Dit is wat de cast van 'The Originals' doet in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'The Originals' doet in 2021
Dit is wat de cast van 'The Originals' doet in 2021
Anonim

Deze spin-off van Vampire Diaries kwam in 2018 tot een epische conclusie met een totaalpakket van 5 seizoenen die achterbleven op de 8 seizoenen van de hoofdverhaallijn. Na het einde van CW's The Originals lijkt de familie Mikaelson hun eigen weg te zijn gegaan in hun leven, en we bedoelen niet alleen de dood van Klaus en Elijah Mikaelson.

De vampierdramaserie hield de kijkers een tijdje op de been nadat de hoofdverhaallijn van The Vampire Diaries eindigde in 2017. Maar zoals aan alle goede dingen kwam er een einde aan en de cast is overgestapt op nieuwe en betere dingen, of dat nu nieuwe projecten zijn of eenvoudige levensgebeurtenissen, zoals relaties. Wat heeft de cast de afgelopen jaren gedaan sinds de show eindigde?

9 Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson)

Tijdens de hele serie hadden we nog geen personage gezien als de almachtige Original hybride Klaus Mikaelson. Blijkt dat hij in het echte leven eigenlijk geen hybride is, wat een spelbreker. De acteur Joseph Morgan is sinds het einde van The Originals met andere dingen bezig. De acteur heeft enige tijd nodig gehad om bij zijn vrouw en collega-acteur Persia White te zijn. Guess " altijd en voor altijd" gaat verder dan de schermen. De acteur heeft ook andere rollen op zich genomen, zoals Elliot in Peacock's Brave New World, die in 2020 in première ging.

8 Daniel Gillies (Elijah Mikaelson)

Niemand draagt het gewicht van de Mikaelson-familie zoals de in Canada geboren Daniel Gillies die de door het gezin gedreven originele vampier Elijah Mikaelson speelt. De meedogenloze maar charismatische vampier kwam aan zijn einde in de seriefinale van de show en is sindsdien verder gegaan met andere dingen, zoals te zien zijn in andere producties zoals Rainfall, Virgin River en Coming Home In The Dark. De acteur beëindigde in juli 2020 zijn 15-jarig huwelijk met actrice Rachael Leigh Cook en heeft nu een relatie met Julia Misaki.

7 Claire Holt (Rebekah Mikaelson)

Er is altijd de koelbloedige in een groep van drie. Claire Holt, die de gemakkelijke en zorgzame zus van de familie Mikaelson speelde, vond eindelijk geluk tegen het einde van The Originals. De actrice, die getrouwd was met Matthew Kaplan, scheidde en kort nadat de tv-serie eindigde, trouwde ze met Andrew Joblon, van wie ze twee prachtige kinderen delen, James en Ellie genaamd.

6 Charles Michael Davis (Marcel Gerard)

Marcel Gerard, de geadopteerde zoon van de hybride Klaus Mikaelson die later het machtigste wezen in de serie werd wiens beet een Original kon doden. De acteur leverde een perfecte weergave als Marcel Gerard tijdens zijn verblijf in de show. Direct nadat de serie was afgelopen, wilde de acteur geen tijd verspillen, want hij verscheen in meerdere shows zoals Younger, NCIS: New Orleans, Chicago PD en vele anderen. Hij speelt momenteel de rol van Quentin Carter in NCIS: New Orleans.

5 Phoebe Tonkin (Hayley Marshall)

Phoebe Tonkin die de rol speelt van Hayley Marshal, de alfa van de Crescent-roedel en moeder van Hope Mikaelson, de dochter van Klaus Mikaelson, deed uitstekend werk als Hayley Marshal. Sinds het einde van de serie is ze bezig gebleven. De actrice is verschenen op meerdere shows zoals The Affair, Westworld, Bloom en The Place Of No Words. Momenteel heeft ze een relatie met Alex Greenwald.

4 Danielle Campbell (Davina Claire)

Een van de machtigste heksen in de serie The Originals, gespeeld door Danielle Campbell, is Davina Claire. Hoewel het personage voortijdig eindigde in de serie, heeft haar uitstekende prestatie een stempel gedrukt op de show. Sinds het einde van de show heeft de actrice zich ook bezig gehouden door te zien zijn in meerdere shows zoals Runaways, Tell Me A Stor y, All American en Alone In Denver. Ze heeft momenteel een relatie met Colin Woodell, haar mede-castlid van Originals.

3 Leah Pipes (Camille O'Connell)

De rol van barman en liefdesbelang spelen voor de onstabiele hybride is geen gemakkelijke taak. Leah Pipes slaagde er echter in om haar rol als Camille O'Connell in The Originals vast te leggen.

Hoewel de dood van haar personage met gemengde gevoelens werd ontvangen door fans, is ze sindsdien verschenen in verschillende shows zoals A Beauty And The Beast Christmas, 9-1-1, Charmed en The Perfect One. Er is momenteel niet veel bekend over haar relatiestatus, aangezien de actrice in 2019 de scheiding aanvroeg.

2 Yusuf Gatewood (Vincent Griffith)

De heks en het magische genie Vincent Griffith gespeeld door Yusuf Gatewood gaf een perfecte weergave, aangezien hij twee personages speelde, Vincent Griffith en Finn Mikaelson. De acteur speelt nu meerdere rollen in Umbrella Academy, Good Omen's en Jacob's Ladder. Momenteel is zijn meest recente rol in Umbrella Academy als Raymond Chestnut.

1 Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson)

Ondanks dat het door drie verschillende mensen werd gespeeld, groeide het personage van Hope Mikaelson uit tot een favoriet bij fans. Danielle Rose Russell gaf een ideale vertolking van Hope Mikaelson en speelt momenteel nog steeds dezelfde rol in Legacies ondanks het einde van The Originals. De Legacies-serie ging in première in 2018 op het CW-kanaal en heeft tot nu toe drie seizoenen gelopen.

Aanbevolen: