben is een succesvolle chef-kok, zijn een na oudste Willard is een ondernemer, zijn derde oudste Malcom is een muzikant, zijn dochter Georgia heeft geliefhebberd met acteren en zijn jongste zoon Liam is een student.

1 Harrison Ford gepresenteerd tijdens de Oscars van 2021

Hoewel Ford niet veel tijd in het openbaar heeft doorgebracht tussen de films door, maakte hij een verrassende verschijning bij de 93e Academy Awards in Los Angeles. De acteur reikte de prijs uit voor beste montage en maakte grapjes over enkele van de "redactionele" suggesties die hij voor Blade Runner ontving. Fans waren zo enthousiast om de acteur te zien dat zijn naam kort na zijn presentatie trending was op Twitter.

Hoewel we zullen moeten wachten tot 2023 om Indiana Jones 5 te bekijken, blijft één ding duidelijk: een 79-jarige Harrison Ford heeft nog steeds de sterrenkracht om het publiek naar filmstoelen te krijgen.

Aanbevolen: